ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα,Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα καθώς μετά από σχεδόν 30 χρόνια συναντιούνται ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Μπορεί να κατακλυζόμαστε από χιλιάδες σκέψεις και όλο αυτό μας εξαντλεί σε πνευματικό επίπεδο. Η τριπλή σύνοδος φέρνει καθυστερήσεις σε κάποια σχέδια. Το καλύτερο αντίδοτο είναι να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά σενάρια. Προσεκτικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας άρα η μέρα είναι ακατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις .

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι λίγο πιο απαιτητική σε νοητικό επίπεδο ημέρα και μπορεί να έχετε τις κλειστές σας. Γενικότερα με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Κρόνου μπορεί να σκέφτεστε περισσότερο το παρελθόν. Τα επαγγελματικά σαφώς θα σας απασχολήσουν πιο πολύ και μπορεί το άγχος σας να έχει να κάνει με αυτά και τις μελλοντικές σας προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Κρόνου σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους, σε ομοϊδεάτες, συνοδοιπόρους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πως θα προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μικτές οι επιρροές της Τετάρτης καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σας ευνοεί, αλλά από την άλλη η σύνοδος Ήλιου -Ερμή – Κρόνου για πρώτη φορά στους Ιχθύς μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να ξεκουραστείτε, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει πιο καυστικούς στην κριτική σας απέναντι στους άλλους. Καλύτερα σε όποια πρόκληση δεχτείτε να αργήσετε να απαντήσετε για να την επεξεργαστείτε.

ΛΕΩΝ

Το να συνεργαστείτε στενά με τους άλλους μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητικό σήμερα καθώς έχουμε την τριπλή σύνοδο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο που παραπέμπει σε δυσκολίες, ασυνεννοησίες και εμπόδια. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων σε φάση κενής πορείας καταλαβαίνετε ότι δύσκολα θα σημειώσετε την πρόοδο που θέλετε σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη είναι από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας ή όσους έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Κρόνου στους Ιχθύς μπορεί να σας δυσκολέψει σε μια σχέση ή συνεργασία. Πιθανώς να χρειάζεται να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο ή ένα συνεργάτη σας για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε φάση όμως κενής πορείας που δεν διευκολύνει ούτε τη δράση ούτε τις σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη σήμερα η κυρίαρχη όψη της μέρας η τριπλή σύνοδος Ήλιου -Ερμή – Κρόνου ίσως σας ωθήσει σε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας με κάποιους συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι η κυρίαρχη όψη της μέρας είναι η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Κρόνου σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας φαίνεται ότι μπορεί να αγχωθείτε κάπως με θέματα που αφορούν στα παιδιά, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια για το μέλλον ή για μια ερωτική σχέση. Πιθανώς να ανησυχείτε και για θέματα φήμης. Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη είναι λίγο πιο «βαριά» σε διάθεση καθώς με την ακριβείας σύνοδο Ήλιου – Ερμή και Κρόνου στους Ιχθύς μπορεί να σας πιάνει μια μελαγχολία. Αντί να αφήνετε όμως ανεξέλεγκτο το μυαλό σας προσπαθήστε να βρείτε ένα κανάλι για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας πιο παραγωγικό και δημιουργικό. Ακόμη προσέξτε πως επηρεάζετε τους γύρω σας με τη δική σας διάθεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα κουραστείτε αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες εργασίες να κάνετε ή μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα με στενούς συγγενείς, συνεργάτες ή φίλους τα οποία σας επιβαρύνουν με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε όμως να μην πάρετε προσωπικά τα προβλήματα των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Τετάρτη έχουμε την απαιτητική όψη ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Κρόνο που μπορεί να σας ζορίσει κάπως αν δεν διοχετεύσετε την ενέργεια σας στο σωστό κανάλι. Το καλύτερο αντίδοτο είναι να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο έργο δίνοντας εκεί όλη την αφοσίωση και την συγκέντρωση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τετάρτη φαίνεται ότι είναι αρκετά απαιτητική καθώς επηρεάζεται από την τριπλή σύνοδο Ήλιου -Ερμή- Κρόνου στο ζώδιο σας. Αυτή η συνάντηση είχε γίνει πριν από 30 χρόνια ξανά εκεί οπότε καταλαβαίνετε τη βαρύτητα της ειδικά αν έχετε γενέθλια. Ενδεχομένως να σημαίνει πνευματική κόπωση για σας ή πολλές ευθύνες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να κλειστείτε στις σκέψεις και τον εαυτό σας.