ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/05

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 27 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη σχηματίζει η Σέληνη από τον Κριό φέρνοντας ένταση στις επαφές μας. Από τις 06:20 και μέχρι τις 09:22 που θα περάσει στον Ταύρο (από εκεί θα δώσει στη μέρα μία πιο πρακτική κατεύθυνση και όρεξη για μία όμορφη έξοδο), η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές αποκτούν άλλη διάσταση αν δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες πριν εμπλακούμε σε αυτά. Θέστε τα όριά σας και μην επιτρέπετε παραβιάσεις σε αυτά, με όπλο την διπλωματία αλλά και την απομάκρυνση από πεδία εντάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και τον Αιγόκερω και τα παιχνίδια εξουσίας σας βρίσκουν είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στου σπιτιού, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Δεν χρειάζεται να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε. Ορθώστε το το ανάστημα σας με ηρεμία και διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Αναστάτωση και δυσκολίες επικρατούν στην καθημερινότητά σας σήμερα, κυριότερα στη δουλειά, στις σχέσεις με συνεργάτες και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Έχετε καιρό να κάνετε κάτι θετικό για τον εαυτό σας και πιθανό είναι να μην ασχολείστε με όσα πρέπει να για είστε υγιείς μπροστά στις έγνοιες που σας απορροφούν. Είναι καλο να κάνετε αυτές τις σκέψεις σήμερα για να μπορέσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τη ψυχική και σωματική σας υγεία και να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 9.22 το πρωί η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργώντας μια σχετικά ράθυμη διάθεση. Ωστόσο η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σας βάζει σε διάθεση να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και καταστάσεις ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση που απαιτεί ξεκαθάρισμα ίσως πρέπει να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πιο ευχάριστη και κοινωνική Παρασκευή μόλις ξεκίνησε για εσάς. Τα πράγματα θα ήταν ίσως ιδανικά αν ο Πλούτωνας δεν έφερνε ένταση, άγχος και θυμό στην επιφάνεια. Ίσως αυτά τα συναισθήματα να αφορούν τον σύντροφο σας ακόμα κι ένα στενό συγγενή. Όσο μικρή κι αν είναι η αφορμή μπορείτε να παρασυρθείτε σε ένα ξέσπασμα που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να το λύσετε.

ΛΕΩΝ

Άγχος για θέματα της δουλειάς και πίεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας για ένα πιο άνετο σαββατοκύριακο, επικρατούν σήμερα. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα απαιτεί προσοχή στην κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση χρόνου ίσως προκύψουν σήμερα. Αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά ή ακόμη και μια ερωτική σχέση ή μία εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που μάλλον δεν ξεπεράσατε εντελώς.

ΖΥΓΟΣ

Άγχος και ένταση έχετε τις πρωινές ώρες κι όχι απαραίτητα με έναν συγκεκριμένο λόγο. Σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κι ίσως αυτό το άγχος προέρχεται από θέματα που αφορούν την οικογένεια σας ή ένα ακίνητο ή το σπίτι σας. Αν κάτι δεν σας αρέσει μην καταπιεστείτε. Εκφράστε το συναίσθημα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγχωμένοι είστε τις πρωινές ώρες ενώ ίσως υπάρχει μία παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά σας. Το κλίμα φορτίζεται ακόμα περισσότερο από την κόντρα της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, ανάμεσα σε εσάς και σε έναν φίλο, συνεργάτη ή συγγενή. Αν χωρίς επιθετική διάθεση αλλά θέλοντας να πείτε την αλήθεια, προσεγγίσετε αυτό το άτομο, ίσως ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από τον Κριό φωτίζει τις φιλοδοξίες σας. Καθώς περνά στον Ταύρο και ταυτόχρονα δημιουργείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, προσγειώνεστε σε πρακτικά ζητήματα που στέκουν ανάμεσα σε εσάς και τα σχέδια και τα όνειρα σας. Τα οικονομικά σας είναι ένα από αυτά τα ζητήματα. Μην ανοίγεστε, λοιπόν, ανεξέλεγκτα και μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί εκρηκτική ατμόσφαιρα όταν νιώθετε ότι κάποιος θέλει να επιβάλλει τον τρόπο του στη δουλειά σας. Αν το δείτε ψύχραιμα, ίσως επωφεληθείτε τελικά από κάτι που θα ακούσετε. Αν ωστόσο νιώθετε ότι έχετε εμπλακεί σε ένα παιχνίδι ελέγχου τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα.

 

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τάσεις φυγής περιλαμβάνει η Παρασκευή για εσάς, καθώς μπορεί να βιώνετε μία βαριά ατμόσφαιρα στη δουλειά σας ή να έχετε άλλα θέματα να διαχειριστείτε που δεν μπορούν να επιλυθούν. Φεύγοντας όμως από κάπου δε σημαίνει ότι δεν συνεχίζετε να κουβαλάτε το πρόβλημα μαζί σας. Προσοχή δείξτε στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σας δημιουργεί σύγχυση καθώς κάτι φαίνεται να σας κρατά πίσω από μία ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Ίσως να υπάρχει ένα πρόσωπο γθα το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022