ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου.

Το Σάββατο κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα καθώς η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε κάποια ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές αλλά και στην προσωπική μας ζωή.

 

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Μια κουβέντα με ένα φίλο-η ή ένα συνεργάτη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη το Σάββατο με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  κι όχι μόνο αυτό. Είναι πιθανόν να σας αποκαλύψει κάτι που θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα μια κατάσταση ή μπορεί να είναι μια πρόταση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο η οποία προέρχεται από κάποιο πρόσωπο του φιλικού ή του  ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου. Βέβαια θα μπορούσε να παίζει κι ένα σενάριο που να αφορά κάτι ερωτικό, μια γνωριμία μέσω φίλων ή ακόμη και στο διαδίκτυο. Απλά να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί τουλάχιστον μέχρι να είστε βέβαιοι για το άτομο το οποίο σας προσέγγισε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το δίπτυχο επαγγελματικά – οικονομικά παίζει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό αλλά το Σάββατο προσπαθήστε να δείτε και άλλες διαστάσεις της δουλειάς σας που την κάνουν σημαντική για σας πέρα από τον βιοπορισμό. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε εντάσεις στο χώρο εργασίας και ίσως πρέπει να τους εκπλήξετε όλους παίρνοντας ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν του αρχηγού που συνήθως αναλαμβάνετε. Αφήστε να πάρουν κι οι άλλοι πρωτοβουλίες αφού αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διασκεδάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όψη της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σας αφορά κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς στις μοίρες σας. Εκτός από το ενδιαφέρον που έχει σε ερωτικό επίπεδο η όψη προσδίδοντας μεγαλύτερη ένταση στο συναίσθημα σας ή δημιουργώντας προοπτικές μιας νέας γνωριμίας έχει ενδιαφέρον και σε άλλους τομείς. Αν έχετε σήμερα να καταθέσετε μια άποψη, να πείτε κάτι, κάντε το αλλά επιλέξτε σωστά τη στιγμή και το μέρος. Στον Πλούτωνα δεν αρέσει η «έκθεση» σε αδιάκριτα μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα το Σάββατο είναι ότι η προσοχή σας θα είναι κάπως διασπασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό από νωρίς φτιάξτε ένα πιο ακριβές πλάνο στο μυαλό σας που θα βοηθήσει να συγκεντρώσετε την ενέργεια και την προσοχή σας πιο κατευθυνόμενα στους στόχους σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να έχει ενδιαφέρον σε ένα θέμα οικονομικό ακριβώς επειδή σας κάνει πιο ευαίσθητους και δυναμώνει τη διαίσθηση σας μπορεί σήμερα να «πιάνετε» διάφορα σημάδια που μπορεί να αποτελούν λύσεις. Μην προσπαθήσετε με τη λογική βέβαια να τα αποκωδικοποιήσετε. Ακόμη κι ένα έντονο όνειρο μπορεί να σας κάνει εντύπωση ή να έχει κάτι να σας πει για την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ενός ατόμου που φαίνεται ότι σας συμπαθεί και έχει τη δύναμη ή την εξουσία να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας, να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ είτε και μια έξοδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία σήμερα που θα έχει ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον για σας ακόμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ή μπορεί ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας συστήσει σε ένα άτομο που θα μπορούσε να σας κάνει κλικ σε ερωτικό επίπεδο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Αν πρέπει να αποφύγετε κάτι θα ήταν παιχνίδια ελέγχου και σκηνές ζήλιας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα μπορούσατε να σημειώσετε ιδιαίτερη πρόοδο σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να συζητήσετε μια πρόταση που θα μπορούσε να έχει κι ένα ιδιαίτερο οικονομικό αντίτιμο για σας. Μην αγχώνεστε αν στα αυτιά σας ακούγεται σαν κάτι δύσκολο ή απαιτητικό. Μην ξεχνάτε ότι έχετε ένα Κρόνο απέναντι σας που σας θέλει να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και ευθύνες με προθυμία και όχι να τις φοβάστε.

ΖΥΓΟΣ

Στα βαθιά νερά των σχέσεων σάς βρίσκει η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα και αν είστε μόνες-οι δεν είναι απίθανο μια γνωριμία να σας κάνει κλικ ερωτικά. Η Αφροδίτη σε σχέση με τον Πλούτωνα αναζητά το πάθος και τον έρωτα. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό να αφορά έναν άνθρωπο. Μπορεί να παθιαστείτε με κάποιο χόμπι, με τη δουλειά, με ένα δημιουργικό ή μελλοντικό σας πλάνο, με την τέχνη, με κάτι που μιλά στην καρδιά σας εκτός από το πορτοφόλι σας. Από την άλλη προσέξτε την αρνητική έκφραση αυτής της όψης που μπορεί να δραματοποιήσει κάποια πράγματα στο μυαλό σας ή να σας κάνει καχύποπτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απαιτεί όχι μόνο να μην επαναπαυθείτε πάνω στις δάφνες σας αλλά να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο σθένος και φιλοδοξία τους στόχους σας. Με την ενέργεια αυτής της όψης θα μπορούσατε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο είτε αφορά στη δουλειά είτε στα οικονομικά. Από την άλλη είναι μια ωραία όψη για να γοητεύσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ερωτικά ή να στήσετε ένα ωραίο ερωτικό σκηνικό το βράδυ με το σύντροφο σας. Θέματα που αφορούν είτε στην οικογένεια είτε σε συγκατοίκους μπορεί να σας απασχολήσουν επίσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο εξακολουθεί να φέρει την επιρροή της Πανσελήνου που προηγήθηκε στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη. Στην πορεία θα περάσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις σκέψεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ είναι εξαιρετική επιρροή και για την ερωτική σας ζωή. Μήπως να κανονίσετε κάτι το βράδυ για να χαρείτε με το ταίρι σας μια ιδιαίτερη βραδιά; Ή μήπως να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει; Η απάντηση και στα δύο είναι «ναι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι εξαιρετικά βοηθητικό ώστε να αφιερώσετε χρόνο να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες είτε αφορούν στις δουλειές του σπιτιού είτε με κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε για τη δουλειά σας είτε για την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Ναι δεν είναι χαλαρή και χαριτωμένη η μέρα αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγική και να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων. Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να λάβετε αναγνώριση με κάποιο τρόπο για τη δουλειά σας ή να έχετε ένα οικονομικό όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας πρέπει απλώς να κλείσετε τα μάτια και να ακολουθήσετε τη καρδιά σας και τις επιθυμίες σας είτε αυτές αναφέρονται στα όνειρα και τους στόχους σας είτε σε οτιδήποτε σας δίνει χαρά είτε ακόμη και στην ερωτική σας ζωή. Βρείτε λίγο χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας για να τον αφιερώσετε σε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο, δώστε το πράσινο φως σε ένα φλερτ, ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας, χαρείτε με τα παιδιά σας ή ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο θα είναι εξαιρετικά αποδοτικό για σας αν αφήσετε τον «έλεγχο» στην άκρη και δώσετε περισσότερο χώρο στη φαντασία, την ονειροπόληση. Όχι δεν είναι χαμένος χρόνος το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει λίγο αντιθέτως βοηθά να μπορείτε να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας με περισσότερη ορμή και πιθανώς και με καλύτερες ιδέες. Προτιμήστε να «κλέψετε» λίγο χρόνο από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χαλαρά στο σπίτι και χωρίς να επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά.