ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 29 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Παρασκευή από το πρωί χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα βιασύνης. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και κατόπιν με τον Ουρανό και ένα νευρικό κλίμα διαχέεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας, από την οποία δεν θα λείψουν οι ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Για κάποιους ίσως ξεκινούν οι διακοπές το σαββατοκύριακο που έρχεται και βιάζονται να τελειώσουν με εκκρεμότητες της δουλειάς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή είναι ενθαρρυντική για ταξίδια, όπως και για εξόδους.

Πιο απαιτητική η μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους αλλά και με μια επικαιρότητα που πάλι μας κρατά σε εγρήγορση και εκπλήσσει.

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα μπορεί να σας ζορίσουν σήμερα. Αν και προσπαθείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο κάποια απρόσμενα έξοδα ή οι μαζεμένοι λογαριασμοί στο τέλος του μην σας δημιουργούν εκνευρισμό στη διάρκεια της μέρας. Ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σας αναστατώσει με παράλογες απαιτήσεις ή κακές συμπεριφορές. Βάλτε τα όρια σας με καλό τρόπο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι απαιτητική καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Από τη μια έχετε τις υποχρεώσεις που πιέζουν κι από την άλλη έχετε και την πίεση των δικών σας ανθρώπων. Αυτό σας δημιουργεί μια τάση να βιάζεστε σε ό,τι κάνετε για να ανταποκριθείτε σε όσα περισσότερα μπορείτε. Αποφύγετε να είστε απότομοι στη συμπεριφορά σας. Τις βραδινές ώρες βρείτε λίγο χρόνο για να περάσετε με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο «ανάβοντας τα αίματα» σε συζητήσεις. Προσέξτε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε. Προσπαθήστε να είστε όσο διπλωμάτες γίνεται, αλλά βέβαια αν κάτι σας θυμώνει να το επισημάνετε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή τις βραδινές ώρες είναι βοηθητική για να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σήμερα δεχτείτε μια παρατήρηση από ένα συνεργάτη ή κάποιος φίλος να σας πει κάτι που σας προσβάλει. Ίσως ακόμα νιώθετε ότι αυτά που σκέφτεστε είναι τελείως κόντρα σε σχέση με αυτά που θεωρούν σωστά οι άλλοι. Αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις μπορεί να υπάρξουν αναποδιές. Ίσως πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη βολή σας και σε μια κατάσταση που θα σας ξεβολέψει και αυτό σας ταράζει. Μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη πίεση. Νιώθετε ότι απαιτήσεις των άλλων είναι πολλές ή ακόμα ότι οι συνθήκες μπορεί να πιέζουν για αποφάσεις. Όμως μη βιάζεστε. Προσπαθήστε να δείτε πιο αναλυτικά τις συνέπειες της όποιας απόφασής σας. Αποφύγετε στη διάρκεια της μέρας τις πολλές επαφές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση σας. Το βράδυ το ένστικτο και η κρίση σας θα λειτουργούν καλύτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτητική ψυχολογικά είναι η Παρασκευή για το ζώδιο σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν ασυμφωνίες σήμερα είτε με δικούς σας ανθρώπους ή στη δουλειά. Αν νιώθετε μεγάλη πίεση με την παρουσία κάποιων ατόμων γύρω σας προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και αποστασιοποιηθείτε. Θα επιστρέψετε στη συζήτηση όταν θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και λιγότερες ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό δημιουργούν μεγάλη ένταση μέσα στη μέρα στις σχέσεις σας, προσωπικές ή και επαγγελματικές. Η αφορμή για μία σύγκρουση μπορεί να είναι ένας οικονομικός παράγοντας. Μπορεί να υπάρχει μια ένσταση από το σύντροφό σας για τις φιλικές σας σχέσεις. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και τους άλλους και να μη πιέσετε καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαζί με τους Αιγόκερους εκπροσωπείτε τα δυο ζώδια που αγαπούν περισσότερο τον έλεγχο. Όμως υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που δεν περιμένατε στη δουλειά ή και σε μια σχέση και να νιώθετε τη γη να χάνετε κάτω από τα πόδια σας. Είναι η πιο ακατάλληλη μέρα για να πάρετε μια απόφαση δεσμευτική. Η καλύτερη προσέγγιση είναι η ψυχραιμία και η υπομονή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή γεννά διλήμματα ανάμεσα στην περιπέτεια και το άγνωστο και την ασφάλεια των δεδομένων επιλογών σας. Οι ασφαλείς επιλογές δεν μας βοηθούν να αναπτυχθούμε αλλά από την άλλη ένα μεγάλο ρίσκο μπορεί να σας αποσταθεροποιήσει. Προτιμήστε να κάνετε πρώτα μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και αργότερα τολμάτε και κάτι μεγαλύτερο. Οι βραδινές ώρες θα είναι σαφώς πιο άνετες για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια νευρική και αγχωτική μέρα. Ίσως νιώθετε να σας τραβάνε δυο διαφορετικές κατευθύνσεις. Δεν είναι απίθανο να σας έχει συνεπάρει μια καινούρια γνωριμία, ένα νέο χόμπι και να θέλετε να πέσετε με τα μούτρα στο καινούριο. Η επιθυμία σας για κάτι που να σας ιντριγκάρει μπορεί να μη σας αφήνει να δείτε κάποια προειδοποιητικά μηνύματα. Πριν εξιδανικεύσετε μια κατάσταση πάρτε λίγο χρόνο και παρατηρήστε μόνο τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σχέση ίσως σας απασχολήσει σήμερα καθώς μπορεί να νιώθετε ότι το άτομο με το οποίο συνδέεστε προσωπικά ή επαγγελματικά δείχνει ένα τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτό που ξέρατε. Πριν βιαστείτε να τον κρίνετε προσπαθήστε να αναλύσετε λίγο περισσότερο στο μυαλό σας τι συμβαίνει. Κερδίστε χρόνο, προσπαθήστε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ηρεμία και μην παίρνετε αποφάσεις υπό το κράτος αρνητικών συναισθημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια απαιτητική μέρα σας περιμένει καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό. Χρειάζεται να είστε οργανωμένοι στις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σας σήμερα. Καλό είναι να έχετε ξεμπερδέψει με ό,τι δε χωρά αναβολή ειδικά στα επαγγελματικά από νωρίς για να μην αγχωθείτε αν προκύψουν απρόοπτα. Προσέξτε σήμερα κάποιες σκέψεις που επαναλαμβάνονται. Όταν κάνετε μια αρνητική σκέψη ή την επαναλαμβάνετε στο μυαλό σας διοχετεύστε την ενέργεια σας σε κάτι άλλο για να τη διώξετε από το κεφάλι σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Δίας στον Κριό 28/07/2022 – 28/10/2022

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα