ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 27 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή έχουμε αλλαγή ζωδιακής θέσης με τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό. Στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών ο Άρης δείχνει το δρόμο για τον επόμενο ενάμισι μήνα: αυτόν του «εμείς» κι όχι του «εγώ». Αυτό πρέπει να βάλουμε ως προτεραιότητα τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, θα έχετε περισσότερη πίεση στις σχέσεις σας από την Κυριακή καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης περνά απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού. Σταδιακά μέχρι τις 12 Οκτωβρίου θα επηρεαστείτε όλοι οι Κριοί.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να πλανάται και σε θέματα μη ανταπόκρισης στον ερωτικό ή φιλικό σας τομέα για κάποιους. Από την Κυριακή ξεκινά και η επιρροή της νέας θέσης του Άρη στον Ζυγό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αρκετά βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την επόμενη εβδομάδα σας -και αυτό αφορά και τα οικονομικά σας.  Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια πάνω σε αυτό, οι μέρες προσφέρονται. Μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό την Κυριακή θα ευνοήσει ιδιαίτερα εσάς τους Διδύμους. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στον Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια άλλη επιρροή ξεκινά από την Κυριακή και σας αφορά ιδιαίτερα. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στον Ζυγό που θα σας επηρεάζει μέχρι τις 12/10.

ΛΕΩΝ

Μια άλλη ενδιαφέρουσα παράμετρος της Κυριακής είναι η είσοδος του Άρη στον Ζυγό, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας που θα σας επηρεάζει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου που θα κάνει την καθημερινή σας ζωή πιο ζωντανή, αλλά μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως νοητικά με τις πολλές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στα σημαντικά νέα της Κυριακής  όμως είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στον τομέα των οικονομικών που συμβολίζεται από τον Ζυγό για το ωροσκόπιο σας μέχρι τις 12/10.

ΖΥΓΟΣ

 Από σήμερα, φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας κάτι που σας κάνει πιο φιλόδοξους, τολμηρούς και αποφασιστικούς. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στο χώρο σας, είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από το να τους ακούσετε απλά. Αρκεί μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Κυριακή, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης προχωρά στον Ζυγό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12/10.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την Κυριακή ο Άρης προχωρά  στον φιλικό σας Ζυγό ζωντανεύοντας τις κοινωνικές, φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές μέχρι τις 12 Οκτωβρίου που θα διατηρηθεί η επιρροή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από την Κυριακή έχουμε ακόμη μια πλανητική διαφοροποίηση καθώς ο Άρης περνά στον Ζυγό ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα σπουδαία σημερινά νέα και ιδιαίτερα καλά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας είναι η είσοδος του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό που θα παραμείνει υποστηρικτικός απέναντι σας σχέδια σας μέχρι τις 12/10.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στα σημαντικά νέα της σημερινής μέρας είναι η αποχώρηση του Άρη από την Παρθένο και η είσοδος του στον Ζυγό.