ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στους Ιχθύς και συναντά σε σύνοδο τον Κρόνο. Αυτή η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες στις επαφές μας, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει ή να μας στενοχωρεί.

ΚΡΙΟΣ

Πριν τα δείτε όλα βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας, κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Επίσης προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί όταν οργανώνετε κάτι που χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή. Ενδεχομένως όλα να κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς σήμερα και να μην σημειώνετε την πρόοδο που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να ζείτε το «εδώ και τώρα» χωρίς να κάνετε προβολές του άγχους σας και στους άλλους. Μια άλλη ερμηνεία της σημερινής όψης θα μπορούσε να είναι ότι κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς σας προσπαθεί να σας βάλει κάποιο εμπόδιο γιατί ίσως νιώθει ανασφάλεια με κάτι δικό του. Μπορεί επίσης να νιώθετε ένα ακαθόριστο άγχος με τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων είτε για κάποια σχέση είτε ακόμη και για τα επαγγελματικά σας στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, αλλά και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανόν να νιώθετε κάτι να σας περιορίζει αναφορικά με μελλοντικό σας πλάνο και αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να πρέπει να αναβάλετε κάποια πράγματα ή να τα βάλετε προσωρινά στον πάγο.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μην δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τις τηρήσετε, ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή τον σύντροφό σας, και φανείτε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με αυτούς που θα αποφασίσετε να περάσετε μαζί την ημέρα. Πιθανώς αν εργάζεστε πάνω σε κάτι που θέλετε να παρουσιάσετε αργότερα, να πιεστείτε να δείξετε κάτι άμεσα κι αυτό να σας προκαλεί κάποια δυσφορία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε κάποιες συναντήσεις ή στη δουλειά. Γενικώς είναι μια σχετικά πιο άβολη μέρα, κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο που επηρεάζονται από την κυρίαρχη όψη σήμερα και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία. Μερικές φορές η ειλικρίνεια σας ξέρετε ότι μπορεί να φέρει σε λίγο δύσκολη θέση τους άλλους. Από την άλλη, ίσως έχετε κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Θα είναι παροδικό όμως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσέξτε τις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με τον θυμό ενός μέλους της οικογένειας ή μια παιδιάστικη συμπεριφορά από κάποιο οικείο σας πρόσωπο, ακόμη και τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να το επιλύσετε όμως για να μην χαλάσετε τη διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο οικογενειακό περιβάλλον προσέξτε λίγο περισσότερο να μην ανακατευτείτε σε συζητήσεις που αφορούν άλλους ή κουτσομπολιά όσο γαργαλιστικά κι αν ακούγονται. Προσέξτε επίσης μην αποκαλύψετε μυστικά άλλων άθελά σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ενδεχομένων να έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά και προσωπικά απ’ όσο πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αν δεν το θέλετε. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς! Ενδεχομένως να σας βγαίνει και μια κούραση μεγαλύτερη από υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνατε στο προηγούμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη, είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Ακόμη, ίσως μια ιδέα που θεωρείτε εσείς πολύ καλή να μην τυχαίνει της αποδοχής που περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Την κούραση δεν θα τη γλιτώσετε, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ο σκοπός είναι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε κι ας ταλαιπωρηθείτε λίγο. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύπτουν κάποια απρόοπτα τα οποία σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε αυτά που θέλετε. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε για να πάτε κάπου και μην μεταφέρετε το άγχος που έχετε για δικά σας θέματα και στους άλλους αυτή τη μέρα.