ΖΩΔΙΑ

Τα πιο kinky ζώδια – Από το πιο καυτό έως το πιο βαρετό στο κρεβάτι

Pexels

Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα, η αστρολογία μπορεί να ερμηνεύσει τη σεξουαλική μας προσωπικότητα και να επηρεάσει τον τύπο των συντρόφων που είμαστε και τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε. Εάν τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις, να θέλεις, ή να σκέφτεσαι το σεξ, τότε πιθανώς είσαι ένα από τα πιο kinky ζώδια.

Παρακάτω θα βρεις είναι τα πιο kinky ζώδια, ταξινομημένα από τα πιο σεξουαλικά έως τα πιο αδιάφορα απέναντι στο σεξ.

Τα πιο kinky ζώδια Pexels

1. Σκορπιός

Ο Σκορπιός, φημίζεται για την έντονη σεξουαλική του όρεξη. Είναι ένα εξαιρετικά σεξουαλικό ζώδιο. Ωστόσο, δεν θέλει σεξ με οποιονδήποτε. Όχι, οι Σκορπιοί προτιμούν να κάνουν σεξ με κάποιον με τον οποίο έχουν συναισθηματική σχέση. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς αντίθετοι στην ιδέα των friends with benefits ή ενός one night stand, απλώς τους αρέσει να μπορούν να εμπιστεύονται το άτομο με το οποίο μοιράζονται το κρεβάτι τους.

2. Κριός

Οι Κριοί είναι σαν τους σεξουαλικούς ακροβάτες του ζωδιακού κύκλου. Έχουν επίσης τρομερή σεξουαλική όρεξη και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να το κάνουν με αγνώστους, γεγονός που τα καθιστά ένα από τα kinky ζώδια. Είναι γνωστό ότι είναι οι Βασιλιάδες και οι Βασίλισσες του «ένα στα γρήγορα» καθώς δεν έχουν και πολύ επιπλέον χρόνο να ξοδέψουν για να κάνουν σεξ. Θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με διάφορους τρόπους και μετά να προχωρήσουν.

3. Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ σεξουαλικοί, ιδιαίτερα όταν το σεξ «χαϊδεύει» τον εγωισμό τους, όπως και το σώμα τους. Απαιτούν από τους συντρόφους τους, να τους πουν πόσο καλοί εραστές  και πόσο καυτοί δείχνουν. Τα κομπλιμέντα είναι απαραίτητα για την σεξουαλική απόδοση τους. Είναι γενναιόδωροι εραστές και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όταν νιώθουν ποθητοί.

4. Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα έτοιμοι για σεξ και απολαμβάνουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους διαφορετικούς συντρόφους. Όχι απαραίτητα ταυτόχρονα, αλλά σίγουρα κρατάνε αριθμό διαδοχής. Τείνουν να βαριούνται εύκολα, επομένως ο σύντροφός τους πρέπει να είναι έτοιμος για οτιδήποτε και να φέρει τις δικές του ιδέες στο κρεβάτι. Μόλις χορτάσει, ο Τοξότης είναι πιθανό να αλλάξει έναν παλιό σύντροφο, με έναν νέο.

5. Ταύρος

Οι Ταύροι είναι περισσότερο αισθησιακοί, παρά σεξουαλικοί. Λαχταρούν το άγγιγμα με τον τρόπο που μερικοί άνθρωποι επιθυμούν το ίδιο το σεξ. Ωστόσο, οι Ταύροι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και είναι γνωστό ότι ικανοποιούν πραγματικά τους συντρόφους τους. Όταν κάνουν σεξ, τους αρέσει να εμπλέκουν όσο το δυνατόν περισσότερες αισθήσεις, οπότε μην εκπλαγείτε αν υπάρχει φαγητό μαζί με μουσική, αρωματικά κεριά, λάδι μασάζ και ειδικός φωτισμός.

6. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι εκπληκτικά σεξουαλικοί. Μπορεί να μην τρελαίνονται με το σεξ όλη μέρα, αλλά όταν τελειώνουν οι δουλειές τους και έχουν διάθεση, μπορεί να πέσουν με τα μούτρα. Είναι οι masters του multitasking -και- στο σεξ. Tο σεξ μπορεί να μετρήσει για εκείνους ως προπόνηση ή μπορεί να χρησιμοποιήσουν κάποιο παιχνίδι ρόλων για να λύσουν ένα πρόβλημα στη δουλειά.

7. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν σίγουρα σεξουαλικές επιθυμίες, αλλά πρέπει να πατάνε σε γερά θεμέλια εμπιστοσύνης, πριν αφήσουν ελεύθερη την πιο σεξουαλική τους πλευρά. Επειδή ενδιαφέρονται πραγματικά για το πώς νιώθει ο σύντροφός τους, φημίζονται ως πολύ καλοί εραστές, οι οποίοι θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να προσφέρουν ευχαρίστηση στον σύντροφό τους. Οι Καρκίνοι αλλάζουν επίσης συχνά διάθεση, πράγμα που συχνά λειτουργεί θετικά στο σεξ. Ένας θυμωμένος Καρκίνος θα διώξει αυτόν τον θυμό, με καυτό σεξ.

8. Παρθένος

Για κάποιο λόγο, οι Παρθένοι έχουν τη φήμη ότι δεν χρειάζονται σεξ και ότι είναι ντροπαλοί και συντηρητικοί όταν, στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά σεξουαλικοί. Υπάρχουν σίγουρα δύο όψεις στον Παρθένο και ενώ μπορεί να μην εκπέμπουν σεξουαλικά vibes όλη την ώρα, όταν το αισθάνονται γίνονται απόλυτα kinky. Μόλις νιώσουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τον σύντροφό τους, απελευθερώνουν την πιο σέξι πλευρά τους.

9. Ζυγός

Στους Ζυγούς αρέσει το σεξ, αλλά ανησυχούν περισσότερο για το ότι ο σύντροφός τους φροντίζει τις ανάγκες του, παρά τις δικές τους. Ενώ είναι συνήθως ισορροπημένοι, όταν πρόκειται να δώσουν και να πάρουν, υπολείπονται του «πάρε». Δεν είναι ότι οι Ζυγοί δεν είναι παθιασμένοι και σεξουαλικοί, απλώς άλλα πράγματα μερικές φορές, μπορεί να ξεπεράσουν την ανάγκη τους για σεξ.

10. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν αναμφισβήτητο ταλέντο τους στο dirty talk, αλλά όταν τα πράγματα φτάνουν στην πράξη, μερικές φορές αποδεικνύεται ότι είναι μόνο λόγια. Το καλό με τους Διδύμους, σεξουαλικά μιλώντας, είναι ότι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα και δεν αποθαρρύνονται από ασυνήθιστα σεξουαλικά αιτήματα.

11. Ιχθύες

Οι Ιχθύες απολαμβάνουν το σεξ, αλλά δεν είναι αυτό που τους ωθεί στη ζωή. Κατά τη διάρκεια του σεξ, μερικές φορές μπορεί να χαθούν στις σκέψεις τους. Ωστόσο, η πλούσια φαντασία τους, μπορεί να χαρίσει έξτρα διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα. Οι Ιχθύες χρησιμοποιούν την ενέργεια που χρησιμοποιούν μερικοί άνθρωποι για να κάνουν σεξ σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως η δημιουργικότητά τους. Ο σεξουαλικός τους παράδεισος είναι να κάνουν συγκλονιστικό σεξ και να το χρησιμοποιούν στην τέχνη τους.

12. Υδροχόος

Στους Υδροχόους αρέσει να λένε προκλητικά και σεξουαλικά πράγματα για να κόψουν αντιδράσεις, αλλά όχι επειδή το σεξ είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό τους. Απολαμβάνουν το σεξ, αλλά έχουν πολύ χαμηλή, σεξουαλική ορμή. Είναι γνωστοί για το ότι μπορούν να περνούν μεγάλες περιόδους χωρίς σεξ και να εξακολουθούν να αισθάνονται καλά. Είναι οι σεξουαλικές «καμήλες» του ζωδιακού. Όταν τελικά κάνουν λίγο σεξ, όλη αυτή η συσσωρευμένη σεξουαλική ενέργεια, το κάνει απίστευτο.