ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 28 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη το πρωί της Πέμπτης θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Καρκίνο κι αυτή η θέση είναι απαγορευτική για νέα ξεκινήματα. Κατόπιν περνάει στον Λέοντα. Πάντα μια νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η πανσέληνος απλά στην περίπτωση της νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό, συνήθως δεν δίνουμε την δέουσα προσοχή.

Τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, επηρεάζονται περισσότερο και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες ως προς την υγεία, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Παράλληλα, ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη της Πέμπτης στον φιλικό σας Λέοντα σάς δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε πού θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας ευνοεί την επέκταση των οριζόντων σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ευνοήστε από εξωστρέφεια στις σχέσεις σας. Να κάνετε μια νέα γνωριμία, να ερωτευθείτε, να αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα παιδί, να ξεκινήσετε εκείνο το σπορ που πάντα αναβάλλατε, να προωθήσετε τη δουλειά σας ή απλώς να κάνετε διακοπές!

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση σε οτιδήποτε αφορά τον χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένειά σας. Σας παρακινεί να κάνετε μια νέα αρχή με απώτερο σκοπό την φροντίδα του εαυτού σας και των αγαπημένων σας, να αποφασίσετε ίσως μια μετακόμιση, κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο του σπιτιού, το ξεκίνημα μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας με έδρα το σπίτι σας ή ακόμη και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση της συμβίωσης με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη του Ιουλίου δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σχέσεις και την οικογένεια. Σας κάνει πιο ανήσυχους σε πνευματικό επίπεδο και ίσως τώρα αποφασίσετε να διαβάσετε περισσότερο και να ενημερωθείτε. Θα είστε σε τέλεια επικοινωνιακή φάση και θα θέλετε να πείτε ιστορίες, να μάθετε νέα και γενικώς να μιλήσετε με κόσμο. Σε κάποιους η νέα Σελήνη μπορεί να δώσει και την ευκαιρία για μια ολιγοήμερη εκδρομή ή διακοπές.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σας θέματα. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα θα είναι ο σύμμαχός σας σε αυτό. Είναι η ιδανική στιγμή να στείλετε βιογραφικά αν ψάχνετε δουλειά, να διαπραγματευτείτε καλύτερη αμοιβή, να περικόψετε πάγια έξοδα και να έχετε μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια καλή έμπνευση ή να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο, χόμπι σας και να αφοσιωθείτε για να γίνει ο στόχος σας πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Αυτή η νέα Σελήνη στα είναι το καλύτερο ξεκίνημα που θα δώσει χρώμα στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας! Το σύμπαν δουλεύει υπέρ σας και η πιο κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τους νέους προσωπικούς σας στόχους. Ονειρευτείτε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε! Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και ξεκινήστε να τις εφαρμόζετε. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σάς δίνει το έναυσμα να ξεμπερδεύτε με εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απομακρύνετε ό,τι σας κρατάει πίσω. Είναι μια εξαιρετική νέα Σελήνη για να κάνετε ψυχοθεραπεία, διαλογισμό, να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Ακόμη αυτό το φεγγάρι ενισχύει τις τάσεις φυγής σας. Αν μπορέσετε έστω και για λίγο να δραπετεύσετε από τα «πρέπει» και να χαλαρώσετε, μην το αναβάλλετε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή νέα Σελήνη, ενεργοποιεί ό,τι αφορά στόχους, φίλους, συνεργάτες, οικονομικά και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για να πετύχετε τους στόχους σας. Πάρτε έναν πιο ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα. Ενδιαφερθείτε για τα κοινά στην περιοχή που μένετε. Ιδρύστε ίσως ένα σύλλογο που θα ασχολείται με κάποιο από τα ενδιαφέροντά σας. Γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε πώς μπορείτε να πουλήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στρέφει την προσοχή σας στην καριέρα. Είναι η στιγμή να γίνει η δουλειά σας πιο ορατή στους άλλους, να ακολουθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, να θέσετε τους νέους και σπουδαίους επαγγελματικούς σας στόχους. Για κάποιους αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να αλλάξει το στάτους τους. Να μπουν στη διαδικασία γάμου ή διαζυγίου. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε και μια αλλαγή στέγης. Προσοχή χρειάζονται μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολύ τυχερή νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στον φιλικό σας Λέοντα, την οποία πρέπει να έχετε αισθανθεί ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η νέα Σελήνη που μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Είναι η στιγμή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας, να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που έχετε να φύγετε και στο εξωτερικό. Εξαιρετική επιρροή για ταξίδια, διακοπές αλλά και για τα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή νέα Σελήνη είναι ένας θετικός οιωνός για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Είναι η στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τα κοινά οικονομικά σας με κάποιους άλλους και να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως τώρα προκύψει κάποιο μπόνους, μια νέα οικονομική συνεργασία. Από την άλλη, είναι μια νέα Σελήνη που δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσει και η ερωτική σας ζωή ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών αλλά και των ανταγωνιστών σας. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα ακόμη άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνετε μαζί θαύματα. Φυσικά και δεν θα λείψουν αυτοί που θέλουν να βάλουν φρένο στην πρόοδό σας. Ακόμη είναι η καίρια στιγμή για να βρείτε τον κατάλληλο ειδικό που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ σημαντική νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στην καθημερινότητά σας, σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Βοηθά επίσης να κόψετε κακές συνήθειες και να φροντίσετε τον οργανισμό σας αλλά και την εμφάνισή σας. Ακόμη είναι εξαιρετικά βοηθητική για να οργανώσετε τη δουλειά σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει κι ένα έξτρα κέρδος για σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Δίας στον Κριό 28/07/2022 – 28/10/2022

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα