ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 31 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι ίσως η πιο μπερδεμένη ημέρα της εβδομάδας και η καλύτερη τακτική είναι να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να εστιάζουμε την προσοχή μας σε ένα -δυο σημαντικά πράγματα χωρίς να τη διασκορπίζουμε σε πολλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Σελήνη παραμένει στο αισιόδοξο και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων στη διάρκεια της ημέρας και πραγματοποιεί ταυτόχρονα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν μπερδέματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις, σύγχυση τώρα που ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο θα νομίζετε ότι δεν θα βρείτε λύσεις και η αίσθηση του χάους στο κεφάλι σας θα είναι αισθητή. Μολονότι είναι δύσκολο να κάνετε υπομονή ειδικά αυτές τις μέρες που βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο σας είναι ουσιαστική η μόνη ενδεδειγμένη λύση για να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους, ενεργοποιεί με το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα τον τομέα των οικονομικών, και σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια και αστάθεια σε σχέση με τα έσοδα σας. Σίγουρα  καλό θα ήταν να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά αυτές τις μέρες και φυσικά να μην επηρεαστείτε από φίλους και γνωστούς. Το αντίδοτο στη σύγχυση είναι πάντα η πρακτικότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτω από αυτές τις επιρροές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Όμως είναι μια καλή στιγμή να βάλετε κάποιες πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας και να δεσμευτείτε απέναντι στον εαυτό σας ότι θα τις τηρήσετε. Μετά τις 4/6, όλα θα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα δεν απομένει λοιπόν παρά να δείξετε υπομονή αυτές τις ημέρες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή προς τον Κρόνο που δημιουργεί τάση να τα βλέπουμε όλα απαισιόδοξα ή να εστιάζουμε περισσότερο σε αυτό που μας λείπει παρά σε αυτό που έχουμε καλό είναι να μην εκδηλώνουμε δράση ή να παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις . Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον όσο μπορείτε και κυρίως κάνετε την υγεία σας προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για οικονομικές ή επαγγελματικές αποφάσεις μέχρι και τις 4/6. Από την άλλη αν οι στόχοι σας είναι μπερδεμένοι για το μέλλον ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο φανείτε υπομονετικοί αυτή την εβδομάδα. Από το Σάββατο κι ακόμη περισσότερο από ην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αξιοποιήστε τη μέρα για να είστε όσο πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί μπορείτε. Θα σας πρότεινα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις, επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή από κάποια «σειρήνα» -δηλαδή ας πούμε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει. Η άλλη εβδομάδα θα είναι πιο ασφαλής και θα σας βοηθήσει περισσότερο να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα γενικά κοιτάξτε να την πάτε στο «ρελαντί» αναφορικά με σοβαρές κινήσεις, δράσεις, αποφάσεις. Αξιοποιήστε το χρόνο για να δείτε σε βάθος πράγματα και να διορθώσετε κακώς κείμενα σε ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως υπάρχουν θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα, ίσως από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο. Τα παιχνίδια του ανάδρομου Ερμή με το μυαλό και τη φαντασία είναι γνωστά και κάποιες φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κι ο Ερμής φλερτάρει με τον Κρόνο σε τετράγωνο, προσέξτε πού και σε ποιον χαρίζετε την ενέργεια σας, για να μην απογοητευθείτε. Το αίσθημα της στασιμότητας που σας ζορίζει τον τελευταίο καιρό μπορεί να είναι πιο έντονο αυτή την εβδομάδα μέχρι το Σάββατο. Μετά τις 4/6 σταδιακά όμως θα αρχίσει η κατάσταση να διαφοροποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό να μπορείτε να έχετε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να κάνετε γυμναστική, να χαλαρώνετε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα μέχρι τις 4/6 καλό είναι να μην εμπιστεύεστε ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε καλά και σε βάθος χρόνου, να διαχειριστούν οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα δικά σας, ούτε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε. Επενδύσεις, ρίσκο και αποφάσεις ελαφρά τη καρδία κρίνονται απαγορευτικά αυτές τις ημέρες που ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και μάλιστα σε τετράγωνο με τον Κρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή προκαλούν σύγχυση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων, παρανοήσεων ή ακόμη και αυταπατών. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας και εννοείται θα πρέπει να αφήσετε αυτές τις ημέρες να περάσουν, χωρίς να πάρετε τελεσίδικες σοβαρές αποφάσεις, που μπορεί να διαμορφώνουν το μέλλον σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 5/06/2022