ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/07

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 27 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο την Τετάρτη, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό. Οι όψεις που σχηματίζει, όμως, δεν είναι τόσο απαιτητικές, αλλά θετικές και τις σχηματίζει με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Τις επόμενες μέρες θα μας επηρεάσει μια «απαιτητική» νέα Σελήνη, και ενόψει τους η Τετάρτη φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι.

Θα είναι πιο εύκολο να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε ενώ και οι επαφές μας με τους άλλους θα γίνονται σε καλύτερη ροή.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση στη μέρα. Ίσως να μην έχετε τόση όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δε σας πιέζει. Λίγες ώρες στη θάλασσα θα είναι τέλεια διέξοδος όπως και το να μείνετε σπίτι σας για να προφυλαχτείτε από τα πολλά βλέμματα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει. Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και τα οικονομικά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Τα εξάγωνα της Σελήνης προς τον Άρη και τον Ουρανό σήμερα σάς επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε όσα έχετε να κάνετε. Η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις κι εσείς θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους, ειδικά στον σύντροφο ή την οικογένειά σας, γιατί μπορεί στο τέλος να αποδειχθείτε ασυνεπείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικά ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ως προς την επίλυση ενός οικονομικού θέματος, ή να ψάχνετε να βρείτε πως θα καταφέρετε να χρηματοδοτήσετε τα επόμενα σχέδιά σας, είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι. Σίγουρα είναι μια πιο ήπια μέρα για σας σε σχέση με τις προηγούμενες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει λάβει θέση στο ζώδιο σας προκαλώντας κυκλοθυμία. Με τα εξάγωνα προς τον Άρη και τον Ουρανό μπορεί να συζητήσετε ζητήματα που σας απασχολούν επαγγελματικά ή προσωπικά. Μην βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα πριν ξεκινήσετε τον διάλογο. Η τάση σας σήμερα θα είναι να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά ερμηνεύοντάς τα όπως θέλετε και πρέπει να αποφύγετε μία τέτοια κατάσταση. Αξιοποιήστε τη μέρα σας για να κάνετε κάτι που σας αρέσει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κάνει από τη μια πιο επιτακτική την ανάγκη σας για ξεκούραση, κι από την άλλη φέρνει στην επιφάνεια διάφορες υποχρεώσεις κάνοντάς σας να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Το να πιεστείτε να τα κάνετε όλα θα κάνει απλά τα πράγματα χειρότερα γι’ αυτό επιλέξτε 2-3 πράγματα που είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρώσετε και μετά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσκλήσεις από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς θα έρθουν σήμερα και ίσως δεν ξέρετε τι να διαλέξετε και τι να απορρίψετε. Το σημαντικό είναι να σκεφτείτε την ψυχική σας ηρεμία και την ικανοποίησή σας. Ποιος γεμίζει την ψυχή σας; Ποιος σας κάνει να περνάτε καλύτερα; Αφήστε τις δημόσιες σχέσεις και δώστε τον χρόνο σας μόνο σε ό,τι σας ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο στον τομέα των επαγγελματικών σας, ακόμα κι αν είστε σε διακοπές, ίσως το μυαλό σας τρέχει στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να έχετε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιο συνεργάτη στο οποίο πρέπει να ανταποκριθείτε εις βάρος της δικής σας ξεκούρασης. Για άλλους αυτό μπορεί να αφορά θέματα της οικογένειας και απαιτήσεις των συγγενών σας. Είναι μια πιο πιεστική μέρα αλλά βάζοντας λίγο πιο αυστηρά όρια θα κάνετε κι αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας συνεργάτης, συνέταιρος ίσως και στενός φίλος μπορεί να σας προτείνει κάτι σήμερα που θα σας ενθουσιάσει είτε αυτό αφορά ένα νέο επαγγελματικό project είτε ένα ταξίδι για διακοπές ή ακόμα και μια ταινία που θα απολαύσετε. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ταιριάζει, σας κάνει να είστε λίγο πιο ήρεμοι και πιο δεκτικοί και καλά θα κάνετε τις μέρες που είναι πιο βατές, όπως η σημερινή, να τις εκμεταλλεύεστε στο έπακρο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο εσωστρεφή και συναισθηματική διάσταση έχει η μέρα σας. Κάποιες φορές νιώθετε την ανάγκη να απέχετε από την κοινωνική φρενίτιδα και να συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας και στις δικές σας υποχρεώσεις. Παρότι είστε από τη φύση σας κοινωνικά όντα και θέλετε την ανθρώπινη επαφή κάποιες μέρες όπως η σημερινή καλό είναι να θυμάστε τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση όταν είστε μόνες-οι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη πήρε θέση στον Καρκίνο απέναντι σας σήμερα και δίνει μια πιο κοινωνική διάσταση στη μέρα σας. Τα εξάγωνα της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο κάνουν το μυαλό σας να απασχολείται με τα μελλοντικά σας πλάνα τόσο για τις ερωτικές σας σχέσεις και την προσωπική σας ζωή όσο και για τις συνεργασίες αλλά τα σκέφτεστε με ενθουσιασμό καθώς υπόσχονται νέες εμπειρίες και την εξερεύνηση νέων δρόμων.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνετε τεράστιες αλλαγές για να σας φτιάξει το κέφι. Για παράδειγμα μια μικρή αλλαγή στη διακόσμηση στο χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, παραπέμπει σε όλα τα πρακτικά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας κι ίσως είναι μια πιο πιεστική μέρα για σας. Δείτε πως μπορείτε αλλάζοντας κάτι έστω στο περιβάλλον σας να νιώσετε την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πιο ευχάριστη μέρα είναι η Τετάρτη για σας καθώς η Σελήνη παίρνει θέση στον φιλικό σας Καρκίνο και οι εξελίξεις ρέουν καλύτερα ενώ και οι υποχρεώσεις σας βγαίνουν αβίαστα. Όσο πιο θετικοί και δεκτικοί είστε εσείς τόση θετικότητα θα σας επιστρέφετε από τα άτομα που σας περιβάλλουν. Είναι μια μέρα που ο λόγος σας μετράει, ενώ και οι άλλοι είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν. Επειδή στη συνέχεια της εβδομάδας έρχονται απαιτητικές μέρες, προσπαθήστε να απολαύσετε τη σημερινή μέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα