ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/08

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 26 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής, ο πλανήτης που συμβολίζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαφές μας, περνά από σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, διευκολύνοντας την καθημερινότητα μας, τις επαφές και τις σχέσεις μας, τουλάχιστον όσο βρίσκεται σε ορθή πορεία.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, απ’ όπου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο. Καθώς βρισκόμαστε μια μέρα πριν τον σχηματισμό της νέας Σελήνης στην Παρθένο μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια και περίεργη επικαιρότητα. Από την άλλη μπορεί να ρίχνει τη διάθεση μας το γεγονός ότι ο Αύγουστος και οι διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Ζυγό οι άλλοι αρχίζουν να γίνονται πιο σημαντικοί στην καθημερινότητα σας και η ενέργεια και η σκέψη σας καθορίζεται από εκείνους. Στο επόμενο διάστημα θα έχετε περισσότερες επαφές, συνομιλίες, προτάσεις, νέες συνεργασίες αλλά και σχέσεις. Μετά από μια αρκετά στάσιμη φάση ειδικά τον Αύγουστο τώρα οι ρυθμοί είναι αισθητά πιο ανεβασμένοι. Σήμερα η Σελήνη από τον Λέοντα συναντά τον Ουρανό και τον Κρόνο και δημιουργούνται αστάθειες σε θέματα οικονομικά ή θέματα στόχων και συλλογικής δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό σημαίνει πολύ πιο γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα υγείας και φυσικής σας κατάστασης αναζητώντας τους κατάλληλους θεραπευτές, γιατρούς, διατροφολόγους και γυμναστές που θα σας βοηθήσουν. Δεν θα λείψουν οι εξελίξεις στα θέματα εργασίας, ενώ θα ψάξετε αυτό το διάστημα και τους κατάλληλους συνεργάτες για να σας υποστηρίξουν. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά αλλά και τις υποχρεώσεις σας σε καθημερινό επίπεδο θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, περνά στον Ζυγό κι αυτή η νέα θέση για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο είναι ιδιαίτερα θετική αφού θα σάς χαρίσει καλύτερη κρίση, περισσότερη όρεξη και ζωντάνια στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είχατε υπόψη σας να ενισχύσετε την επιχείρηση σας ή να βάλετε μπροστά ένα άλλο δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό σχέδιο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα κάνοντας σας την ψυχή της παρέας αλλά και βαραίνοντας λίγο το πρόγραμμα σας με διάφορες υποχρεώσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα σας επηρεάσει το επόμενο διάστημα καθώς εξαιτίας και της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του από τις 9/9, θα προεκτείνει την επιρροή του μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Θέματα που αφορούν το σπίτι και τα νέα σας ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας, θα επηρεαστούν περισσότερο και χρειάζεται να μάθετε να ακούτε. Σήμερα είναι μια μέρα που αποδιοργανώνει κάπως τη συγκέντρωση σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό από σήμερα και σας βγάζει εκτός σπιτιού και με διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος γύρω σας. Κάτω από την επιρροή του γίνεστε πιο περίεργοι, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής. Παράλληλα θα διευκολυνθείτε σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας, σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας αλλά και στην προώθηση των ταλέντων σας. Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και φέρνει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα σας ή εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σας και το μυαλό σας ηρεμεί κάπως καθώς κάθε μέρα τις προηγούμενες 3 εβδομάδες άπειρες ιδέες ή και πληροφορίες κατέκλυζαν το μυαλό σας μπερδεύοντάς σας. Από τη νέα του θέση θα δώσει περισσότερη πρακτικότητα στη σκέψη σας, θα φέρει καλύτερη οργάνωση και διάκριση στις επαφές σας, περισσότερη διαύγεια για το ποια ιδέα χρειάζεται την ενέργεια σας για να υλοποιηθεί. Σήμερα θα σας απασχολήσουν πιο έντονα τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο σας σήμερα αγαπητοί μου Ζυγοί μόνο θετικό μπορεί να είναι. Εκεί που η στασιμότητα σας είχε εξαντλήσει και δεν ξέρατε πώς και αν πρέπει να κάνετε σχέδια, όλα αρχίζουν να κινούνται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό τουλάχιστον μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Νέες ιδέες, προτάσεις, έρευνα, σπουδές, μετακινήσεις, αγορές, διαφήμιση, εμπόριο, διαδίκτυο, όλα ευνοούνται. Σήμερα έχετε στήριξη και από τη Σελήνη στον Λέοντα, αν και ίσως νιώσετε κάποια πίεση σε μια φιλική σχέση ή με κάποιον συνεργάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και θα καταλάβει ένα παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Είναι σαν να προετοιμάζετε κάτι πυρετωδώς για να το παρουσιάσετε ίσως παρακάτω. Οι ιδέες και η έμπνευση δεν θα σας λείψουν όπως και εκείνοι που θα είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Σήμερα η μέρα εξελίσσεται αρκετά απαιτητικά στη δουλειά και ίσως σας ενοχλήσει παροδικά η επαφή με κάποια πρόσωπα από αυτό το περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας ενισχύεται από σήμερα. Ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις και συλλογική δουλειά. Οι φίλοι ή και οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας στηρίξουν για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μόνο που αυτοί οι στόχοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στο μυαλό σας. Είναι επίσης μία εξαιρετική περίοδος και για να ασχοληθείτε με την τεχνολογία. Σήμερα με τη Σελήνη στον Λέοντα θα έχετε μια έντονη μέρα στην οποία θα σας απασχολήσουν συναντήσεις, συζητήσεις και σχέδια για το επαγγελματικά σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας στην αστρολογία ο Ερμής παίρνει θέση στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα κάνοντάς σας πιο φιλόδοξους στα επαγγελματικά. Δεν είναι απίθανο να συζητήσετε μάλιστα και για μια νέα επαγγελματική πρόταση και να προβληματιστείτε για το τι θα πρέπει να ακολουθήσετε. Με τη Σελήνη στον Λέοντα τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα όπως και η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή, ανοίγει τους ορίζοντές σας και διευρύνει το πεδίο των επαφών σας. Η ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με σπουδές, ευνοούνται ιδιαίτερα. Ο μόνος περιορισμός είναι από τις 9/9 κι έπειτα που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής και κει μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Η σημερινή μέρα είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας καθώς μπορεί οι άλλοι να είναι πιεστικοί μαζί σας. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό φωτίζει ένα τμήμα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με χρήμα και οικονομικές συμφωνίες. Η επιρροή του είναι θετική καθώς θα κινηθούν τα πράγματα με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν έχετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα, να διαπραγματευτείτε και να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας βιαστείτε και μην το αφήσετε για μετά τις 9/9. Η δράση σας μπορεί να γίνεται και κάπως μυστικά αυτή την εποχή. Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στη δουλειά ή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερμής στον Ζυγό 2022: Σε αναζήτηση ισορροπίας

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Αποφασιστικότητα και οργάνωση οδηγούν στην επιτυχία – Η επιρροή στα 12 ζώδια