ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δίας προχωράει στους Διδύμους κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας ενώ ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές, τα ταξίδια, την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βοηθώντας να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα που μας ενδιαφέρουν και να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Τα ξημερώματα της Κυριακής έχουμε την πιο σημαντική αλλαγή του μήνα, την είσοδο του Δία στους Διδύμους. Από τη θέση αυτή που θα κρατήσει για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι τις 09/06/25 θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, να προωθήσετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας, να κάνετε περισσότερα ταξίδια αλλά να αποκτήσετε και περισσότερες γνώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, θα περάσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μέχρι τις 09/06/2025 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση αλλά και το πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια ο Δίας επισκέπτεται το ζώδιο σας και μέχρι τις 09/06/25 σηματοδοτεί μια περίοδο με μεγαλύτερη ζωτικότητα, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και τύχη. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα αράξετε στην πολυθρόνα σας και θα περιμένετε το μάννα να πέσει εξ ουρανού. Αντιθέτως θα πρέπει να μπείτε σε δράση και να πάρετε ίσως και κάποια υπολογισμένα ρίσκα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω την Κυριακή παραπέμπει σε μια μέρα που θα θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της τύχης και της αφθονίας στο ζώδιο των Διδύμων θα σας δώσει ευκαιρίες να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, να προετοιμάσετε κάτι νέο επαγγελματικά και θα λειτουργήσει ως φύλακας άγγελος. Η Σελήνη την Κυριακή από τον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση σε μια σημαντική σας σχέση αλλά προσέξτε να μην είστε ιδιαίτερα αυστηροί και επικριτικοί.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή η Σελήνη από τον Αιγόκερω εφιστά την προσοχή σας σε θέματα οργάνωσης της καθημερινότητας σας καθώς και φυσικής κατάστασης και υγείας. Το πιο σημαντικό όμως είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους που θα βοηθήσει να ανοίξετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο αλλά θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για σας η είσοδος του Δία στους Διδύμους σημαίνει ότι οι επόμενοι 12 μήνες έρχονται με μια αδιάκοπη ροή ευκαιριών σε επίπεδο καριέρας και επαγγελματικής καταξίωσης. Αρκεί να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ενθουσιάζει επαγγελματικά και να του αφιερωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το απόγευμα του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής στον Αιγόκερω σας βρίσκει σε διάθεση σπιτική να ασχοληθείτε περισσότερο δηλαδή με την οικογένεια και το σπίτι σας και με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Όμως η πιο ισχυρή αστρολογική εξέλιξη του γουηκέντ δεν είναι άλλη από την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Διδύμων τα ξημερώματα της Κυριακής. Μέχρι τον Ιούνιο του 2025 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σας παρακινεί να ταξιδέψετε περισσότερο, να ασχοληθείτε με τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής από τον Αιγόκερω ευνοεί τις εξόδους, τις βόλτες, τις εκδρομές, την επικοινωνία. Τα ξημερώματα όμως της Κυριακής έρχεται μια εξαιρετική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό η είσοδος του Δία στους Διδύμους. Μέχρι τον Ιούνιο του 2025 τίποτε επιφανειακό δεν πρόκειται να κεντρίσει την προσοχή σας ενώ φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της ψυχής αλλά και του πορτοφολιού σας. Είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική περίοδος για επενδύσεις αλλά και για να έλξετε τον πλούτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο σπουδαία πλανητική εξέλιξη του Σαββατοκύριακου είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στους Διδύμους τα ξημερώματα της Κυριακής. Η επιρροή αυτή που θα διαρκέσει κάτι παραπάνω από χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή, θα φέρει περισσότερη τύχη σε γνωριμίες και έρωτες ενώ κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε συμβίωση ή ακόμη και γάμο. Σημαντική επιρροή και για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2025 σε αυτό το ζώδιο φέρνοντας περισσότερη τύχη σε θέματα δουλειάς, ευκαιρίες επέκτασης, απόκτησης πιθανώς και μια δευτερεύουσας πηγής εσόδων ενώ θα βοηθήσει ιδιαίτερα και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή τα ξημερώματα ο Δίας προχωρά στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων και θα θυμηθείτε πάλι πόσο σημαντική είναι η διασκέδαση, η ψυχαγωγία, οι επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το φλερτ, η δημιουργία και τα παιδιά. Αυτοί είναι οι τομείς που θα δεχθούν την ευνοϊκή επιρροή του για ένα ολόκληρο χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας (ο μοντέρνος είναι ο Ποσειδώνας) θα προχωρήσει στους Διδύμους μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Μέχρι τον Ιούνιο του 2025 μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια αγορά κατοικίας ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας, να κάνετε μια μετακόμιση ή να αυξήσετε τον αριθμό των μελών της οικογένειας σας.