ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που γίνονται οι πιο τοξικοί πρώην όταν χωρίζουν

Pexels

Οι σχέσεις είναι σαν αστερισμοί στον ουρανό, ο καθένας με το δικό του μοναδικό μοτίβο και ιστορία. Ενώ λοιπόν υπάρχουν σχέσεις οι οποίες ανθίζουν και εξελίσσονται όμορφα, υπάρχουν άλλες, οι οποίες δεν εξελίσσονται ομαλά.

Στον κόσμο της αστρολογίας, ορισμένα ζώδια έχουν την τάση να επιδεικνύουν πιο έντονες και παθιασμένες συμπεριφορές σε έναν χωρισμό. Συμπεριφορές οι οποίες μερικές φορές μπορούν να περάσουν στη σφαίρα της τοξικότητας. Παρακάτω αποκαλύπτουμε τα 5 ζώδια που τσεκάρουν τα κουτάκια αυτής της περιγραφής και μπορούν να γίνουν τοξικοί πρώην όταν χωρίζουν.

Τα 5 ζώδια που γίνονται οι πιο τοξικοί πρώην Pexels

Σκορπιός

Γνωστοί για την έντονη και παθιασμένη φύση τους, οι Σκορπιοί είναι ένα από τα ζώδια που μπορούν εύκολα να γίνουν τοξικοί μετά από έναν χωρισμό. Η αγάπη τους για τη φράση «όλα ή τίποτα» και τη φιλοσοφία που εκφράζει, μπορεί να τους κάνει να προχωρήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια. Όταν ένας Σκορπιός αισθάνεται βαθιά συνδεδεμένος με έναν σύντροφο, δυσκολεύεται να αποκοπεί συναισθηματικά από εκείνον. Η ένταση που κάποτε ήταν σαγηνευτική κατά τη διάρκεια της σχέσης, μπορεί να μετατραπεί σε αδυσώπητη εμμονή μετά τον χωρισμό.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από το φεγγάρι, είναι συνώνυμο του συναισθηματικού βάθους. Η περιποιητική φύση του, τον κάνει υπέροχο σύντροφο, αλλά τον κάνει επίσης επιρρεπή στην τοξικότητα μετά από έναν χωρισμό. Οι Καρκίνοι επενδύουν τα συναισθήματά τους ολόψυχα και όταν μια σχέση τελειώνει, μπορεί να δυσκολεύονται να τα παρατήσουν. Λαχταρούν τη γνώριμη συναισθηματική εγγύτητα και μπορούν να ξαναδιαβάζουν παλιά μηνύματα ή να επισκέπτονται μέρη γεμάτα με αναμνήσεις της πρώην σχέσης, εμποδίζοντας ουσιαστικά τη διαδικασία της συναισθηματικής επούλωσης.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, γνωστοί για το αναλυτικό τους μυαλό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορεί να παγιδευτούν στο παρελθόν μετά από έναν χωρισμό. Έχουν την τάση να υπεραναλύουν κάθε πτυχή της σχέσης που τελείωσε. Η έντονη επιθυμία τους για να βάλουν τελεία και παύλα, μπορεί να οδηγήσει σε έναν φαύλο κύκλο εμμονικών σκέψεων. Οι Παρθένοι μπορεί να επαναλάβουν τα βήματά τους, αναζητώντας σημάδια που έχασαν ή να εντοπίσουν ακριβώς τί πήγε λάθος. Συμπεριφορά που τους κρατά κολλημένους σε έναν ανθυγιεινό κύκλο υπερβολικής σκέψης.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι επιμελή και πειθαρχημένα άτομα που αντιμετωπίζουν όλες τις σχέσεις τους με αίσθημα ευθύνης. Όταν μια σχέση τελειώσει, η ανάγκη τους για έλεγχο μπορεί να ενταθεί. Μπορούν να προσηλωθούν στην προσπάθεια να ελέγξουν τα συναισθήματα ή τις πράξεις του πρώην συντρόφου τους, ωθούμενοι από την επιθυμία να διατηρήσουν κάποια φαινομενική τάξη στον απόηχο ενός χωρισμού. Αυτή η ελεγκτική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε τοξικές καταστάσεις, καθώς παλεύουν να αποδεχτούν το απρόβλεπτο των συναισθημάτων μετά τον χωρισμό.

Τα ζώδια που γίνονται τοξικοί πρώην: Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή τους φύση, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί τόσο με θετικούς, όσο και με προκλητικούς τρόπους κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού. Τα προσαρμοστικά και επικοινωνιακά χαρακτηριστικά τους, μπορεί να τους κάνουν να φαίνονται ότι χειρίζονται καλά την κατάσταση, ενώ εσωτερικά μπορεί να παλεύουν με μια δίνη συναισθημάτων. Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να κινούνται μεταξύ αποδοχής και άρνησης και αυτή η συναισθηματική διελκυστίνδα μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα καθώς προσπαθούν να συμφιλιωθούν με τα συναισθήματά τους.