ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 31 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι μέρες, απαιτούν αρκετή υπομονή και προσοχή ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας (Ερμής) και στην επικοινωνία. Συνήθως τα προβλήματα με τον Κρόνο αφορούν πάντα συνθήκες που μας δυσκολεύουν, νόμους, κανονισμούς, περιορισμούς.

Επειδή για πολλούς ξεκινούν οι διακοπές τους και η κίνηση στους δρόμους και λόγω καύσωνα θα είναι αυξημένες ας είμαστε όλοι κάπως πιο ανεκτικοί και λιγότερο βιαστικοί. Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου κλείνει κάπως τη διάθεση μας και ίσως δεν έχουμε πολλή όρεξη για συζητήσεις. Δεν είναι μια τυχερή όψη για να υπογράψουμε συμβόλαια ή να κάνουμε συμφωνίες και καλό είναι επίσης για την πνευματική μας υγεία να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η σύνοδος του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης πάλι ωθεί την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε ένα ρίσκο αλλά θα πρέπει να είναι πολύ καλά υπολογισμένο για να μη δημιουργήσετε χάος στην οικονομική σας διαχείριση. Η ταυτόχρονη όψη αντίθεσης Ερμή – Κρόνου δεν προσφέρεται για τέτοια ανοίγματα χωρίς να τα έχετε οργανώσει και μελετήσει καλά πρώτα. Μια ερωτική ή φιλική σχέση μπορεί να σας προβληματίσει την Κυριακή ή να νιώσετε απογοητευμένοι.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας και τις υποχρεώσεις (που αφορούν το σπίτι, τη δουλειά κλπ) μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελικά μπορείτε  να έχετε και κάποιες ανάσες χρόνου και να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα που θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας με ένα πιο χαλαρό τρόπο και να είστε αποτελεσματικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα σε συνδυασμό με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι από αυτές τις όψεις που μπορεί να θέλετε να απομονωθείτε από τον κόσμο, να έχετε μια νευρική υπερδιέγερση και να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε προκειμένου να περνάτε καλύτερα. Η Σελήνη στην Παρθένο από χθες το βράδυ δείχνει ότι θα περάσετε καλύτερα με την παρέα σας ακόμη και στο μπαλκόνι του σπιτιού σας αν δεν έχετε κέφια για εξόδους.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα την Κυριακή μπορεί να φέρει κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές σε ένα
εγχείρημα σε σχέση με τους συνεργάτες σας. Ή μια αντίσταση από κάποιο άτομο με το οποίο συνεργάζεστε σε σχέση με τα πλάνα που έχετε. Μη το βάζετε κάτω αγαπητοί μου Καρκίνοι χρειάζεται προς το παρόν λίγη υπομονή.

ΛΕΩΝ

Σήμερα κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή- Κρόνου, που μπορεί να σας κάνει να αμφισβητείτε ίσως κάποια απόφαση που πήρατε ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι δώσατε πολλή ενέργεια προκειμένου να επιτύχετε ένα στόχο αλλά το αποτέλεσμα τελικά δεν είναι αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Είναι πιθανόν να χρειάζεται να κάνετε κάποιες μικρές διορθώσεις για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά είτε σε σχέση με το χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά είτε σε σχέση με τα κέρδη που έχετε από αυτή. Από την άλλη μπορεί να βιώνετε μεγαλύτερη πίεση να κάνετε και πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν ακόμη και από το ίδιο
το περιβάλλον σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια ναι μεν είναι αρετή από την άλλη δεν είναι πάντα έτοιμοι οι άλλοι να ακούσουν αυτό που θα τους πείτε όσο αλήθεια κι αν είναι, γιατί μπορεί να το πάρουν ως επίκριση. Αν λοιπόν θέλετε να πείτε κάτι προσέξτε τον τρόπο σας καθώς η κυρίαρχη επιρροή του Σαββατοκύριακου είναι η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο η κυρίαρχη όψη όλο το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας σε συνεργάτες, φίλους και στην ομάδα που δουλεύετε μαζί ή έχετε κοινούς στόχους. Ενδεχομένως
να υπάρχουν προβλήματα με κάποιο συνεργάτη ή εμπόδια στην επίτευξη ενός στόχου αλλά θα είναι προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα την Κυριακή δείχνει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα πλάνα σας ή μια νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως πρέπει να ελέγξετε θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή σας χωρίς όμως να σας πιάνει ψυχαναγκασμός. Από την άλλη πρέπει να βρείτε ίσως μια ισορροπία με τις ώρες που εργάζεστε, τις ώρες που αφιερώνετε στον ύπνο και τις δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν και σας επιτρέπουν να χαίρεστε την καθημερινότητα σας γιατί και αυτές είναι απαραίτητες για την ισορροπία του μυαλού και της ψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά ανθρώπων από τον κύκλο σας αλλά εσείς προσέξτε αρκετά με τα δικά σας. Για κάποιους από σας η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα την Κυριακή μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα που μάλιστα θα έχει κάτι αντισυμβατικό ή θα είναι εντελώς ίσως έξω από τα στάνταρ σας ή μπορεί να προκύψει και μια πρόταση που δεν περιμένατε και μπορεί να σας ενθουσιάσει.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα την Κυριακή στον Ταύρο δείχνει την ανάγκη να αλλάξετε πολλά από τα δεδομένα σας σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Μπορεί να αποφασίσετε να φροντίσετε τον χώρο σας, να ξεφορτωθείτε πράγματα που δεν χρειάζεστε ή να αλλάξετε και τη διακόσμηση. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να σκέφτεστε και μια μετακόμιση να κάνετε το προσεχές διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα την Κυριακή στον Ταύρο κάνει το μυαλό σας να τρέχει με χίλιες
στροφές το δευτερόλεπτο γι’ αυτό αποφύγετε τους πολλούς καφέδες για να μην επιβαρύνετε το νευρικό σας σύστημα. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες ή να υπάρχει ένα χάος στο κεφάλι σας που σας μπλοκάρει.
Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και μην αφήνετε τους φόβους και τα άγχη να σας καταπιούν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Δίας στον Κριό 28/07/2022 – 28/10/2022

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα