ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πέμπτη φιλοξενεί την πιο θετική όψη της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μας κάνει πιο δεκτικούς σε αγαπησιάρικα συναισθήματα ενώ θα νιώθουμε πιο ενθουσιώδες με ό,τι καινούριο υπόσχεται να μας βγάλει από τη ρουτίνα μας. Είναι μια θετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα και αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κι άλλο χρόνο προκειμένου να υλοποιήσετε ή να συζητήσετε κάτι, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να αναβάλλετε όποιο νέο ξεκίνημα για το τέλος Απριλίου κι ακόμη καλύτερα τον Μάιο μιας και την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προσφέρει ευκαιρίες να συζητήσετε για βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά, για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Αν έχετε σημαντικές συζητήσεις και περί των οικονομικών εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό, κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα όρια σας. Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τα ταλέντα, τις ικανότητες σας. Ακόμη η μέρα προσφέρεται για αγορές τεχνολογίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα. Μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε επίσης την ημέρα για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις προοπτικές της καριέρας σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας αβαντάρει και μπορεί να προκύψει μια ουρανοκατέβατη πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή μια σοβαρή συζήτηση η μέρα προσφέρεται. Η Πέμπτη είναι και μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Αρκετά πιεστική η Πέμπτη καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε μέχρι το απόγευμα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Με κάποιο τρόπο μπορεί να προκύψει μια πολύ ευχάριστη είδηση στον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Την Πέμπτη συνοδεύει η υπέροχη όψη Αφροδίτης – Ουρανού και σας ανοίγει τους ορίζοντες σας. Μην αναβάλλετε για το τέλος του μήνα σημαντικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μπορεί να είναι πολύ βοηθητική αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος είναι μια αξιόλογη μέρα από κάθε άποψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας εφοδιάζει με ζωτικότητα, ενεργητικότητα σας αλλά και ευαισθησία. Τις βραδινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ευνοεί περισσότερο την προσωπική σας ζωή, τα θέματα παιδιών αλλά και τους στόχους σας μακροπρόθεσμα σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού όλη μέρα σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια εξαιρετική όψη για τα επαγγελματικά σας και ευνοεί το μέλλον μιας νέας συνεργασίας ή επιχειρηματικής κίνησης. Ακόμη μπορεί να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα οικογενειακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό, βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας σήμερα και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν θέλετε να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις ειδικά το βράδυ. Σήμερα είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα για το ζώδιο σας με την Αφροδίτη να σχηματίζει ακριβές εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια πρόταση συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Σήμερα λοιπόν μπορείτε  να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας, όμως δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει και αργότερα παίρνετε μια πιο σταθερή απόφαση. Μπορεί επίσης να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Ιχθύες. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία σε επίπεδο συνεργασίας ή και σε προσωπικό επίπεδο στα ερωτικά ή στα θέματα γάμου.