ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που πίνουν περισσότερο: Τα γερά ποτήρια της παρέας

Pexels

Το αλκοόλ για μερικούς ανθρώπους λειτουργεί ως καύσιμο. Κι όπως πολλά άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας επηρεάζονται από τον αστρολογικό μας χάρτη, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη σχέση μας με το αλκοόλ.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποια είναι τα ζώδια που έχουν την τάση να πίνουν περισσότερο.

Τα 5 ζώδια που πίνουν περισσότερο: Τα γερά ποτήρια της παρέας Pexels

Ιχθύες

Τα ζώδια του νερού, είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να πίνουν και περισσότερο. Και ως πιο συναισθηματικά ζώδια, όταν πίνουν μπορείς να περιμένεις μια συναισθηματική έκρηξη. Οποιοσδήποτε Ιχθύς, ανεξάρτητα από την ηλικία του, θα χρειαστεί μια μπέιμπι σίτερ για κάθε έξοδο που περιλαμβάνει αλκοόλ. Οι μεθυσμένοι Ιχθύες όταν πίνουν, μπορεί να επιχειρήσουν να πηδήξουν από έναν γκρεμό γιατί ξαφνικά ένιωσαν ότι μπορούσαν να πετάξουν.

Καρκίνος

Εάν σχεδιάζεις μια βραδινή έξοδο με έναν Καρκίνο, ετοιμάσου να καταναλώσεις πολύ αλκοόλ. Οι Καρκίνοι είναι οι πότες που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, κάνουν εμετό και στη συνέχεια καταναλώνουν ακόμη περισσότερο αλκοόλ. Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι ένας Καρκίνος το ‘χει παρακάνει με το ποτό; Λογικά θα τον δεις κάπου να κλαίει.

Αιγόκερως

Όταν μιλάμε για κατανάλωση αλκοόλ, τα ζώδια της γης τείνουν να είναι πιο ανθεκτικά. Οι Αιγόκεροι, ειδικότερα, μπορεί με μερικά ποτηράκια παραπάνω να γίνουν αγενείς ή σνομπ, αν και γενικά είναι απίθανο να μεθύσουν. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είναι από τη φύση τους ψύχραιμοι και έτσι συχνά καταφέρνουν να δείχνουν νηφάλιοι, ακόμα κι όταν δεν είναι.

Κριός

Ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός, δεν χρειάζονται το ποτό για να γίνουν drama queens, αλλά σίγουρα τους αρέσει. Όταν οι Κριοί πίνουν, μπορεί να γίνουν πιο επιθετικοί και κυνικοί, ενώ και η επαναστατικότητά τους αυξάνεται δραματικά. Όσον αφορά την αντοχή τους στο αλκοόλ, μπορεί να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν ελέφαντα. Και να τον νικήσουν. 

Ζυγός

Τα ζώδια του αέρα, όπως ο Ζυγός, είναι λιγότερο επιρρεπή στο να πίνουν αλκοόλ από άλλα ζώδια. Στην πραγματικότητα, εκτιμούν την ψυχική τους σταθερότητα. Οι Ζυγοί, ωστόσο, επειδή καταβάλλουν τόση προσπάθεια για να διατηρούν ισορροπίες γύρω τους όλη την ώρα, τείνουν να χαλαρώνουν με μερικά ποτηράκια παραπάνω. Δυστυχώς όταν είναι μεθυσμένοι, οι Ζυγοί χάνουν κάθε ίχνος ισορροπίας ή μέτρου.