ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ονειροπόλα ζώδια: Όνειρο ζουν μην τα ξυπνάς

Pexels

Σε όλους αρέσει να ονειρεύονται. Στις φαντασιώσεις μας, βρισκόμαστε σε έναν δικό μας κόσμο. Είναι ένα μέρος όπου τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί ποτέ. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους και πράγματα που αγαπάμε. Και είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Ο καθένας από μας ονειροπολεί κάθε τόσο. Οι ονειροπολήσεις μας είναι μια απόδραση από τις άσχημες πραγματικότητες της ζωής.

Υπάρχουν όμως μερικά ζώδια που τείνουν να ονειροπολούν υπερβολικά. Μην μας παρεξηγείτε, η ονειροπόληση δεν είναι απαραίτητα κακή. Κάποιος που βρίσκεται συνεχώς χαμένος σε έναν άλλο κόσμο, πρέπει σίγουρα να έχει ζωηρή φαντασία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τέτοια ονειροπόλα ζώδια, συνήθως απασχολούνται σε επαγγέλματα τα οποία απαιτούν δημιουργικότητα και καινοτομία. Ωστόσο, αυτά τα ζώδια μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στον πραγματικό κόσμο, που δεν είναι τόσο όμορφος όσο αυτός που έχουν φτιάξει στο κεφάλι τους.

Τα 4 πιο ονειροπόλα ζώδια Pexels

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι από τα 12 ζώδια. Η ζωντανή τους φαντασία είναι και η μεγαλύτερη δύναμή τους. Πολλοί συχνά βρίσκουν ενοχλητική αυτή την τάση τους, αλλά οι Ιχθύες πραγματικά δεν κάνουν δεκάρα. Όμως όσο απελευθερωτικό κι αν είναι, η συνεχής ανάγκη των Ιχθύων να βρουν καταφύγιο στον κατασκευασμένο κόσμο τους, τους απομακρύνει από την πραγματικότητα. Αυτό τους κάνει να χάνουν τις πραγματικές ευκαιρίες που τους δίνει η ζωή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι βυθίζονται συχνά βαθιά στις σκέψεις τους. Έχουν λίγη υπομονή για βαρετά πράγματα, γι’ αυτό και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν τα πράγματα πιο συναρπαστικά. Συνήθως συνδυάζουν τις δυνάμεις της φαντασίας τους με την πρακτικότητα για να γεννήσουν κάτι έξυπνο. Θέλεις να κάνεις μια βαρετή δουλειά ενδιαφέρουσα; Φώναξε έναν Παρθένο. Δεν είναι περίεργο που οι Παρθένοι είναι τόσο τελειομανείς. Έχουν όλο το πακέτο!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι συνήθως βρίσκονται χαμένοι σε μια ονειροπόληση όταν δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά που έχουν να κάνουν. Απεχθάνονται τις βαρετές και μονότονες καταστάσεις (και ανθρώπους) επειδή τα ενδιαφέροντά τους είναι πολλά. Οι Δίδυμοι θέλουν τα πάντα στη ζωή τους να είναι φανταστικά. Θέλουν την τέλεια καριέρα, την τέλεια σχέση και την τέλεια οικογένεια. Θέλουν όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα από τη ζωή. Και πιθανότατα θα μπορούσαν να τα έχουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια στο τόσο να πιάνουν επαφή με την πραγματικότητα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο εσωστρεφή ζώδια. Και αφού τους αρέσει τόσο πολύ να είναι μόνοι, είναι λογικό να δημιουργούν έναν δικό τους κόσμο, το οποίο λειτουργεί και ως το ασφαλές τους καταφύγιο. Βρίσκονται έτσι συχνά στη δική τους, τέλεια εξωπραγματικότητα. Ποιος άλλος μπορεί να καταλάβει άλλωστε, πόσο ενδιαφέρον και μοναδικό είναι το μυαλό του;

Καρκίνος

Οι Kαρκίνοι είναι πολλές φορές σαν τα μικρά παιδιά που έλκονται από οτιδήποτε νέο εμφανιστεί στο ραντάρ τους. Δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο πράγμα, επειδή πιστεύουν ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που αξίζουν την προσοχή τους. Αυτή η διαδικασία, συχνά τους κουράζει. Έτσι, κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Ξεφεύγουν σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Στις ονειροπολήσεις τους, μπορούν να είναι όποιοι θέλουν και να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία τους. Δυστυχώς, περνούν τόσο πολύ χρόνο στη δική τους μικρή φούσκα, που χάνουν την ευκαιρία να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε πραγματικότητα. Παρόλο που έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.