ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 26/2-3/3/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/2-3/3/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου και οι πρώτες του Μαρτίου είναι έντονα φορτισμένες σε αστρολογικό επίπεδο. Καθώς στις 27/02 ο Άρης από τον Υδροχόο συγκρούεται με τον Δία από τον Ταύρο, θα θέλουμε αυτό που θέλουμε και θα το θέλουμε εδώ και τώρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο στις 28/02 θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο για τις όψεις της εβδομάδας. Το κλειδί είναι η πειθαρχία, ο ρεαλισμός, η υπομονή και η οργάνωση. Το Σαββατοκύριακο δημιουργεί τάση για εντάσεις στις σχέσεις μας. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο διπλωμάτες στην προσέγγιση μας και ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη συγκρουσιακή όψη του κυβερνήτη σας Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο στις 27/02, που μπορεί να σας βρίσκει διχασμένους στις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις στη ζωή σας. Η συνάντηση Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς στις 28/02 είναι μια πιο απαιτητική επιρροή σε ψυχολογικό επίπεδο. Προφυλάξετε πρωτίστως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να ξεπεράσετε τα όρια στα έξοδα. Προσέξτε ακόμη σχέσεις με φίλους και συνεργάτες γιατί εύκολα μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και ρήξεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στο ζώδιο σας, που με κάποιο τρόπο σας ωθεί να ελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας περιορίζει ή σας καταπιέζει ειδικά στον τομέα της καριέρας. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή, Κρόνου στις 28/02 δίνει τόση έμφαση στον τομέα των φίλων, των στόχων, της συνέργειας αλλά και της τεχνολογίας, που φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει κάτι που να σας απασχολεί περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο δεν φαίνεται να σας δίνει μεγάλες πολυτέλειες χαλάρωσης και ηρεμίας, παραπέμποντας σε υποχρεώσεις και οικονομικά άγχη.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο που εντείνει τις παρορμήσεις σας και σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε απ’ ό,τι σας περιορίζει. Οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, ενώ το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να σας δημιουργεί και μια αίσθηση ανησυχίας ή νευρικότητας. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στις 28/02 κάνει τα θέματα της καριέρας ακόμη πιο σημαντικά στη ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να έχετε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάτε τους ανθρώπους σας, κάτω από αυτή την επιρροή μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε λίγη απόσταση ή να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Προσέξτε όμως τα μυστικά σας αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, που δημιουργεί σε όλους μεγαλύτερη νευρικότητα και ίσως μια ανάγκη να απελευθερωθούμε από ό,τι μας περιορίζει. Επειδή όλοι την Τρίτη θα είναι κάπως περίεργα, προσπαθήστε να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να περιορίσετε τις εκφράσεις θυμού. Στον αντίποδα αυτής της όψης έρχεται η τριπλή σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μολονότι είναι μια όψη σχετικής απαισιοδοξίας, στη θετική της έκφραση μπορεί να βοηθήσει να ξαναδείτε τις δεσμεύσεις σας και να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας για το μέλλον. Το Σαββατοκύριακο έρχεται δημιουργώντας ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις ιδιαίτερα με φίλους ή συνεργάτες. Η διπλωματία και η υπομονή θα βοηθήσουν περισσότερο από σπασμωδικές αντιδράσεις.

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας κάνει ανήσυχους και να θέλετε να ελευθερωθείτε από κάποια δεσμευτικά και περιοριστικά πράγματα είτε αυτά αφορούν στη δουλειά, είτε στις σχέσεις. Η προσωπική μου άποψη είναι να περιμένετε λίγο. Προσέξτε ακόμη αυτές τις μέρες σε ποιον αποκαλύπτετε λεπτομέρειες των σχεδίων σας ή τα μυστικά σας. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς κάνει τα θέματα της οικονομικής εξασφάλισης ιδιαίτερα πιεστικά από τις 28/02. Επίσης λίγο σας «κλείνει» σε θέματα σχέσεων. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να παραμερίσετε ένα εμπόδιο σε θέματα επαγγελματικά ή να ελευθερωθείτε από μια καταπιεστική κατάσταση, μπορεί να δημιουργήσει ρωγμές σε μια προσωπική σχέση. Αποφύγετε να αντιδράσετε παρορμητικά.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ψάχνετε «ελευθερία» με κάθε κόστος στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Κάτι νιώθετε ότι σας περιορίζει και σας ενοχλεί αφάνταστα. Όμως μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και σκεφτείτε καλύτερα και σε βάθος τις προοπτικές σας. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς στις 28/02 δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, της προβολής της δουλειάς σας. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι αν δεν έχουν γερές βάσεις μπορεί να οδηγηθούν στο τέλος. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε το ανικανοποίητο ή να αισθάνεστε πλήξη με δραστηριότητες που μέχρι τώρα σας ευχαριστούσαν. Από την άλλη μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα που προέκυψαν την προηγούμενη εβδομάδα με την Πανσέληνο.

