ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/05

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 26 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχώρησε μαζί με τον Άρη στον Κριό από χθες, δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο που θα συνεχιστεί και αύριο. Σελήνη, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Χείρωνας βρίσκονται στον Κριό δημιουργώντας ένταση στην ατμόσφαιρα.

Η μοναδική όψη της Σελήνης θα είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο που μάς επιτρέπει να γίνουμε πιο παραγωγικοί και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σωστά. Βιασύνη, ανυπομονησία και νευρικότητα επικρατούν σήμερα γι’ αυτό χρειάζεται να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας βρίσκει συγκεντρωμένους και εστιασμένους στις προτεραιότητες και στα προσωπικά σας ζητήματα. Ίσως νιώθετε ανήσυχοι συναισθηματικά ή πιεσμένοι από μια κατάσταση που προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να παίρνει λύση. Όπως και να έχει προχωρήστε με αυτά που είναι σημαντικά για εσάς. Μία επαγγελματική πρόταση ή μία θετική εξέλιξη σε ένα προσωπικό θέμα μπορεί να προκύψει.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως νιώθετε πιεσμένοι ή πεσμένοι ψυχολογικά σήμερα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία. Το καλύτερο είναι να το αποδεχτείτε και να κάνετε υπομονή ως το σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ενεργοποιώντας σας κατάλληλα. Αναζητήστε διέξοδο στην τέχνη και αποφύγετε τις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Ίσως τώρα προκύψει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή σε κάποια οικονομική συναλλαγή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραγωγική μέρα είναι η Πέμπτη για εσάς και μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να φέρετε τα πάντα εις πέρας. Προσέξτε να μην αναλωθείτε σε δράματα άλλων ακόμα κι αν είναι φίλοι σας. Επιλέξτε την παρέα αυτών που σας «ξεκουράζουν». Αποφύγετε τα «σφιχτά» πλάνα για το σαββατοκύριακο. Μια ευχάριστη εξέλιξη ίσως προκύψει σε μια σχέση ή για μια νέα συνεργασία.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Πέμπτη οι υποχρεώσεις σας ορθώνονται απέναντί σας και η μέρα προβλέπεται κουραστική. Αν ο όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος κοιτάξτε πως θα μπορούσατε ίσως να τον μοιράσετε στους συνεργάτες σας για να ολοκληρωθεί πιο σύντομα. Θα έχετε δυναμική και συγκέντρωση στους στόχους σας, αλλά αποφύγετε τις συμφωνίες αυτές τις μέρες που ο Ερμής παραμένει ανάδρομος.

ΛΕΩΝ

Μία πιο άνετη μέρα είναι η Πέμπτη για εσάς καθώς τις προηγούμενες νιώσατε να φτάνετε ίσως σε αδιέξοδο με τα μελλοντικά σας σχέδια. Τα πράγματα σήμερα είναι διαχειρίσιμα παρά τις όποιες πιέσεις κι αν φανείτε ευέλικτοι ίσως ανοίξει κι ένας νέος ορίζοντας μπροστά σας. Η μέρα ζητά την απόλυτη συγκέντρωση σας σε αυτά που έχετε να κάνετε. Αν σκέφτεστε να συζητήσετε κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας προτιμήστε τη σημερινή μέρα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό αναζωπυρώνει τις ανησυχίες σας για κάποια πρακτικά οικονομικά ζητήματα και σας οδηγεί να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε. Ίσως κάποιος σας πιέζει συναισθηματικά. Μπορεί να μην είναι η πιο χαλαρή μέρα αλλά μπορεί να σημειώσετε πρακτικά πρόοδο στη δουλειά ή και σε οικονομικό επίπεδο. Συναισθηματικά όμως μην επιδιώξετε σήμερα να ανοίξετε κουβέντες που μπορεί να πληγώσουν εσάς ή τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν μία προσωπική ή μία επαγγελματική σχέση σας σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα και θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Χρειάζεται ψυχραιμία και συγκρότηση σε ό,τι πείτε και να ακολουθήσετε κατά γράμμα το σχέδιό σας. Η μέρα περιλαμβάνει περισσότερες επαφές, συζητήσεις και απαιτήσεις από τους άλλους. Ίσως προκύψει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και άλλοι πλανήτες βρίσκονται στο πιο κουραστικό και απαιτητικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά στην καθημερινότητα της δουλειάς σας και την υγεία σας. Αν συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε σήμερα τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες που δείχνουν αρνητική στάση ίσως σας προβληματίζουν. Μην χάσετε χρόνο σε αδιέξοδες συζητήσεις μαζί τους. Αντίθετα επικεντρωθείτε στις ανάγκες του σώματος και της φυσικής σας κατάστασης.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών, βρίσκονται η Σελήνη και άλλοι πλανήτες σήμερα, κάνοντας αυτά τα θέματα να έρθουν στον προσκήνιο συνοδευόμενα από προβληματισμό. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως αυτό σας επηρεάζει χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός αντίκτυπος. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο να σας τραβήξει την προσοχή και να διοχετεύσετε θετικά την ενέργεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική πίεση μπορεί να λυγίσει ακόμα κι εσάς σήμερα, τους ψύχραιμους του ζωδιακού. Οι πιέσεις είναι έντονες είτε στη δουλειά είτε στις σχέσεις και τις δραστηριότητες σας. Το σαββατοκύριακο ωστόσο θα είναι πολύ πιο άνετο. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, ένα ακίνητο ή την οικογένεια σας θα σας προβληματίσουν ή θα σας πιέσουν. Πιθανό είναι να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγαλύτερη προσπάθεια απαιτεί η σημερινή μέρα για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Ίσως αντιμετωπίζετε πιο δύσκαμπτους συνεργάτες ή πελάτες ή ακόμη και μια αίσθηση δυσαρέσκειας από ανωτέρους, προϊσταμένους. Αποφύγετε συζητήσεις με άτομα που μπορεί η ισχυρογνωμοσύνη τους να ξεπερνά τα όρια της λογικής σας. Ίσως προκύψει μία θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών, νομικής φύσης ή και στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μέρα που χρειάζεται να ακολουθήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα είναι η Πέμπτη. Θα είστε σίγουρα πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας κι έτσι το πρόγραμμα σας θα βγει πιο εύκολα. Είναι η κατάλληλη μέρα για να μελετήσετε όλα τα πρακτικά οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα και να δείτε ποιες αλλαγές μπορείτε να υιοθετήσετε προκειμένου να έχετε περισσότερο όφελος. Ίσως σήμερα να έχετε μια καλή επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Μη βιαστείτε να συμφωνήσετε πριν δείτε σφαιρικά τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022