ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 25-31/3/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25-31/3/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού που μας βάζει για τα καλά στην περίοδο των εκλείψεων που θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο με την έκλειψη Ηλίου στις 08/04 στο ζώδιο του Κριού. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς τη Δευτέρα 25/03 στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, τον κόσμο της διπλωματίας. Στις 28/03 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις, απρόσμενα δώρα, νέες γνωριμίες. Με τη βοήθεια αυτού του εξαγώνου μπορεί να γίνουμε πιο επινοητικοί και να βρούμε λύσεις πειραματιζόμενοι. Ευνοεί και κεραυνοβόλους έρωτες. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Κριό.

Κριός

Η πρώτη έκλειψη του 2024 λαμβάνει χώρα στα γενέθλια σας κι ο αντίκτυπός της θα είναι έντονος σε όλη τη γενέθλια χρονιά αν γιορτάζετε τα γενέθλια σας τον Μάρτιο. Η έκλειψη αυτή σας οδηγεί στο να βρείτε ισορροπία ικανοποιώντας τις δικές σας ανάγκες, αλλά και να λάβετε υπόψη και τις ανάγκες των σημαντικών άλλων στη ζωή σας. Για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σε μια σχέση ή μια συνεργασία προκειμένου να έρθει κάτι καινούριο στη ζωή σας. Στις 28/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποιες ουρανοκατέβατες ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς να κάνετε κάποιες μυστικές διαπραγματεύσεις

Ταύρος

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με ένα σημαντικό φαινόμενο, που δεν είναι άλλο από την έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 25/03. Για σας η πρώτη έκλειψη αυτής της εβδομάδας εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης πρωτίστως κι έπειτα σε θέματα εργασίας.  Από την άλλη, η έκλειψη αφορά και στον τομέα της δουλειάς και τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορεί να δουλεύουν για σας. Στις 28/03 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί τις φιλικές αλλά και τις ερωτικές σχέσεις, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τις προθέσεις σας. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα με ορθό Ερμή καθώς από την επόμενη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Δίδυμοι 

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με μια έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο που ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας στον άξονα Ζυγού-Κριού. Η έκλειψη αυτή μπορεί να ξύσει κάποιες πληγές σε μια σχέση ή να κάνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και αποδοχή πιο έντονη. Αν είστε δεσμευμένοι μην παίρνετε ως δεδομένη τη σχέση σας, αντιθέτως προσπαθήστε να την ενισχύσετε.  Στις 28/03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο από τον τομέα της καριέρας με τον Ουρανό και μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική ευκαιρία που συνοδεύεται κι από ένα οικονομικό όφελος.

Καρκίνος

Το κυρίαρχο αστρολογικό θέμα της τελευταίας εβδομάδας του Μαρτίου είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 25/03 στον άξονα Κριού-Ζυγού που επηρεάζει τους Καρκίνους που έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο. Το δικό σας στοίχημα είναι να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Ακόμη, η έκλειψη αυτή μπορεί να φωτίσει τις δύσκολες πλευρές μιας προσωπικής σας σχέσης και να σας οπλίσει με θάρρος και δύναμη προκειμένου να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο το πρόβλημα. Στις 28/03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε θέματα φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων και στόχων για το μέλλον. Η επιθυμία σας θα είναι να τα κάνετε όλα διαφορετικά και δεν θα έχετε ιδιαίτερη ανοχή σε πράγματα που σας κάνουν να βαριέστε.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με την πρώτη ιδιαίτερα δυνατή έκλειψη της χρονιάς που είναι Σεληνιακή και ταυτόχρονα φυσικά Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού. Από πλευράς ζωδίου δεν είναι μια αρνητική έκλειψη για σας, όμως οι όψεις της μπορεί να σας κάνουν πιο παρορμητικούς στην επικοινωνία κι αν έχετε ένα σημαντικό ραντεβού που το αναβάλλατε για να συζητήσετε την πορείας μιας σχέσης ή συνεργασίας, μπορεί να αποφασίσετε να το πραγματοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στις 28/03 μπορεί να σας κάνει κάπως ανήσυχους ή ανικανοποίητους με αυτά που έχετε κι αυτό αφορά και στα επαγγελματικά όπως και στα οικονομικά. Όμως μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού. Πρόκειται για την πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς που ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας στα θέματα των οικονομικών.Μήπως πρέπει να σκεφτείτε κάποια νέα ιδέα ή να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας που αφήνετε ανεκμετάλλευτο μέχρι στιγμής; Στις 28/03 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό ευνοώντας γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες. Η όψη αυτή είναι βοηθητική για τις δημόσιες σχέσεις σας, για να προβάλετε τον εαυτό σας, τη δουλειά σας, να πάρετε καλές κριτικές σε μια παρουσίαση, αλλά ακόμη και να ερωτευθείτε ένα άτομο που ίσως είναι πολύ διαφορετικό.

Ζυγός 

Τη Δευτέρα 25/03 σχηματίζεται στο ζώδιο σας η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που δημιουργεί αρκετούς κραδασμούς. Η έκλειψη αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο και πάλι τις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Ίσως μια κατάσταση φτάνει σε ένα οριακό σημείο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Στις 28/03 η κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες για κάτι νέο στα επαγγελματικά σας που μπορεί να έχει κι ένα ιδιαίτερα θετικό οικονομικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας.

Σκορπιός

Με πολύ διαφορετική διάθεση έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, καθώς τη Δευτέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που κυβερνά το τέλος καταστάσεων. Ίσως είναι η στιγμή να αφήσετε πίσω σας μια σχέση ή μια κατάσταση που δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στις 28/03 δίνει και μια ερωτική διάσταση στην εβδομάδα αυτή και είναι πιθανό να προκύψει μια νέα γνωριμία και μάλιστα ουρανοκατέβατη που θα σας κάνει κλικ ερωτικά,

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με μια πολύ δυνατή Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι μια έκλειψη που αφορά κυρίως τους συνεργάτες, τους φίλους, τους νέους στόχους, την επαφή σας με τα κοινωνικά δίκτυα και την τεχνολογία και μπορεί να φέρει κάποια ξεκαθαρίσματα ύστερα από δικές σας διαπιστώσεις.  Στις 28/03 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό με κάποιο τρόπο μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι ως ακίνητο, την υγεία ή τη δουλειά σας.

Αιγόκερως

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή έκλειψη που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στις 25/03 στον τομέα της καριέρας, που έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι η καριέρα είναι μαραθώνιος κι όχι σπριντ. Άρα θα πρέπει να καταβάλετε συνεχώς προσπάθειες για να παίρνετε πίσω την πολυπόθητη αναγνώριση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στις 28/03 παραπέμπει και σε απρόσμενες γνωριμίες ή κεραυνοβόλους έρωτες. Αν είστε μόνες-οι έχετε τις κεραίες τεντωμένες γιατί κάτι καινούριο μπορεί να προκύψει μέχρι το τέλος του μήνα.

Υδροχόος

Έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς που θα ενεργοποιήσει ακόμη μια φορά τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού που επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως τον Ιανουάριο. Με την έκλειψη αυτή πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς εκφράζεστε ακόμη κι αν έχετε παράπονα ή και δίκιο σε αυτά που λέτε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 28/03 είναι βοηθητικό για να οργανώσετε καλύτερα τις δουλειές σας, να έχετε κάποια απρόοπτα κέρδη ή να γίνετε αποδέκτες ενός δώρου.

Ιχθύες

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με την πρώτη έκλειψη της φετινής χρονιάς που λαμβάνει χώρα στον άξονα Ζυγού-Κριού, που μπορεί να σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο φέρνοντας δύσκολες αναμνήσεις ή ακόμη και συναισθήματα απόρριψης καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Προσπαθήστε να τα δουλέψετε πηγαίνοντας στη ρίζα του προβλήματος. Και αυτή την εβδομάδα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και μάλιστα την Πέμπτη σχηματίζει μια ωραία όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που ευνοεί τις κεραυνοβόλες γνωριμίες. Από την άλλη είναι μια υπέροχη όψη για να κάνετε κάτι ασυνήθιστο με το σύντροφό σας που θα σας εμπνεύσει.