ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα,  Σάββατο 29 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Κριού και θα σχηματίσει ένα θετικό εξάγωνο με τον Δία ιδιαίτερα βοηθητικό για να έχουμε καλή διάθεση, να είμαστε πρόθυμοι να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κι ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Τις πρωινές ώρες λαμβάνει χώρα και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο που μας δίνει πάθος, ευκολία στις γνωριμίες και τις ερωτικές σχέσεις αλλά θέλει κάποιο μέτρο στα έξοδα που κάνουμε. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο. Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις μπορούμε να βρούμε διεξόδους χαράς και αισιοδοξίας αρκεί να τις αναζητήσουμε ή να τις δημιουργήσουμε. Θα είναι σαφώς πολύ πιο ευχάριστη και διασκεδαστική μέρα για τους περισσότερους. Θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Κρόνος στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας τους πρωταγωνιστές κυρίως, με ό,τι συνεπάγεται αυτό δηλαδή με περισσότερο άγχος και πολλές απαιτήσεις. Παρόλα αυτά το εξάγωνο με τον Δία αυξάνει την δημοφιλία σας, σας κάνει πιο ευχάριστους στην επαφή σας με άλλους ενώ μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και για ένα θέμα σπουδών, επαγγελματικών ή ακόμη και στα ερωτικά σας. Θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε για συζητήσεις αλλά και για εξόδους για διασκέδαση, εκδρομές, επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο Κρόνος θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και σας καλεί να δείτε τι σας μπλοκάρει και δεν σας αφήνει να προοδεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Βρείτε λίγο χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας δεν χρειάζεται να πιεστείτε ή να υποχρεωθείτε σε εξόδους και δραστηριότητες που δεν σας ικανοποιούν. Το εξάγωνο της Αφροδίτης θα είναι βοηθητικό αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο σε θέματα προσωπικών σχέσεων ενώ βοηθά και σε νέες γνωριμίες. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς ξεκινά από σήμερα και σας καλεί στους επόμενους μήνες να κάνετε μια καλύτερη αξιολόγηση των φίλων και των συνεργατών.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας είναι η σημερινή μέρα αγαπημένοι μου Δίδυμοι και πρέπει να την αξιοποιήσετε όπως μπορείτε, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές ή συνεργασίες. Η μέρα προσφέρεται από το να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού μέχρι ένα ραντεβού για να συζητήσετε τις προοπτικές μιας  δουλειάς. Οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι ομοϊδεάτες σας θα είναι στο πλευρό σας και θα στηρίζουν αυτά που θέλετε να περάσετε. Ιδανική μέρα για εξόδους με φίλους, για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Θα είστε κι εσείς πιο χαλαροί και θα έχετε καλύτερη διάθεση. Γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας βοηθώντας σας να διευκρινίσετε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες στο επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο του Κριού, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα θέματα της καριέρας και γενικότερα της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Και μολονότι θα είστε αγχωμένοι για τα τεκταινόμενα, είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας και να έχετε και κέρδος. Αν έχετε να κάνετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα ή μια συνάντηση με επαγγελματικό ενδιαφέρον η μέρα προσφέρεται. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Άρη είναι μια σούπερ ερωτική όψη κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Αξιοποιήστε την για να βγείτε, για να κάνετε γνωριμίες, για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στους Ιχθύς και σας καλεί να δείτε πιο ρεαλιστικά τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας αγαπητοί μου Λέοντες, καθώς η Σελήνη στον Κριό βοηθά να βγει το πρόγραμμα της ημέρας πιο ξένοιαστα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μάλιστα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους παραπέμπει και σε ευχάριστεςεπαφές είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με το σύντροφο σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Κριό, παίζει λίγο με την ψυχολογία σας, παρόλα αυτά η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, είτε σχετίζονται με λογαριασμούς, πιστωτικές υποχρεώσεις, δάνεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να έχετε γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά καθώς βρισκόμαστε και στο τέλος του μήνα. Κάποια μπορεί να αφορούν και οικονομικά άλλων που τα διαχειρίζεστε εσείς ή της οικογένειας σας. Από την άλλη, η μέρα προσφέρεται για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στους φίλους σας, να διασκεδάσετε κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στους Ιχθύς και σας καλεί να αξιολογήσετε στη λεπτομέρεια τους σχέσεις και συνεργασίες. