ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 26 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, βρίσκει τη Σελήνη στον Αιγόκερω να είναι πιο προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Αυτό μας βοηθάει να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας για την οργάνωση της επόμενης εβδομάδας.

Η αντίθεση του Κρόνου προς τον Ήλιο δημιουργεί εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε και που βαραίνει τη διάθεσή μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης. Από τη μια η ζοφερή επικαιρότητα στη χώρα μας από την άλλη το τέλος των διακοπών για τους περισσότερους δημιουργούν μεγαλύτερη δυσθυμία.

ΚΡΙΟΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να εστιάσετε στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και άγχη. Όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτούς που εμπιστεύεστε ή τους αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Φανείτε λίγο καχύποπτοι και κυρίως μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.  Τα θέματα δουλειάς και υγείας θα εξακολουθήσουν να είναι προτεραιότητα στο μεγαλύτερο μέρος Σεπτεμβρίου αλλά αυτές εδώ οι μέρες είναι σαφώς πιο πιεστικές.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι πιο απαιτητικό και οι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποια εκνευριστικά γεγονότα, κυρίως σε θέματα δουλειάς ή επαφών με τους συνεργάτες σας. Μην σας πιάνει απογοήτευση. Ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχουν στο πλευρό σας ισχυροί φίλοι ή συμπαθούντες που θέλουν να σας στηρίξουν. Από την άλλη αν ψάχνετε μια δουλειά δημιουργική η όψη του Κρόνου προς τον Ήλιο μπορεί να σας οδηγήσει σε μια καλύτερη εξερεύνηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί προοπτικές στον τομέα της καριέρας. Η θέση του ηγέτη στον τομέα σας, σας ανήκει, αρκεί να δείξετε ενδιαφέρον και να θέσετε στόχους σας. Αν πάλι η οικογένεια παραπονιέται ότι δεν ασχολείστε αρκετά μαζί τους, σκεφτείτε πως θα διαχειριστείτε το χρόνο σας για να καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας. Προσπαθήστε να δείξετε υπομονή όπου βλέπετε ότι υπάρχουν μπλοκαρίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας ζορίσει σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας, των σπουδών, του ανοίγματος των οριζόντων σας επαγγελματικά αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Μην ανοίγετε πληγές. Ας είστε υπομονετικοί και προσέξτε την παρόρμηση, τη βιασύνη και φυσικά το κυριότερο όλων πως εκφράζετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Θα είναι έντονες ημέρες είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η σημερινή μέρα είναι πιο θετική, αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με έμφαση στη δουλειά που αφορά κυρίως τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά μπορεί να σας αποκαλυφθούν αυτές τις μέρες κάποιες δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να γίνονταν παρασκηνιακά και ίσως τις υποπτευόσασταν αλλά από την άλλη δεν είχατε τα στοιχεία που έπρεπε. Ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που σας κάνει περίεργα κλικ. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση από φίλους ή συνεργάτες  και να έχετε την αίσθηση ότι μόνοι σας πρέπει να βρείτε λύσεις. Αλλά αυτό είναι ένα προσωρινό συναίσθημα που απέχει από την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για κάποιους το Σαββατοκύριακο μπορεί να ξυπνήσει μέσα τους παράπονα ή να νιώσετε αδικημένοι ή ακόμη να αισθάνεστε ένα μεγαλύτερο βάρος για σχέσεις του παρελθόντος που απέτυχαν ή δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα. Στην πορεία που η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω γίνεται πιο βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα τις σκέψεις σας αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα ακούραστο μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, αναλύει, μεθοδεύει, οργανώνει καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι.

ΖΥΓΟΣ

Η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου επηρεάζει τους τομείς της εργασίας και της υγείας και ίσως φωτίζει αυτές τις πλευρές που κι εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να δείτε ή να συνειδητοποιήσετε. Ένας δικός σας εγκλωβισμός σε μια δουλειά από προσωπικές ανασφάλειες ή μια εξακολουθητική κατάσταση ανθυγιεινών συμπεριφορών σε θέματα υγείας σας χτυπούν καμπανάκι  αγαπητοί μου Ζυγοί. Το προηγούμενο διάστημα ίσως σκεφτήκατε πολύ πάνω σε όλα αυτά και τώρα είστε πιο έτοιμοι να πάρετε πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που δημιουργείται είναι θετική προς το δικό σας και σας οδηγεί να ανακαλύψετε πολλές αλήθειες αλλά και πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας ώστε να ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά και θετικότερες προοπτικές. Παρά την ενοχλητική επιρροή που έχει η όψη, μακροπρόθεσμα θα επωφεληθείτε. Το απόγευμα η Σελήνη προχωρά σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο τον Αιγόκερω και δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος από τον τομέα της καριέρας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς που η επιρροή του αφορά στην προσωπική σας ζωή, σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικογενειακών ζητημάτων. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αλλά με ψυχραιμία βάλτε τα όρια σας. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και μπορεί να είναι πιο αντικειμενικό στην κρίση του. Επίσης φανείτε υπομονετικοί με τυχόν προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου δυσχεραίνεται με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη προς τον Άρη το μεσημέρι. Γι’ αυτό προσέξετε κάθε λέξη σας και πως τη χρησιμοποιείτε και που την λέτε. Είναι σημαντικό ο λόγος σας να μην έχει έπαρση και φυσικά να μην φαίνεται χειριστικός προς τους άλλους. Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι αφοπλιστική και να εκτιμάται περισσότερο αλλά υπάρχει τρόπος να λεχθεί η αλήθεια ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου – Κρόνου αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να ανακαλύψετε πολλά σε σχέση με την οικονομική διαχείριση σας, προβλήματα που μπορεί να σας δημιούργησαν άλλοι ίσως όχι και τόσο ειλικρινείς απέναντι σας ειδικά σε κοινά οικονομικά με το σύντροφο, την οικογένεια ή ένα συνεταιρισμό. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και που δίνετε πρόσβαση στην καρδιά και το πορτοφόλι σας, γιατί μερικές φορές χάνετε τον έλεγχο χωρίς να το καταλαβαίνετε. Είναι σημαντικό επίσης, να προσέξτε σήμερα και τις εντάσεις με συνεργάτες στη δουλειά αλλά και τα θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, προσέξτε την ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Μπορεί να σχηματιστεί για εσάς μια λάθος εντύπωση. Από την άλλη καλό είναι να είστε προσεκτικοί και σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων ιδιαίτερα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη και σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Πιο πρακτικό χαρακτήρα θα έχει το υπόλοιπο γουηκέντ με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που θα είναι πιο βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.