ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/07

pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 26 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο κι από εκεί σχηματίζει δυο όψεις με τους ευεργέτες πλανήτες, ένα τετράγωνο με τον Δία το μεσημέρι και μία σύνοδο με την Αφροδίτη το απόγευμα. Το τετράγωνο με τον Δία φέρνει μία τάση για τεμπελιά και λαιμαργία. Δεν είναι η κατάλληλη όψη για να επενδύσουμε χρήματα. Γενικά καλό θα είναι να αποφύγουμε το ρίσκο. Η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης είναι πιο θετική όψη, που δείχνει καλές σχέσεις με γυναίκες από τη μητέρα μέχρι τις φίλες μας, προσφέρεται για να βγούμε και να διασκεδάσουμε.

Η κυρίαρχη πλανητική όψη της ημέρας της ημέρας έρχεται από τον Ερμή που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη πιέζοντας το νευρικό μας σύστημα δημιουργώντας τάση για εκνευρισμούς, εντάσεις και μικροατυχήματα αν δεν είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση των αρνητικών μας συναισθημάτων. Η βιασύνη είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης κι αυτή πρέπει να αποφύγουμε σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα μοιάζει εύκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας πει κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, ειδικά για οικονομικά θέματα καθώς η βιασύνη μπορεί να σας παρασύρει σε λάθος ενθουσιασμό. Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και δείχνει έναν παρορμητικό τρόπο διαχείρισης τους. Αποφύγετε αγορές.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η πίεση που θα νιώσετε σήμερα αφορά τόσο τη δουλειά όσο και την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Διαχειριστείτε με διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας ακόμα κι αν το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας είναι τεράστιο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κι εσάς πιεστικούς και να υπερβείτε τα όρια δυσαρεστώντας τους άλλους. Προτάξτε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας απέναντι στους άλλους και προσέξτε τις μετακινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα νιώθετε δυο ετερόκλητες δυνάμεις να σας ασκούνται. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τη μια σας κάνει να μη θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι θα χάσετε αν δεν το κάνετε με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Η αγωνία για κάποιες εξελίξεις στη δουλειά, την προσωπική ζωή, τις σπουδές ή τα ταξίδια σάς κάνει ίσως να βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Καλά θα κάνετε όμως να μην λειτουργήσετε παρορμητικά.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιεστική είναι η μέρα σας, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη αυξάνοντας τα νεύρα, τη βιασύνη, την παρόρμηση. Αν έχετε μια επαγγελματική συνάντηση, μια σύσκεψη, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά. Οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο ήπιες καθώς η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο σας κι αυτές πρέπει να αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η έντονη όψη Ερμή – Άρη σήμερα μπορεί να δυναμιτίσει τις συζητήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να είναι να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και στο δρόμο όταν οδηγείτε, αλλά και στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με ένταση κατά την οποία πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στο χώρο δουλειάς. Ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα σε ένα παρασκηνιακό χώρο στο ωροσκόπιο σας που αφορά αρκετά τη δουλειά κι είναι πιθανόν εκεί να προκύψουν ασυμφωνίες. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο ήπιες και προσφέρονται για να έρθετε σε επαφή με αγαπημένους φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και κάνει το νευρικό σας σύστημα σήμερα να χορεύει σε ρυθμούς που παίζουν οι άλλοι για σας. Ίσως να έχετε μια ανοιχτή αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Σε αυτήν πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια ώστε να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό που θέλετε. Αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό από αύριο να επανέλθετε στη συζήτηση. Προσέξτε τις οικονομικές δοσοληψίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι νευρικές και ανήσυχες μέρες αυτής της εβδομάδας συνεχίζονται σήμερα με το τετράγωνο Ερμή – Άρη που επηρεάζει την ψυχολογία σας. Σάς κάνει πιο επιρρεπείς στο να πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αργότερα γι’ αυτό μην βιάζεστε. Ίσως σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και μπορεί να έχετε άγχος μέσα στη μέρα. Ίσως προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα όπως η ζήλια που θα είναι δύσκολο να κρύψετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τον τομέα της επικοινωνίας, έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη στον Ταύρο και φαίνεται ότι εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και αυξάνοντας την ένταση. Προσέξτε ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες είναι. Καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια συζήτηση. Προσοχή στο χώρο της δουλειάς και στις φιλικές σχέσεις σας καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν άνθρωποι δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις. Όμως το τετράγωνο Ερμή – Άρη, είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει στον «δικό σας κόσμο». Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα στραβά έχετε εντοπίσει στη σχέση ή στα θέματα παιδιών και να τα συζητήσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας συνεχίζονται, καθώς ο Ερμής έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τον Άρη, βάζοντας φωτιά σε κεντρικούς τομείς του ωροσκοπίου σας, αυτόν των σχέσεων αλλά και της οικογένειας και της εργασίας . Αυξημένες οι απαιτήσεις κι εσείς προσπαθείτε να ισορροπήσετε και να διατηρήσετε την ψυχραιμία και υπομονή σας. Συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες στη δουλειά και επιστρέφοντας στο σπίτι να αφιερώσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Απαιτητική μέρα για όλους με νεύρα «στο κόκκινο» είναι η Τρίτη και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όση ευελιξία και επινοητικότητα έχετε, για να ελιχθείτε ανάμεσα στα μέτωπα που σχηματίζονται από το πρωί. Καλό είναι να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε ή να δεχθείτε αυτές των άλλων με το ζόρι. Η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Προσοχή σήμερα στις δοσοληψίες σας αλλά και στην οδήγηση ή τις μετακινήσεις. Το απόγευμα είναι η πιο ήπια στιγμή της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα