ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 5 πιο ματαιόδοξα ζώδια – Οι νάρκισσοι που αγαπάμε να μισούμε

Pexels

Όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που απλά δεν μπορούν να χορτάσουν να κοιτούν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, ή ακόμα καλύτερα, αυτούς που ΔΕΝ σταματούν να βγάζουν selfies. Και όπως πολλά άλλα χαρακτηριστικά μας, έτσι και η ματαιοδοξία μπορεί να πηγάζει από τον αστρολογικό μας χάρτη.

 

Ποια είναι όμως τα πιο ματαιόδοξα ζώδια; 

Υπάρχουν 5 συγκεκριμένα ζώδια τα οποία δεν είναι μόνο ματαιόδοξα, αλλά έχουν και μεγάλη εμμονή με την εικόνα τους και τον εαυτό τους γενικότερα. Η ματαιοδοξία στο αποκορύφωμά της, μπορεί να εντοπιστεί συνήθως στα παρακάτω ζώδια.

Τα 5 πιο ματαιόδοξα ζώδια Pexesls

ΚΡΙΟΣ

Όταν συναντάς έναν δυνατό Κριό, μπορείς να το δεις στα μάτια του. Είναι πολύ περήφανος για την εμφάνισή του. Αν κάποιος μπορεί να κάνει τα φυσικά του χαρακτηριστικά να λειτουργήσουν υπέρ του, αυτός είναι ο Κριός. Η ομορφιά και η δύναμη, είναι πολύ κοινά χαρακτηριστικά σε αυτό το ζώδιο. Θα είναι η γυναίκα Κριός που περνά τον περισσότερο χρόνο σε ένα κέντρο αισθητικής, που θα ψάξει για το τέλειο μακιγιάζ και το πιο hype κομμωτήριο. Της αρέσει να κάνει εντύπωση και γενικά τα καταφέρνει.

Τα πιο ματαιόδοξα ζώδια – ΤΑΥΡΟΣ

Δυνατοί και αποφασιστικοί. Οι Ταύροι είναι χαρισματικοί και πολλές φορές πολύ σαγηνευτικοί στην εμφάνιση. Αυτή η γοητεία είναι μέρος του σχεδίου τους, καθώς λατρεύουν την προσοχή. Θα είναι οι Ταύροι που θα σε πιέσουν να ποζάρετε για περισσότερες φωτογραφίες. Αν δεν φαίνεσαι και τόσο καλή εσύ δεν πειράζει, αρκεί να φαίνονται όμορφοι εκείνοι. Οι selfies είναι φυσικά οι αγαπημένες τους, καθώς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την εκπληκτική τους φωτογένεια.

ΛΕΩΝ

Λοιπόν, ναι, φυσικά, ο Λέων είναι ένα από τα πιο μάταια ζώδια. Ο Λέων έβαλε την υπερηφάνεια στον χάρτη. Όταν το “You’re So Vain” παίζει στο ραδιόφωνο, ένας Λέων πιστεύει ότι το τραγούδι είναι γι’ αυτός. Ο Λέων είναι ματαιόδοξος και το λατρεύει. Είναι αναμενόμενο βέβαια, καθώς η ματαιοδοξία είναι σημάδι της υπερηφάνειας. Η αγάπη για τον εαυτό και η έλξη από τα φώτα της δημοσιότητας έρχεται «πακέτο» με το ζώδιο του Λέοντα.

Παρ’ όλες τις ματαιόδοξες πράξεις τους κάνουν στην πραγματικότητα αυτό το χαρακτηριστικό ευχάριστο. Ο Λέων μπορεί να χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση για την ομορφιά και την ικανότητά του, αλλά είναι ένα από τα λίγα ζώδια που καταφέρνει να κάνει όλη αυτή την προσοχή που επιζητά, να αξίζει τον κόπο.

Τα πιο ματαιόδοξα ζώδια – ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι διακριτικοί όταν απαιτούν προσοχή για την εμφάνισή τους, αλλά είναι πολύ σοβαροί όταν πρόκειται για την αντίδρασή σου. Αν και μπορεί να θεωρηθούν αδιάφοροι και χαλαροί, θα είναι επίσης οι πρώτοι που θα σου στείλουν εκατό φωτογραφίες τους «για πλάκα». Ένας Ζυγός με φωτογραφική ή κινητό στο χέρι, είναι ένα άτομο με καθρέφτη στο χέρι. Οι Ζυγοί δεν ασχολούνται με τοπία και φύση, αλλά κάνουν τον εαυτό τους τέχνη. Και παρόλο που μπορεί να σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν τους νοιάζει τι σκέφτεσαι, τους νοιάζει. Ω ναι. Τους νοιάζει! Οι Ζυγοί θέλουν έγκριση, είτε τους αρέσει, είτε όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν αυτό το «ψάρι» βγαίνει από το νερό, το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να δει ποιος το κοιτάζει. Αν και οι Ιχθύες δεν είναι γνωστοί για τη ματαιόδοξη φύση τους, είναι συνειδητοποιημένοι για τυχόν ψεγάδια που μπορεί να έχουν, πράγμα που μπορεί να τους γίνει εμμονή. Το ζήτημα της εικόνας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους Ιχθύες, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φαίνονται και να εμφανίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ζητούν την έγκρισή σου και θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να την πάρουν.