ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που έχουν την καλύτερη αίσθηση χιούμορ

Pexels

Μπορεί όλοι να έχουν την ικανότητα να γίνονται αστείοι,  αλλά όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους για τους οποίους το χιούμορ φαίνεται να είναι φυσικό τους χαρακτηριστικό. Αυτοί οι διασκεδαστικοί άνθρωποι, λατρεύουν να είναι το κέντρο μιας καλής συζήτησης, κάνοντας τους πάντες γύρω τους να χαμογελούν.

Ποια ζώδια έχουν την καλύτερη αίσθηση χιούμορ; 

Τα ζώδια με την καλύτερη αίσθηση χιούμορ Pexels

Όπως κάθε άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, έτσι και το χιούμορ, μπορεί να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τα ζώδια. Μερικά ζώδια είναι απλά πνευματώδη, ενώ άλλα είναι εξαιρετικοί αφηγητές. Κάποια ζώδια προτιμούν να απολαμβάνουν αστεία, αντί να τα ξεστομίζουν και άλλα προτιμούν να μοιράζονται τα αστεία τους, με λίγους και καλούς. Ανεξάρτητα από το στυλ τους, όλοι θα βρουν ένα είδος χιούμορ που τους ταιριάζει περισσότερο, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν καλύτερη αίσθηση του χιούμορ.

Καρκίνος

Στους Καρκίνους αρέσει να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα. Πώς το κάνουν αυτό; Αρκετά συχνά επιστρατεύοντας το χιούμορ τους. Εάν δεν γνωρίζεις καλά έναν Καρκίνο, μπορεί να μην βιώσεις αυτήν την πιο παιχνιδιάρικη του πλευρά. Αλλά παρόλο που μόνο οι στενοί του φίλοι μπορούν να δουν αυτό το κομμάτι της προσωπικότητάς του, το χιούμορ του είναι άμεσο, ειλικρινές και με τέλειο timing. Μην μπερδεύεις, λοιπόν, τη ντροπαλή φύση ενός Καρκίνου, με έλλειψη χιούμορ: Μόλις νιώσει αρκετά άνετα ώστε να είναι ο εαυτός του, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο αστεία του πλευρά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι «παράξενοι» τύποι του ζωδιακού κύκλου και αυτό μεταφέρεται στην παράξενη αίσθηση του χιούμορ τους. Αυτό το για πολλούς ιδιότροπο ζώδιο, χρησιμοποιεί συχνά το χιούμορ του για να μοιραστεί τις πεποιθήσεις του, χωρίς να κοροϊδεύει ή να μειώνει κανέναν. Το χιούμορ του Υδροχόου είναι ευφυές και συχνά υποδόριο.

Λέων

Οι Λέοντες συχνά θεωρούνται «σοβαροί», αλλά κατά βάθος, λατρεύουν να κάνουν τους γύρω τους να διασκεδάζουν. Αυτό το ζώδιο θέλει να είναι το καλύτερο σε όλα, άρα επιδιώκει να  να κάνει και τους άλλους να γελούν. Αν και οι Λέοντες είναι συχνά πολύ αστείοι, το χιούμορ τους δεν είναι για όλους. Κάποιοι μπορεί να το βρουν υπερβολικό σε κάποιο βαθμό.

Δίδυμοι

Το πιο παιχνιδιάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το γνήσιο κέφι τους, κάνει πάντα τους ανθρώπους γύρω τους να γελούν. Εάν έχεις έναν Δίδυμο στην παρέα σου, πιθανότατα είναι η ψυχή της. Αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα, απολαμβάνει να λέει αστεία και να κάνει τους πάντες γύρω του να χαμογελούν. Οι Δίδυμοι ξέρουν πώς να επιδεικνύουν την εξυπνάδα και τον σαρκασμό τους, ενώ κάνουν αβίαστα κάποιον να γελάσει στη στιγμή.

Παρθένος

Αν και ο Παρθένος μπορεί να φαίνεται μια απροσδόκητη προσθήκη σε αυτή τη λίστα, αν γνωρίζεις έναν Παρθένο, πιθανότατα έχεις γελάσει παρουσία του. Πολλές φορές, η τελειομανία των Παρθένων, μπορεί να κρύβει την σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ που έχουν. Κάτω από το όμορφο και «τακτοποιημένο» παρουσιαστικό τους, οι Παρθένοι έχουν το άγγιγμα του Ερμή, όπως ακριβώς και οι Δίδυμοι. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τέλεια αίσθηση timing και μπορούν να αυτοσαρκαστούν, με έναν τρόπο που είναι συγκινητικός και ξεκαρδιστικός.