ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που δίνουν τα καλύτερα φιλιά: Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο

Pexels

Λίγα πράγματα μπορούν αν συγκριθούν στη ζωή με ένα καλό φιλί, δεν συμφωνείς; Ένα φιλί, ίσως είναι η πιο ουσιαστική πράξη οικειότητας, που μπορούν να μοιραστούν δύο άνθρωποι. Εκεί δίνουμε τον εαυτό μας. Αλλά στην αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που έχουν περισσότερες δεξιότητες από άλλα.

Ποια ζώδια δίνουν τα καλύτερα φιλιά;

Τα 6 ζώδια που δίνουν τα καλύτερα φιλιά: Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο Pexels

Ένα φιλί μπορεί να είναι ο τρόπος ενός ανθρώπου, να πει στον άλλον πόσο πολύ τον θέλει. Όταν φιλιόμαστε, γευόμαστε τον σύντροφό μας. Είναι μάλλον μεταφορικό και όμως είναι μια πολύ φυσική εμπειρία. Και το φιλί δεν έρχεται ποτέ μόνο του. Φέρνει και υποσχέσεις. Μερικές φορές μπορεί να είναι μια υπόσχεση για σεξ, και μερικές φορές είναι μια υπόσχεση αγάπης. Ό,τι κι αν είναι, αυτό στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε, είναι ότι ένα καλό φιλί, είναι καλύτερο από ένα κακό.

Αυτό που κάνει ένα κακό φιλί είναι σίγουρα η τεχνική. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβεις τι είναι φυσικό και τι όχι, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Aν το νιώθεις, τότε μάλλον το κάνεις σωστά. Και αν ψάχνεις για τα καλύτερα φιλιά εκεί έξω, μπορείς να εμπιστευτείς τους εκπροσώπους των παρακάτω ζωδίων.

1. Κριός – Τα καλύτερα φιλιά με πάθος

Οι Κριοί φιλάνε υπέροχα, γιατί θέλουν να τους φιλάνε υπέροχα. Αν ένας Κριός μυριστεί πάθος, τότε τα φιλιά τους θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστα. Ένας Κριός δεν προσποιείται ποτέ όταν σε φιλάει. Σου δίνει την καρδιά και την ψυχή του, σε αυτό το φιλί.

2. Ταύρος – Τα καλύτερα φιλιά ως προκαταρκτικά

Ένα πραγματικά παθιασμένο ζώδιο, ο Ταύρος απολαμβάνει την τέχνη του φιλιού, όσο και την αγάπη. Τα φιλιά του είναι κομμάτι ενός προκαταρκτικού παιχνιδιού διαρκείας. Είναι κάτι που τους έρχεται πολύ φυσικά. Τα φιλιά τους θα σε ενθουσιάσουν και αυτός ο ενθουσιασμός, είναι αρκετός για να τους παροτρύνει να συνεχίσουν να σε γεμίζουν με φιλιά.

3. Καρκίνος

Η σαγηνευτική φύση της προσωπικότητας του Καρκίνου είναι τόσο όμορφη και ζεστή, που είναι σχεδόν αδύνατο να του αντισταθεί. Και περίμενε μέχρι να τον φιλήσεις! Είναι μια εμπειρία που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες, καθώς είναι αγνή αγάπη στα χείλη σου. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα ζητάς όλο και περισσότερα από τα φιλιά του.

4. Λέων

Ο Λέων θέλει να σε εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να κάνει… τα πάντα. Αλλά στην αρένα της αγάπης και του πάθους, αυτό το ζώδιο πραγματικά ξέρει πώς να κυριαρχεί. Ο Λέων φιλάει με πρόθεση. Είναι εκεί για να σε καταπλήξει, και θα το καταφέρει. Μιλάμε για το βασιλιά των φιλιών του ζωδιακού κύκλου, κυρίως επειδή το να είναι ο καλύτερος σε όλα είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει γενικά.

5. Σκορπιός  – Τα καλύτερα φιλιά ως πρόκληση

Ο Σκορπιός βρίσκεται ανάμεσα στα ζώδια που χαρίζουν τα καλύτερα φιλιά, με έναν κάπως παράδοξο τρόπο. Συνήθως δεν θέλει να σε φιλήσει. Εκτός φυσικά και αν πρέπει. Τι τον κάνει λοιπόν πραγματικά καλό στα φιλιά, αν είναι τόσο αντίθετος στην όλη ιδέα; Μα φυσικά το γεγονός ότι το αντιμετωπίζει τα φιλιά ως πρόκληση. Θα σου δώσει παθιασμένα φιλιά, καθώς δεν θέλει να θεωρείται λιγότερο παθιασμένος σε θέματα αγάπης και σεξ.

6. Τοξότης: Τα καλύτερα φιλιά με αίσθημα περιπέτειας

Αν θέλεις να φιλήσεις κάποιον με ελεύθερο πνεύμα, που δεν τον νοιάζει πραγματικά καθόλου τι άποψη έχεις για το φιλί του, τότε φίλα έναν Τοξότη. Θα βιώσεις ένα διαφορετικό είδος φιλιού. Είναι σχεδόν σαν να είσαι μόνη. Πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό, αναρωτιέσαι. Και σου απαντώ: Επειδή δεν προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν και είναι εκεί μόνο για την ευχαρίστηση του φιλιού, είναι σίγουρα πολύ καλό.