ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που μισούν το καλοκαίρι

Pexels

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν, καθώς έχουν το έχουν συνδέσει με ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές, μικρές εξορμήσεις σε «κρυφές» παραλίες κοντά στην πόλη, θερινά σινεμά και συναυλίες. Ωστόσο, για κάποιους, αυτή η εποχή δεν είναι τόσο ελκυστική. Αναρωτήθηκες ποτέ ποια ζώδια μισούν το καλοκαίρι και γιατί;

Παρόλο που το καλοκαίρι είναι μια εποχή που πολλοί άνθρωποι λατρεύουν, υπάρχουν ζώδια που το βρίσκουν δύσκολο και προτιμούν πιο ήπιες και δροσερές συνθήκες. Άλλα μπορεί να αισθάνονται άβολα με τη ζέστη, ενώ κάποια άλλα απεχθάνονται την κοινωνική πίεση που φέρνει το καλοκαίρι. Ας ανακαλύψουμε τα 5 ζώδια που για τους δικούς τους λόγους μισούν το καλοκαίρι, μαζί με τους λόγους που τα κάνουν να νιώθουν έτσι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και συνδεδεμένοι με την οικογενειακή ζωή. Προτιμούν την άνεση του σπιτιού τους και αποφεύγουν τις έντονες κοινωνικές καταστάσεις. Και κάπως έτσι, πολλοί από τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδίου μισούν το καλοκαίρι. Γιατί;  Η ζέστη και η υγρασία κάνουν τους Καρκίνους να νιώθουν άβολα.
Επίσης, οι Καρκίνοι προτιμούν να περνούν χρόνο σε ένα ήσυχο και δροσερό περιβάλλον, παρά σε πολυσύχναστες παραλίες. Ο πιο σημαντικός λόγος όμως που μισούν το καλοκαίρι,
είναι ότι η συγκεκριμένη εποχή, τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν την ασφάλεια του σπιτιού τους για κοινωνικές δραστηριότητες, που δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την τάξη, την καθαριότητα και την οργάνωση. Είναι πρακτικοί και αναλυτικοί άνθρωποι, οπότε η «ανεμελιά» του καλοκαιριού δεν τους πολυταιριάζει. Επίσης δεν αντέχουν τη ζέστη που τους κάνει να ιδρώνουν και να αισθάνονται βρώμικοι. Ακόμα και οι καλοκαιρινές διακοπές, μπορεί να διαταράξουν την καθημερινή τους ρουτίνα, κάτι που τους προκαλεί άγχος.

Σκορπιός

Οι μυστηριώδεις και «σκοτεινοί» Σκορπιοί, είναι επίσης από τα ζώδια που μισούν το καλοκαίρι. Οι υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες αυξάνουν την ένταση και την εσωτερική τους ταραχή. Γενικά, είναι οι τύποι που προτιμούν το σκοτάδι και τη μυστικότητα, κάτι που δεν προσφέρει το φωτεινό καλοκαίρι. Ακόμα, οι αυξημένες κοινωνικές συναναστροφές που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι, είναι από τα πράγματα εκείνα της ζωής που τους κουράζουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι, πειθαρχημένοι και ζουν για να δουλεύουν. Τους αρέσει να θέτουν στόχους και να εργάζονται σκληρά για να τους επιτύχουν. Κάπως έτσι, θεωρούν το καλοκαίρι ως μια μάταιη διακοπή από τη δουλειά τους και την παραγωγικότητά τους. Η ζέστη της εποχής και οι καλοκαιρινές διακοπές, τους αποσπούν από τους στόχους και την πειθαρχία τους. Ένας γνήσιος Αιγόκερως προτιμά να εργάζεται σε ένα δροσερό περιβάλλον, παρά να ξεκουράζεται σε κάποια παραλία.

 

 

 

Τα ζώδια που μισούν το καλοκαίρι: Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι, καινοτόμοι και τους αρέσει να αναζητούν νέες ιδέες. Η ζέστη του καλοκαιριού, τους εμποδίζει να ασχοληθούν με τις πνευματικές δραστηριότητες, που λατρεύουν. Προτιμούν να περνούν χρόνο μόνοι τους με τα βιβλία και τις σκέψεις τους παρά σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Γενικά η χαλαρότητα του καλοκαιριού, δεν τους επιτρέπει να είναι όσο παραγωγικοί και δημιουργικοί θα ήθελαν.