Ζυγός 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο στις 27/02, μια απαιτητική όψη που δημιουργεί ένταση και αναμόχλευση των συναισθημάτων σας Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά προσέξτε πώς αντιδράτε. Στις 28/02 έχουμε την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της δουλειάς, της υπηρεσίας προς τους άλλους, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες και ασχολίες. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με κάποια επιβάρυνση. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα ερωτικών σχέσεων, σε θέματα παιδιών, αλλά και σε οικονομικά ζητήματα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την ακριβείας όψη τετραγώνου στις 27/02 ανάμεσα στον Άρη από τον Υδροχόο και τον Δία στον Ταύρο που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη καταπίεση από τις σχέσεις σας οικογενειακές, προσωπικές ή και επαγγελματικές και δυσανασχετείτε με άτομα τα οποία θέλουν συνέχεια κάτι από σας, την προσοχή, τον χρόνο σας, τη φροντίδα σας. Στις 28/02 ο Ήλιος από τους Ιχθύς ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ερμή και τον Κρόνο που βρίσκονται ήδη εκεί. Για όσους μπορεί να επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο ξεκινά μια πολύ ουσιαστική περίοδος γι’ αυτά τα ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις, αλλά προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον κυβερνήτη σας Δία στον Ταύρο και το μυαλό σας δουλεύει σε υπερεντατικούς ρυθμούς. Φυσικά και είστε ικανοί και μπορείτε να δουλεύετε παράλληλα σε πολλά, όμως όλο αυτό σας δημιουργεί άγχος, στρες και φτάνει μέχρι σχεδόν τον πανικό αν ξεφύγει η κατάσταση. Πείτε περισσότερα «όχι». Στις 28/02 έχουμε την τριπλή σύνοδο του Ήλιου, του Ερμή και του Κρόνου για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια μέσα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο. Ξεκινά μια πιο εσωστρεφής και εσωτερική περίοδος για σας που εκτείνεται μέχρι τις 20/03. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά κοινωνικό, αλλά ίσως βρεθείτε σε δίλημμα καθώς για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα των φίλων σας να πρέπει να κάνετε κάποια παραχώρηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και μην υψώνετε τους τόνους.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο είναι η όψη που ξεκινά την εβδομάδα και φαίνεται ότι δημιουργεί μέσα σας αρκετή ανησυχία και νευρικότητα. Εντωμεταξύ, σαν να μην έφτανε όλη αυτή η βαβούρα στην καθημερινότητα σας, σχηματίζεται στις 28/02 η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς στον τομέα της επικοινωνίας για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε ό,τι άλλο ταλαιπωρεί το μυαλό σας. Επειδή η όψη Ήλιου-Ερμή-Κρόνου μπορεί προσωρινά να σας κάνει να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο μην πέφτετε. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάποιες από τις οποίες θα σας φανούν αρκετά επίπονες ή και βαρετές. Είναι πιθανό να θέλετε να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα ή και να αφιερώσετε χρόνο στα ερωτικά σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία στον Ταύρο και το να είστε ελεύθεροι και αυτόνομοι είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο υπάρχει τώρα στο μυαλό σας. Η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και του Κρόνου στους Ιχθύς φέρνει σε προτεραιότητα τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και δημιουργεί ένα περίεργο τοπίο στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες στον τρόπο που μπορεί να θέλετε να αρνηθείτε κάτι ή να αποφύγετε μια κατάσταση. Γενικώς είναι ένα γουηκέντ με άφθονα απρόοπτα.

Ιχθύες

Το ξεκίνημα της εβδομάδας γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και ξυπνά μέσα σας την ανάγκη ελευθερίας και αυτονομίας. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε απίστευτες ταχύτητες, αλλά θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε και τα νεύρα σας. Ηρεμία και ψυχραιμία είναι οι λέξεις κλειδιά. Στις 28/02 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ερμή και τον Κρόνο στο ζώδιο σας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, κάνοντας σας πρωταγωνιστές της περιόδου. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πιο ατίθασες κι απρόβλεπτες όψεις.  Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην απαντάτε στις προκλήσεις αυτών των ημερών με επιθετικό ή παρορμητικό τρόπο.