ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 3 Δεκέμβριος 2023.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες της Κυριακής δημιουργώντας τάση για απρόοπτα. Η Αφροδίτη πριν τελειώσει το ταξίδι της στον Ζυγό, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.  Η όψη αυτή μπορεί να αφορά στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό περιβάλλον που σας δημιουργεί πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Βέβαια όχι με το συνήθη επιθετικό τρόπο αλλά με λίγη διπλωματία και ευελιξία βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν θα χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή τις πρωινές ώρες σας βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους πιθανώς και με μια πιο «παρασκηνιακή» κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη στην κόντρα της με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Αν από την άλλη χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα μπορεί να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε που βρίσκεστε. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα δίνει επικοινωνιακή διάθεση στην Κυριακή. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους κι αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες και με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και στη διάρκεια της Κυριακής. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται  δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι. Το ίδιο ισχύει και με τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με τάσεις φυγής, έρχεται η Κυριακή αγαπητοί μου Λέοντες κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η Κυριακή αγαπητοί μου Παρθένοι καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή η Αφροδίτη από το ζώδιο σας έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στο χώρο της δουλειάς, είτε στο χώρο του σπιτιού. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και στο ίδιο σας το σπίτι με ανθρώπους που απευθύνονται στο συναίσθημα σας προκειμένου να επωφεληθούν. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία. Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και αύριο και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές. Πάρτε το απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Αν από την άλλη το πρόβλημα είναι άλυτο τότε ίσως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω αλλά χωρίς «εκκρεμότητες».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα την Κυριακή και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στην γωνία ένας Πλούτωνας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή ενδεχομένως μια γυναίκα πχ την μητέρα σας.. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά ή μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο προϊστάμενο ή ένα άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της Κυριακής έρχεται με αρκετή πίεση καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και νιώθετε τις απαιτήσεις των άλλων ασφυκτικές κάποιες στιγμές. Όμως και η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προσέξτε ιδιαιτέρως αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και τα μυστικά. Ακόμη αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά θέματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.