ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου: Ο μήνας που θα λάμψουν όσο ποτέ

Pexels

Ο Αύγουστος φέρνει την ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο το παρόν, ώστε να μπορέσουμε να αδράξουμε όλες τις θεϊκές ευκαιρίες που το σύμπαν μας επιφυλάσσει. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα τον Αύγουστο του 2022.

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου; 

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου Pexels

Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, να περνάει στην Παρθένο, ένα ζώδιο προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια. Αυτή η πλανητική αλλαγή, θέτει το σκηνικό για έναν κρίσιμο μήνα για τον προγραμματισμό των στόχων σου και τη διασφάλιση ότι όλα είναι έτοιμα για να τους πετύχεις.

Η Παρθένος σχεδιάζει τα πάντα με λεπτομέρεια, όσο κανένα άλλο ζώδιο. Με αυτή την επιρροή, θα μπορέσεις να διαχειριστείς το χρόνο και τις ευθύνες σου, με μεγαλύτερη ευκολία. Μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα την επόμενη εβδομάδα, τα πάντα θα φαίνονται καλύτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα μπορέσεις να δεις καθαρά ποιο μονοπάτι ή ποια επιλογή είναι πραγματικά αυτή που θέλεις να ακολουθήσεις. Μια επιρροή που θα σου φανεί αρκετά χρήσιμη, ιδιαίτερα με το που θα ξεκινήσει η εποχή της Παρθένου, καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στην γήινη θεραπευτική ενέργεια αυτού του ζωδίου.

Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται επίσης στην Παρθένο, αργότερα μέσα στον Αύγουστο, προτρέποντας σε να σκεφτείς νέα ξεκινήματα και τι πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Παρόμοια περίπου επιρροή, έχει και ο Ουρανός που εισέρχεται ανάδρομος και σε καλεί να επεξεργαστείς όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου. Ο Αύγουστος είναι πραγματικά ένας μήνας για να ρίξεις ταχύτητα, να ζήσεις στο παρόν και στα συναισθήματα που νιώθεις, ώστε να εκμεταλλευτείς όλες τις ευλογίες που σου επιφυλάσσει το σύμπαν. Σύμφωνα με το elitedaily 3 συγκεκριμένα ζώδια, θα σταθούν πιο τυχερά τον Αύγουστο, απέναντι σε αυτή τη γενναιοδωρία του σύμπαντος.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου: Ταύρος

Θα βρεθείς στα πρόθυρα ενός τεράστιου ορόσημου, κάτω από την πανσέληνο της 11ης Αυγούστου στον Υδροχόο. Η δημιουργική σκέψη, καθώς και το να βασίζεσαι στους φίλους σου, θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, πολύ πιο γρήγορα από το να στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Η εποχή της Παρθένου είναι η τέλεια ευκαιρία για να επαναφέρεις λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σου. Η ζωή και η καθημερινότητά σου, δεν χρειάζεται να είναι μόνο δουλειά, χωρίς καθόλου διασκέδαση. Χαλάρωσε λίγο από τις μεγάλες σου προσδοκίες και επέτρεψε στη ζωή να σε εκπλήξει με νέες δημιουργικές ιδέες και ρομαντικά ενδιαφέροντα που ίσως δεν είχες καν σκεφτεί πριν.

Παρθένος

Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας για να σκεφτείς αν έχεις δώσει την ίδια προσοχή στην ψυχική και σωματική σου υγεία. Ήρθε η ώρα για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, διασφαλίζοντας ότι τόσο ο εσωτερικός, όσο και ο εξωτερικός σου κόσμος, βρίσκονται σε αρμονία. Μόλις η νέα Σελήνη ευθυγραμμιστεί στο ζώδιό σου στις 26 Αυγούστου, θα νιώσεις ανανεωμένη και έτοιμη να ανακαλύψεις ξανά ποια πραγματικά είσαι. Σκέψου ποιες αλλαγές μπορείς να εφαρμόσεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, για να υποστηρίξεις τους στόχους προς τους οποίους εργάζεσαι. Φρόντισε να προσαρμόσεις ανάλογα την προοπτική σου, ώστε να είσαι πιο θετική και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ήρθε η ώρα για να λάμψεις!

Αιγόκερως

Μια συμβουλή: Μην αφήνεις την υπερηφάνειά σου να σε εμποδίσει να δεχτείς συναισθηματική και οικονομική υποστήριξη από άλλους. Οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα με κάποια βοήθεια. Τον Αύγουστο, μπορεί να αναπτύξεις νέα ενδιαφέροντα, που μπορεί να πυροδοτήσουν μια νέα επιθυμία να βουτήξεις βαθιά στην αυτοδιδασκαλία. Είναι η ώρα για να διαβάσεις τα βιβλία που ήθελες, να παρακολουθήσεις ένα διαδικτυακό μάθημα ή να ταξιδέψεις κάπου όπου μπορείς να εμβαθύνεις την κατανόησή σου, για θέματα που πραγματικά σε συναρπάζουν. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου σε κάθε περίπτωση, για να αναδείξεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου.