ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργώντας καθυστερήσεις στις μετακινήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία. Μια ώρα αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς που δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 08:40 το πρωί μέχρι τις 12:08 το μεσημέρι που θα περάσει στον Υδροχόο. Στη διάρκεια της μέρας σχηματίζεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια το ρομαντισμό μας στα ύψη αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Κοιτάξτε να τελειώνετε τις υποχρεώσεις σας μια ώρα αρχύτερα και να αφιερώσετε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας. Μπορεί όμως σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση. Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει προς τα που κλίνει η ζυγαριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς με κάποιο τρόπο τα θέματα της δουλειάς φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως μιλά για παρασκήνιο ή για καταστάσεις που παίζονται μυστικά και θέλει προσοχή. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια υπέροχη μέρα για να έχεις άδεια, να ταξιδεύεις, να είσαι ανέμελος, είναι η σημερινή μέρα. Όμως ακόμη κι εσείς που εργάζεστε ή έχετε πολλές υποχρεώσεις θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας και να κάνετε κάτι που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε λίγο. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσει.

 

ΛΕΩΝ

Με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς σήμερα μέσα στον τομέα των οικονομικών το πιθανότερο είναι ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα πρακτικά ζητήματα είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών σας. Η όψη που σχηματίζουν Αφροδίτη και Ποσειδώνας δεν είναι μία που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τους πλανήτες στους Ιχθύς απέναντι σας σήμερα σαφώς αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Προσέξτε πως επενδύετε ιδιαίτερα σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειάς σας. Προσέξετε επίσης αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις πρωινές ώρες μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική ή ακόμη και να διαφοροποιήσετε την αντίληψη που έχετε για ένα πρόσωπο το οποίο πιθανώς στο παρελθόν να μην εμπιστευόσασταν τόσο πολύ. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και γενικώς ανεβάζει τα κέφια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε το χώρο σας περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε. Από την άλλη καθώς η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα λαμβάνει χώρα στον 3ο οίκο επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε και να μην ξέρετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός ειδικά αν η κύρια όψη της μέρας είναι η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρατήστε μικρό καλάθι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με Αφροδίτη, Άρη, Κρόνο, Ποσειδώνα στο ζώδιο σας αν μη τι άλλο το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο σήμερα και είναι μια ιδανική μέρα πραγματικά για να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή στο έπακρο. Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν υπάρχει περίπτωση αν κυκλοφορήσετε λίγο να μην υπάρχει κάποιος-α που να σας φλερτάρει. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αρνηθεί χάρη σήμερα.