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Πιο κοινωνική μέρα για σας τους Ζυγούςκαι πιθανώς και με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Η Σελήνη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Δία στους Διδύμους, βοηθά να εκφράσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη διάθεση σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους ή τις διαδικτυακές σας παρέες! Αν έχετε κάτι να παρουσιάσετε, αν περιμένετε μια καλή κουβέντα ή μια πρόταση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να κάνετε καλή εντύπωση στο περιβάλλον σας, η μέρα μπορεί να το φέρει πιο εύκολα καθώς ταυτόχρονα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη. Εξαιρετική μέρα για κοινωνικές εκδηλώσεις, για εξόδους για διασκέδαση, για να δείτε φίλους. Ο Κρόνος θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς καλώντας σας να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά και σε αυτόν που διαθέτετε στον εαυτό σας. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αγαπητοί Σκορπιοί αλλά και θέματα υγείας σας απασχολούν περισσότερο σήμερα αλλά κάτι μου λέει ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν θετικά παρά την όποια αγωνία μπορεί να έχετε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα είναι ευχάριστο. Είναι μια θετική μέρα για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας θέματα δουλειάς και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες ή το προϊόν της εργασίας σας. Ακόμη να βάλετε στο πρόγραμμα σας κάποιες ώρες αφιερωμένες στην φυσική σας κατάσταση είτε κάνοντας άσκηση είτε μαγειρεύοντας πιο υγιεινά. Προσφέρεται ακόμη και για να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, να κανονίσετε με συναδέλφους μια έξοδο και γενικώς να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο ευχάριστη μέρα σήμερα,αγαπητοί Τοξότες, με τη Σελήνη στον Κριό να συναντά σε μια όψη αρμονίας τον κυβερνήτη σας Δία. Είναι η κατάλληλη μέρα της εβδομάδας για να λάμψετε, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο περιβάλλον που κινείστε, να κλέψετε τα βλέμματα. Αν έχετε λοιπόν κάτι στο πρόγραμμα σας δύσκολο που χρειάζεται και την εύνοια της τύχης για να πάει καλύτερα, προσπαθήστε να το προγραμματίσετε για σήμερα που ευνοήστε περισσότερο. Από την άλλη, η μέρα προσφέρεται για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να εκφραστείτε δημιουργικά θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε θέματα οικονομικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Κρόνος στους Ιχθύς. Λοντίσετε κάποιο μέλος από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού, είτε αυτό αφορά το οίκημα που διαμένετε είτε την ακίνητη περιουσία σας είτε ακόμη την οικογένεια. Μπορεί να θέλετε να εξωραΐσετε το περιβάλλον, να κάνετε αλλαγές για να δημιουργήσετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα και να το απολαμβάνετε περισσότερο τώρα το καλοκαίρι, είτε να κάνετε κάποιες επισκευές που χρειάζονται. Από την άλλη μπορεί να μάθετε και κάποιο ευχάριστο νέο από κάποιο πρόσωπο ή να έχετε επιτυχία σε προσωπικές σχέσεις, έρωτες και φλερτ. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη επηρεάζει θετικά το δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επίσης μπορεί να λάβετε κάποια ενίσχυση σε οικονομικό επίπεδο από κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν οικονομικά ή επαγγελματικά. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στους Ιχθύς καλώντας σας να δουλέψετε πιο εντατικά σε επικοινωνιακό και νοητικό επίπεδο. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι ίσως η πιο άνετη μέρα ολόκληρης της εβδομάδας για σας γι’ αυτό κοιτάξτε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Μια παρουσίαση, η προώθηση της δουλειάς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να πάει πολύ καλύτερα σε μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία. Από την άλλη είναι και μια μέρα διασκεδαστική κατάλληλη για εξόδους, επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες σας. Γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων καλώντας σας το επόμενο διάστημα να δείτε πιο σοβαρά την οικονομική σας διαχείριση.

ΙΧΘΥΕΣ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Κριό στην αρμονική όψη που σχηματίζει το σήμερα με τον Δία, μπορεί να φέρει κάποιο ευχάριστο νέο σε θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με τα οικονομικά σας. Ίσως συζητάτε κάποια οικονομική πρόταση ή συμφωνία. Γενικά είναι μια καλή στιγμή να δείτε ένα θέμα οικονομικό, γιατί μπορεί να πάει καλά. Από την άλλη, η μέρα προσφέρεται και για να νταντέψετε λίγο τον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας διασκεδάζουν. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δίνει και μια ιδιαίτερα ερωτική διάσταση στη μέρα για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Μια νέα γνωριμία, ένα φλερτ που προχωρά με πιο θετικούς ρυθμούς είναι μερικά από τα σενάρια της όψης. Γ σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Κρόνος στο ζώδιο σας καλώντας σας να δείτε τι πράγματα πρέπει να αλλάξετε προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο. υνεργάτη τ