ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο νευρικά ζώδια: Τα νεύρα τους, τα χάπια τους κι ένα ταξί να φύγουν

Pexels

Ενώ ορισμένοι από εμάς είναι συνήθως πιο ήρεμοι και προσγειωμένοι, άλλοι τείνουμε προς τη νευρικότητα, ακόμα και στις πιο χαλαρές μας στιγμές. 

Είτε χρησιμοποιείς τη λογική, είτε το συναίσθημα για να επεξεργαστείς ό,τι συμβαίνει γύρω σου, αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσεις αγχώδεις καταστάσεις στη ζωή σου. Και ενώ άλλοι μπορεί να μην παίρνουν τόσο στα σοβαρά τις δύσκολες καταστάσεις, για μερικούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να τους κάνει να νιώθουν ότι ο κόσμος τους καταρρέει. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στο άγχος, ποικίλλει και όπως άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, εξαρτάται από το ζώδιό μας. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα πέντε ζώδια που αγχώνονται περισσότερο. Ανήκεις σε κάποιο από αυτά; Ας το ανακαλύψουμε!

Τα 5 πιο νευρικά ζώδια Pexels

Τα πιο νευρικά ζώδια

Κριός

Ο Κριός μπορεί να γεμίσει με ένταση, υπό την πίεση του άγχους. Η ανυπομονησία και ο εκνευρισμός του, είναι σημάδια μεγάλης νευρικότητας. Ενεργεί βιαστικά, όταν το στρες χτυπάει «κόκκινο». Οι γύρω θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε έναν Κριό, όταν αυξάνεται η πίεση, καθώς θα μπορούσε να εκραγεί σε χρόνο μηδέν. Από τη θετική πλευρά, ο Κριός, έχει την τάση να απομακρύνεται από το αγχωτικό συναίσθημα τόσο γρήγορα, όσο μπήκε σε αυτό, ξεχνώντας αυτό που τον αναστάτωσε εύκολα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, ίσως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο νευρικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Το άγχος του μπορεί να αυξηθεί τόσο πολύ, που ακόμα και το σώμα του, αισθάνεται συχνά τις επιπτώσεις της νευρικότητάς του. Είναι το ζώδιο που επικοινωνεί περισσότερο και καλύτερα όχι μόνο με τους γύρω του, αλλά και με τον εαυτό του. Οπότε εύκολα μπορεί να κολλήσει στις σκέψεις του, ακόμα και στα πιο αγχωτικά συναισθήματά του.

Λέων

Ο Λέων είναι εξαιρετικά μυστικοπαθής. Η ταυτότητα και το Εγώ του, είναι στενά συνδεδεμένα με τη συναισθηματική του κατάσταση. Πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε απειλή για τη φήμη του, μπορεί να αποτελέσει πηγή άγχους. Ο έλεγχος των συναισθημάτων, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για τα Λιοντάρια του ζωδιακού. Το άγχος μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Δυσκολεύεται να ακολουθεί τη ροή των πραγμάτων και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, όλη την ώρα.

Παρθένος

Ο Παρθένος θάβει τα συναισθήματά του και προσπαθεί να συγκρατήσει τη νευρικότητά του. Αλλά το άγχος τους συχνά τους τρώει από μέσα και εξαιτίας αυτού, είναι πιθανό να έχουν μικρά προβλήματα υγείας αργότερα. Τείνουν να σκέφτονται πάρα πολύ, κάτι που συχνά οδηγεί σε άγχος. Επίσης, αγχώνονται όταν κάποιος που αγαπούν, παλεύει ή πονάει.

Σκορπιός

Οι δυνατές φωνές και οι θόρυβοι μπορούν εύκολα να αγχώσουν έναν Σκορπιό. Επίσης, νιώθει ένταση και νευρικότητα, όταν δεν έχει αρκετό χώρο ή ιδιωτικότητα. Τα επίπεδα άγχους ενός Σκορπιού, κορυφώνονται αν κάποιος τον απατήσει ή προδώσει την εμπιστοσύνη του. Το «μπαμ» του είναι δυνατό και δημιουργεί ωστικό κύμα.