ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου.

Τη Δευτέρα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Υδροχόο. Από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες, που είναι πιο απαιτητική όψη κυρίως για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου που μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτούν και χειριστικές συμπεριφορές μέχρι το μεσημέρι. Έειτα οι όψεις είναι πιο συμπαθητικές και το βράδυ μπορεί να λυθεί ό,τι έχει δημιουργηθεί μέσα στη μέρα.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Δευτέρα είναι πιο επιβαρυμένη, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στο ζώδιο σας, δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Άρη στον Κριό που θα είναι έντονη μέχρι το μεσημέρι μπορεί να σας κάνει να «βράζετε». Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και για να περάσετε όμορφα σε μια έξοδο με το σύντροφο ή τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όψη τετραγώνου της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό είναι πιο έντονη μέχρι το μεσημέρι, δίνοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο πρωινό της Δευτέρας. Αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι από τις απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας. Θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι ένα κλίμα έντασης είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις. Μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο να βρείτε το δίκιο σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω κονταροχτυπιέται με τον Άρη στον Κριό, δημιουργώντας μια «εύφλεκτη» κατάσταση στις σχέσεις σας. Σημαντικό και σήμερα να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης εσείς οι Λέοντες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και μπορεί αυτοί οι 2 τομείς να είναι η αφορμή για τσακωμούς και συσσώρευση θυμού από την πλευρά σας. Ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Από το μεσημέρι κι έπειτα φυσά πιο ούριος άνεμος.

ΖΥΓΟΣ

Απαιτητική και έντονη η Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι και χρειάζεται να αξιοποιήσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας, για να ξεπεράσετε τα θέματα που προκύπτουν. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη Σελήνης-Άρη δυναμιτίζει την καθημερινότητα σας και προκαλεί τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης, τσακωμών και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στον χώρο εργασίας. Οι θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στην πορεία θα σας βοηθήσουν από το μεσημέρι κι έπειτα να ξαναβρείτε τα κέφια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη Δευτέρα η Σελήνη σχηματίζει αντικρουόμενες όψεις. Η πρώτη αφορά την όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη που είναι πολύ πιο πιεστική τις πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι. Με αυτή την όψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπάρχει τάση για εκνευρισμό. Το βράδυ είναι πολύ πιο ευχάριστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας δημιουργεί όψη έντασης με τον Άρη που επηρεάζει μέχρι το μεσημέρι, που κυρίως αφορά τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κι έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα. Από την άλλη, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα νιώθετε πολύ πιο κυκλοθυμικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Άρη τις πρωινές ώρες σήμερα στήνοντας ένα σκηνικό έντασης και στη δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνίου. Φυσικά θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Η μέρα θα τελειώσει βρίσκοντας τη Σελήνη στο ζώδιο σας οπότε επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μέχρι το μεσημέρι η έμφαση σήμερα είναι στα οικονομικά αγαπητοί Ιχθύες και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις περί οικονομικών. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Πολύ πιο ενωτικό και ευχάριστο το κλίμα το απόγευμα.