ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 30 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η ένταση είναι αυτή που χαρακτηρίζει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου καθώς έχουμε τον Ερμή με τον Κρόνο να αντιμάχονται ο ένας τον άλλον σε δυσαρμονική όψη αντίθεσης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου ενώ σχηματίζεται και η σύνοδος του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο που φέρνει απρόοπτα κι ένα πιο νευρικό κλίμα στην επικαιρότητα.

Τα σταθερά ζώδια είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι)τόσο σε
ψυχολογικό επίπεδο όσο και με γεγονότα που μπορεί να δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Λέοντα όλη μέρα σήμερα, σε αντίθεση με τον Κρόνο ενώ το βράδυ περνά στην Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Πρακτικά κυρίως θέματα και έγνοιες, που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά έρχονται να σας απασχολήσουν τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι βαρετά. Όμως αν είστε λίγο υπομονετικοί είναι από τις μέρες που μπορεί να ξεμπερδέψετε με αρκετές εκκρεμότητες και να βρείτε και το χρόνο για μια βόλτα. Μια έξοδος σήμερα το βράδυ θα σας φτιάξει το κέφι.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται το Σάββατο κόντρα με τον Κρόνο, υποχρεώσεις είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι είτε και απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό γίνονται βουνό στο μυαλό σας και βραχυκυκλώνετε. Αντί να μπλοκάρετε, προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να ταξινομήσετε αυτά που έχετε να κάνετε σε βαθμό επείγοντος και μη. Το σημερινό βράδυ, αφιερώστε το σ’ αυτούς που αγαπάτε, κανονίστε μια έξοδο ή απολαύστε ένα πιο ευχάριστο και χαλαρό βραδάκι σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδεχομένως είναι από τα Σαββατοκύριακα που έχετε συσσωρεύσει πολλές εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα και πρέπει να τις ολοκληρώσετε. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές σίγουρα θα έχετε να κάνετε προετοιμασίες για να μην αφήσετε πίσω σας χάος. Η τάση φυγής θα είναι έντονη στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βρεθείτε στην πιο κοντινή παραλία και να δροσιστείτε από τον καύσωνα.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου δεν μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, να μην σκέφτεστε διαρκώς τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και τις προοπτικές της καριέρας σας. Αν ξεκινά η καλοκαιρινή σας άδεια αυτό το Σαββατοκύριακο χαράς ευαγγέλια για σας καθώς θα ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά, γιατί αυτό χρειάζεστε περισσότερο. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας νοιάζονται και θέλουν να σας βοηθήσουν να μοιραστείτε μαζί τους τις έγνοιες μα και τις υποχρεώσεις αλλά και να διασκεδάσετε όλοι μαζί.

ΛΕΩΝ

Σκέψεις και ανησυχία κυρίως σε θέματα που αναφέρονται στα επαγγελματικά και την πορεία της
καριέρας σας αλλά και σε θέματα σχέσεων. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο το Σάββατο γι αυτό το λόγο προσπαθήστε να βρείτε χρόνο γι’ αυτά που αρέσουν σε σας και βάλτε λίγο πιο σθεναρά όρια στους άλλους. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας απρόοπτα και αλλαγές όχι απαραίτητα αρνητικές σε θέματα καριέρας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το βράδυ του Σαββάτου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αν δεν έχετε κάνει ήδη διακοπές,
αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να ταξιδέψετε και να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές σας. Όμως ακόμη κι αν δεν έχετε άδεια, σκεφτείτε να φύγετε έστω για ένα γουηκέντ μακριά και να αλλάξετε παραστάσεις. Θα είστε φουλ επικοινωνιακοί αυτές τις μέρες και μάλιστα χωρίς να περνάτε από πολλά φίλτρα αυτά που λέτε.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εκφράσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα, αλλά σίγουρα καλό είναι να βρείτε τον τρόπο να αποσυμπιεστείτε είτε αυτό σημαίνει να ξεδώσετε σε μια φυσική δραστηριότητα πχ να κολυμπήσετε, να κάνετε μια βόλτα εξερευνώντας ένα μέρος αν έχετε φύγει διακοπές, είτε να μιλήσετε με ένα φίλο που είναι για σας εκεί και θα σας στηρίξει χωρίς να σας κρίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το νευρικό σας σύστημα δοκιμάζεται σε πολλούς τομείς. Δουλειά, σπίτι, σχέσεις ακόμη κι αν όλο αυτό συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας. Μπορεί να διαπιστώνετε ότι οι άλλοι δεν τα βλέπουν τα πράγματα όπως εσείς και να έχετε πολύ διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μπορεί να μην βρίσκετε λύσεις σε κάποια προβλήματα άμεσα. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει όμως να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά αφού έχει πιο αντικειμενική κρίση από σας και δε βιώνει φυσικά τα δικά σας προβλήματα. Ακόμη κι αν δεν ακολουθήσετε τις συμβουλές του μπορεί να σας διαφωτίσει σε κάποια σημεία ή να σας δώσει και εναλλακτικές, που δεν τις βλέπετε εσείς που ζείτε την όποια κατάσταση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Με κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργείται πίεση σε νοητικό κυρίως επίπεδο. Δεν είναι ακριβώς ότι θα ονειρευόσασταν για το ιδανικό γουηκέντ αλλά ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα σε πρακτικό επίπεδο για να μπορείτε να απολαύσετε κάποιες στιγμές πιο ξένοιαστοι αργότερα. Προς το παρόν μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις να διαχειριστείτε και να νιώθετε εξουθενωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο και η κυρίαρχη όψη του Ερμή με τον Κρόνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφουν την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών με μια μεγαλύτερη ίσως αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στα οικονομικά σας ζητήματα και στη δουλειά. Ευτυχώς η είσοδος της Σελήνης σήμερα το βράδυ στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι βοηθητική για να το ρίξετε λίγο έξω.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις είναι προτεραιότητα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται φυσικά να συμφωνείτε σε όλα με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να συζητάτε τις όποιες διαφορές και να στοχεύετε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος μπλοκάρει την πρόοδο σας σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΙΧΘΥΕΣ

Ούτε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, το άγχος για τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό ή και σε οικογενειακό επίπεδο δε θα λείψει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βάλετε ως στόχο να περάσετε και καλά. Φτιάξτε λοιπόν λίστα με τις προτεραιότητες σας και προσπαθήστε βήμα βήμα να τις ολοκληρώσετε για να καταφέρετε από την επόμενη εβδομάδα να είστε λίγο πιο χαλαροί. Ίσως έχετε ένα μεγάλο φόρτο εργασίας και εκκρεμοτήτων που πρέπει να φέρετε εις πέρας ή μπορεί σας απασχολεί κι ένα θέμα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Δίας στον Κριό 28/07/2022 – 28/10/2022

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα