ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα: Γυαλιά, καρφιά τα κάνουν

Pexels

Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που θυμώνουν εύκολα. Νιώθεις σαν να περπατάς σε ναρκοπέδιο, χωρίς να ξέρεις πότε και από πού μπορεί να σου ‘ρθει το «ΜΠΑΜ». Και όπως πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, εξαρτώνται από το γενέθλιο χάρτη μας, έτσι και η τάση μας προς το θυμό, εξαρτάται από το ζώδιό μας.

Ο μεγάλος θυμός: Ποια είναι τα ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα; 

Τα 6 ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα Unsplash

Σύμφωνα με την αστρολογία, εάν επηρεάζεσαι εύκολα από το περιβάλλον σου ή τις συμπεριφορές άλλων ανθρώπων, τα πράγματα μπορεί εύκολα να βγουν εκτός ισορροπίας.  Όλα εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.

Ορισμένα ζώδια δεν θυμώνουν ποτέ, άλλα έχουν τεράστια υπομονή, ενώ κάποια  άλλα μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους με το παραμικρό. Και, όπως θα περίμενες, το πότε γεννήθηκες σίγουρα παίζει κάποιον ρόλο και σε αυτό. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια που ανεβάζουν γρήγορα στροφές; Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις (λες και το ξέρεις ήδη) αν είσαι ένα από αυτά.

Κριός

Ένας Κριός μπορεί να θυμώσει με το «καλημέρα». Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο δρόμο του για κάτι που θέλει εκείνος να κάνει. Όσο περισσότερα εμπόδια του βάλεις, τόσο πιο πολύ θα τον εκνευρίσεις. Οι Κριοί, είναι τσακωμένοι με την «υπομονή» και αγνοούν πλήρως την εννοιολογική σημασία της λέξης. Αν δεν κάνεις κάτι όσο γρήγορα θα ήθελαν, θα πατήσεις αυτόματα τα κουμπιά τους. Προσπάθησε να τους πεις «όχι» ή να προβάλεις ένα επιχείρημα για το γιατί δεν πρέπει να κάνουν κάτι. Σύρραξη πολέμου. Αν τους εκνευρίσεις, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι δεν πρόκειται να αντιδράσουν σιωπηλά. Θα μπεις στο στόχαστρό τους και θα στα πουν χύμα και τσουβαλάτα.

Ταύρος

Οι Ταύροι αν και παιδιά της Αφροδίτης, είναι ζώδια σταθερά. Τόσο σταθερά, που δύσκολα μπορούν να συμβιβαστούν με αλλαγές, ή οτιδήποτε μπορεί να τους βγάλει από την ζώνη άνεσής τους. Γίνονται έτσι πεισματάρηδες και θερμοκέφαλοι. Εκνευρίζονται εύκολα και μπορούν να φωνάξουν δυνατά και να γίνουν επιθετικοί όταν θυμώνουν. Ωστόσο, μετά την έκρηξη θυμού τους, ηρεμούν αρκετά γρήγορα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να θυμώσουν όταν αγχώνονται. Το είδος της ακανόνιστης ενέργειας που προκαλεί το άγχος, θα μεταμορφωθεί σε θυμό για τους Διδύμους, όταν δεν ξέρουν πώς να χειριστούν την κατάσταση. Αναστατώνονται και θυμώνουν με πρόσωπα και καταστάσεις, όταν αισθάνονται ότι δεν έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να λύσουν ένα πρόβλημα ή μια αναποδιά.

 

Παρθένος

Αν θέλεις να δεις έναν Παρθένο εκτός εαυτού, δεν έχεις παρά να του πεις ότι κάνει λάθος σε κάτι. Ή να μην βάλεις κάτι πίσω στη θέση του. Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν αρκετά… δύσκολοι, όσον αφορά την καθαριότητα και την τάξη. Απολαμβάνουν επίσης να είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο. Οπότε αν τους επισημάνεις ένα λάθος που έκαναν ή ότι κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει είναι λάθος, θα θυμώσουν και θα το εκφράσουν με παθητική επιθετικότητα.

Λέων

Οι Λέοντες βγαίνουν εκτός ελέγχου, όταν αισθάνονται ότι το μήνυμά τους δεν ακούγεται. Δεν θυμώνουν απλώς. Απογοητεύονται. Οι Λέοντες θέλουν να βοηθήσουν να γίνει ο κόσμος καλύτερος και να γίνουν πρωταθλητές για τους ανθρώπους, αλλά χρειάζονται υποστήριξη και υποστηρικτές. Εάν αισθάνονται περιθωριοποιημένοι, θα αναστατωθούν και μπορεί να χρειαστεί να ανασυνταχθούν πριν ξεκινήσουν ξανά μια νέα εκστρατεία. Γενικά ο θυμός τους εκφράζεται με τον πιο έντονο τρόπο, όταν νιώσουν ότι τους αγνοούν. Ποιος τολμά να τα βάλει με τον βασιλιά του ζωδιακού κύκλου;

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μπορεί να μην είναι ακριβώς οξύθυμοι, αλλά είναι δυναμικοί. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς το θέλουν. Αν κάτι πάει στραβά, (όχι ακριβώς όπως εκείνοι θέλουν δηλαδή), η έκρηξη δεν αργεί αν έρθει. Μπορεί να μην εκνευρίζονται εύκολα, αλλά όταν κάτι ή κάποιος δοκιμάσει την υπομονή τους, γίνονται ανεξέλεγκτοι.