ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό. Talk dirty to me

Pexels

Όλοι έχουμε κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις στο κεφάλι μας. Και αυτές, θα μπορούσαν να είναι ενδεικτικές  για το πόσο «βρώμικο» είναι το μυαλό ενός ατόμου.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που το μυαλό τους απλά λειτουργεί έτσι. Έτσι μπορούν να κάνουν ένα πιο sexy αστείο ή να χρησιμοποιήσουν λογοπαίγνια που μπορεί να κάνουν τους γύρω τους να κοκκινίσουν. Αν και πιθανότατα σκέφτεσαι ήδη συγκεκριμένα άτομα από το περιβάλλον σου, ίσως να μην ήξερες ότι μπορεί να ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 3 ζώδια που είναι έτοιμα να φλερτάρουν ασυνήθιστα και να κάνουν τις πιο kinky σκέψεις ακόμα και στις πιο (φαινομενικά) άκυρες περιστάσεις.

Σκορπιός

Οι άντρες και οι γυναίκες Σκορπιοί κερδίζουν δικαιωματικά την κορυφή στη λίστα των ζωδίων με τα πιο βρώμικα μυαλά. Οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου έχουν την υψηλότερη σεξουαλική ορμή. Έτσι, μετά βίας νιώθουν ντροπή να εκφράσουν τις kinky σκέψεις τους σε οποιονδήποτε γύρω τους.

Ειδικά στο κρεβάτι, απολαμβάνουν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να συμπεριφέρονται αυταρχικά. Το πιο ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους; Η «βρώμικη» σκέψη τους και συμπεριφορά τους, είναι λίγο-πολύ μια έκφραση της αγάπης τους. 

Λέων

Στην κρεβατοκάμαρα, οι Λέοντες μπορεί να είναι κάπως περίεργοι. Είναι απίστευτα γενναιόδωροι, κάτι που κάθε σύντροφος τους εκτιμά. Ωστόσο, ταυτόχρονα μπορεί να είναι και εγωκεντρικοί και να απαιτούν την προσοχή σου. Έτσι, ενώ μπορούν να εκφράσουν ακόμα και τις πιο kinky σκέψεις τους με αριστοκρατική φινέτσα, μερικές φορές μοιάζουν με διχασμένες προσωπικότητες.

Οι Λέοντες, επιπλέον, κερδίζουν μια θέση στη συγκεκριμένη λίστα με τα πιο «βρώμικα» ζώδια επειδή πραγματικά λατρεύουν τον αισθησιασμό, όσο λαχταρούν έναν σύντροφο στο κρεβάτι τους.

Τα ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό: Κριός

Επόμενοι στη λίστα των ζωδίων με τα πιο «βρώμικα» μυαλά είναι οι Κριοί. Γενικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι ηγέτες. Ως εκ τούτου, τους αρέσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και στο κρεβάτι.

Οι «βρώμικες» σκέψεις και τα αστεία τους μερικές φορές μπορεί να φαίνονται αθώα και να είναι ξεκαρδιστικά. Αλλά μην ξεγελιέσαι: Τα εννοούν όλα και θα στο αποδείξουν σε κάθε ευκαιρία που θα βρουν.