ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα,Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο είναι η κύρια όψη της ημέρας κι ενώ είναι εξαιρετικό για ανάληψη δράσης, για να είμαστε πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι μπορεί στην αρνητική του έκφραση να προκαλέσει επιθετικότητα και ένταση. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη είναι πιο υποστηρικτικά και κάπως απαλύνουν την απαιτητική όψη του Άρη με τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση. Προσοχή μόνο στις παρορμήσεις αγορών και καλύτερα αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις τις πρωινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω την Τρίτη ως χαλαρή μέρα καθώς οι περισσότερες από τις όψεις σας αφορούν και ειδικά η πορεία της Σελήνης στον Ζυγό σας επιφορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να δείχνει κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι, είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Όμως προσέξτε ιδιαίτερα την αμετροέπεια σήμερα γιατί εύκολα μπορεί να πείτε το λάθος πράγμα στον λάθος άνθρωπο και να βρείτε τον μπελά σας. Η Σελήνη από τον Ζυγό είναι ιδιαίτερα θετική προς το ζώδιο σας και βοηθητική για να έχετε καλή ροή μες τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει την Τρίτη μια αρκετά απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Με τις όψεις που δημιουργούνται από την μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα. Αποφύγετε σημαντικά έξοδα σήμερα ή να πάρετε ρίσκο σε επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα μιας έντονης και αρκετά κουραστικής εβδομάδας η Σελήνη στον Ζυγό έρχεται λίγο για να σας γλυκάνει. Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα, να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που θαυμάζετε και εμπιστεύεστε να το κάνετε. Όμως σήμερα προσέξτε τις εντάσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας, καθώς δύσκολα θα περάσει το δικό σας και μπορεί να κάνετε την τρίχα τριχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα θέματα των οικονομικών και μπορεί να σκέφτεστε διάφορα σχετικά με την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε και να πέσετε με τα μούτρα σε εξαντλητικές προπονήσεις ή αυστηρές δίαιτες χωρίς την έγκριση από το γιατρό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας αυξάνοντας τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς αλλά θα έχετε καλή διάθεση και δεν θα διστάσετε να παρέχετε τη βοήθεια σας σε όποιον τη χρειάζεται. Επίσης είναι πιθανό με το τετράγωνο του Άρη προς τον Δία να ασχοληθείτε περισσότερο με μια ερωτική σχέση. Επειδή αυτή η όψη οδηγεί πολλές φορές σε υπερβολές και εντάσεις προσέξετε πως θα διαχειριστείτε κυρίως οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη έρχεται με λίγο κυκλοθυμική διάθεση αλλά και με μια βαθιά ανάγκη για ξεκούραση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν πέρα από τα όσα προγραμματίζετε είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και το χώρο του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου ίσως σήμερα έχετε μεγαλύτερο άγχος για μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τρίτη είναι ιδιαίτερα κοινωνική ως μέρα αλλά και πιεστική συνάμα καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας, σας απευθύνονται για τους δικούς τους λόγους κι εσείς πρέπει να προσφέρετε αν μη τι άλλο χρόνο για να τους ακούσετε. Από την άλλη την Τρίτη υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία και στην πνευματική εργασία. Βρείτε λίγο χρόνο για να κινηθείτε, να περπατήσετε, να κάνετε κάτι για να απασχολήσετε και το σώμα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Σελήνη θα κινείται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση ουσιαστικά στα «πρέπει» και λιγότερο στις επιθυμίες σας. Τα θέματα των οικονομικών επίσης φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης σας βοηθά να ανακτήσετε τα κέφια σας. Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία, είναι η κυρίαρχη όψη της μέρας που μπορεί να σας κάνει κάπως ανεξέλεγκτους αν δεν διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργεια σε θετικές διεξόδους. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα με το τετράγωνο του Άρη προς τον Δία προσπαθήστε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε και μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ πιο πιεστικές με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Κρόνου.