ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια εβδομάδα γεμάτη νεύρα και εντάσεις

Pexels

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου δημιουργεί ένα νευρικό κλίμα που θα επηρεάσει περισσότερο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr τα παρακάτω ζώδια.

Τα ζώδια που θα έχουν μια εβδομάδα γεμάτη νεύρα και εντάσεις: Ταύρος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ένα νευρικό, σχεδόν εκρηκτικό πλαίσιο. Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα στη δουλειά ή στο σπίτι. Η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει να αγανακτείτε κι ενδεχομένως να σας πνίγει όντως το δίκιο σας.

Από την άλλη, η ίδια όψη σας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να ψαχτείτε περισσότερο και να κυνηγήσετε ένα επαγγελματικό μονοπάτι που σας ταιριάζει περισσότερο. Η τάση σας θα είναι να κάνετε ρήξεις.

Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη είναι μέρες με άγχος, πιο νευρικό κλίμα και στείρες αντιπαραθέσεις που μάχονται συνήθως μεγάλα «εγώ». Με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο στις 12/06 μπορεί να νιώθετε πίεση σε θέματα οικονομικά ή ακόμη ενδέχεται να νιώθετε την έλλειψη στήριξης από συνεργάτες και φίλους.

Λέων

Στις 11/06 η πίεση φαίνεται ότι μπορεί να φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Βλέπετε ο Άρης από τον Ταύρο θα σχηματίσει ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Είναι πιθανό να νιώθετε μια συνθήκη ασφυξίας και θυμού ή να απογοητεύεστε. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή άτομα που έχουν εξουσία και προσπαθούν να σας επιβάλλουν πράγματα τα οποία δεν θέλετε.

Οι απαιτητικές μέρες συνεχίζονται στις 12/06, καθώς έχουμε μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο. Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος εμποδίζει αυτή τη στιγμή τη δράση σας ή κάποια εκκίνηση που θα θέλατε να κάνετε και νιώθετε λίγο στάσιμοι σε ό,τι αφορά την πρόοδο σας.

Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα και εμπόδια και στις προσωπικές σας σχέσεις ή στα θέματα των παιδιών αν είστε γονείς ή προσπαθείτε να γίνετε. Χρειάζεται υπομονή και όχι βιασύνη.

Τα ζώδια που θα έχουν μια εβδομάδα γεμάτη νεύρα και εντάσεις: Σκορπιός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης, μέχρι την Πέμπτη, στις σημαντικές σας σχέσεις. Θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα ή τον θυμό σας σε μια σχέση ή συνεργασία με το τετράγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη με τον μοντέρνο κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο γίνεται ακριβείας την Τετάρτη και σας καλεί να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Οι μέρες αυτές έχουν έμφαση και στις ερωτικές σας σχέσεις. Έτσι μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες με το ταίρι σας ή μπορεί να νιώθετε ότι δε λαμβάνετε την υποστήριξη που περιμένατε.

Τα ζώδια που θα έχουν μια εβδομάδα γεμάτη νεύρα και εντάσεις: Υδροχόος

Από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα που ολοκληρώνεται στις 11/06. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας, μπορεί να σας πιέσουν με κάτι έκτακτο που πρέπει ίσως να αντιμετωπίσετε.

Κάποιο συμβάν, είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς με ένα άτομο, μπορεί να πυροδοτήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα.

Οι απαιτητικές μέρες συνεχίζονται καθώς στις 12/06 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή και τον Κρόνο. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να προσέξετε ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας.