ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 22-28/4/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22-28/4/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

H εβδομάδα ξεκινά με μια κλιμακούμενη ένταση που κορυφώνεται την Τετάρτη με τον σχηματισμό της Πανσελήνου του Απριλίου στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Επειδή όλοι θα έχουν μια ισχυρή άποψη ή αντίδραση, πρέπει να μετράμε καλά τις μάχες που έχουμε να δώσουμε. Σίγουρα είναι μια Πανσέληνος που θα επηρεάσει την οικονομία, ενώ μπορεί να φέρει σκάνδαλα στην επιφάνεια και να αποκαλυφθούν μυστικά του παρελθόντος.

Στα καλά νέα της εβδομάδας, ο Ερμής επιτέλους επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 26/04. Tα πράγματα αρχίζουν να αποκαθίστανται και θα καταφέρουμε σταδιακά να συνεννοηθούμε, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των σχεδίων μας και να έχουμε καλύτερη ροή στις υποχρεώσεις μας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Στις 24/04 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η αλήθεια είναι ότι δε ρέουν όλα όπως θα τα θέλατε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και κάποια πράγματα μόνο χαρά δεν σας δίνουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τις δεσμεύσεις σε οικονομικό επίπεδο και εννοείται δεν πρέπει να πάρετε οικονομικό ή συναισθηματικό ρίσκο. Στα καλά νέα της εβδομάδας, ο Ερμής στις 26/04 επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, βάζοντας ένα τέλος σταδιακά σε όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να είχατε το προηγούμενο διάστημα. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας οπότε δείτε το Σαββατοκύριακο μήπως κάνετε κάτι για την εμφάνισή σας.

Ταύρος

Στις 24/04 έχουμε την Πανσέληνο του Απριλίου στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών, δείχνοντας ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις. Στη συνέχεια της εβδομάδας στις 26/04 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Είναι η στιγμή να συνέλθετε και να αρχίσετε να σας φροντίζετε περισσότερο. Με την ορθή του πορεία υπόσχεται να κλείσει τις εκκρεμότητες που άνοιξαν στη διάρκεια του Απριλίου και να καταφέρετε επιτέλους να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με μια φιλική Σελήνη στον Ζυγό και καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της προκειμένου να διερευνήσετε τις προοπτικές κάποιων σχεδίων σας. Η εβδομάδα συνεχίζεται με την Πανσέληνο στις 24/04 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δηλαδή στον άξονα υγείας-εργασίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι να βάλετε σθεναρά όρια. Η εβδομάδα θα τελειώσει με ευχάριστα νέα, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 26/04 επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία, δίνοντας σιγά-σιγά τέλος σε μια περίοδο με καθυστερήσεις, αναβολές, δυσκολίες, αλλά και αρκετή κυκλοθυμία σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Την Τετάρτη 24/04 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Απριλίου που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που δημιουργεί νευρικότητα αλλά και έντονες παρορμήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις. Προσέξτε ιδιαίτερα στις σχέσεις με το σύντροφό σας, τα παιδιά, αλλά και τους φίλους και τους συνεργάτες. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με ευχάριστα νέα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σιγά-σιγά θα αρχίσει να βοηθά στις εξελίξεις. Από αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες προτάσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 24/04, η οποία δημιουργεί ένα έντονο νευρικό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι. Όμως μη φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Η εβδομάδα θα τελειώσει πιο ευχάριστα με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία, ανοίγοντας σας την όρεξη για ταξίδια και σχέδια για το μέλλον. Θα ευνοηθείτε περισσότερο από δω και κάτω, αν υπήρχαν μπερδέματα ή σύγχυση σε μια ερωτική σχέση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Μολονότι όλη η εβδομάδα είναι αρκετά νευρική, οι πρώτες μέρες της είναι σίγουρα πιο απαιτητικές εξαιτίας της Πανσελήνου που πραγματοποιείται την Τετάρτη 24/04. Θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, αποφασίζετε και πράττετε. Αυτές τις μέρες προσέξτε ιδιαίτερα και με τις συσκευές επικοινωνίας, την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους υπολογιστές, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια πιο συμβιβαστική στάση και να συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Η εβδομάδα θα κλείσει με θετικά νέα, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, δημιουργώντας ένα πλαίσιο που οι εξελίξεις θα τρέξουν με πιο γοργούς ρυθμούς, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός 

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μια αυξανόμενη πίεση στην καθημερινότητα σας, καθώς την Τετάρτη 24/04 έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Το χρήμα, οι προσωπικές σας αξίες, τα θέματα της ασφάλειας, η σχέση σας με την ύλη, αλλά και τα θέματα της υγείας αφού το σώμα μας είναι η υλική μας υπόσταση θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με αυτή την Πανσέληνο. Η εβδομάδα θα τελειώσει με θετικότερα νέα, καθώς ο Ερμής επιτέλους επιστρέφει σε ορθή πορεία κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν περισσότερες εξελίξεις.  Από τώρα μέχρι τις 15/05 ίσως μπείτε και στη διαδικασία να σκεφτείτε συμβίωση ή και έναν γάμο.

Σκορπιός

Μπορεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας να νιώθετε ότι κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας, απόρροια της επιρροής της Πανσελήνου στο ζώδιο σας στις 24/04. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να σας κάνει να νιώθετε ότι πιέζεστε ιδιαίτερα και να σας πιάσει ένα αίσθημα ασφυξίας. Καθώς ο Ερμής «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26/04, επιστρέφει επιτακτικά η ανάγκη να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς σας, να κάνετε πρακτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την καριέρα σας, αλλά να βάλετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης σε ένα πρόγραμμα για να έχετε τον έλεγχο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος, απόρροια της επιρροής της Πανσελήνου στον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/04. Γι’ αυτό τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό ας είστε αρκετά επιφυλακτικοί στο τι υπόσχεστε και τι αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας ειδικά στη δουλειά. Από την άλλη, με την Πανσέληνο αυτή ίσως να μην είναι εύκολο να βάλετε όρια στη διατροφή σας ή σε φλερτ με άτομα τοξικά. Στα πολύ καλά νέα της εβδομάδας στη συνέχεια ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 26/04 και θα αρχίσετε με κάποιο τρόπο να αναπνέετε πιο ελεύθερα στην καθημερινότητα σας χωρίς τόσο μεγάλο άγχος.  Αν έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας ή μια επιχειρηματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, το επόμενο διάστημα προσφέρεται σε γενικές γραμμές.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση, καθώς ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνοντας αλλαγές σε θέματα στόχων ή και στην ομάδα που μπορείτε να δουλεύετε μαζί. Προσέξτε ιδιαίτερα και θέματα που άπτονται των οικονομικών σας ειδικά αν είστε γεννημένοι Δεκέμβριο. Η εβδομάδα θα τελειώσει με θετικούς οιωνούς, καθώς στις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού. Σιγά-σιγά καθώς θα περνούν οι μέρες θα δείτε να εκτυλίσσονται πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και σίγουρα θα απλουστευθούν περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι το τέλος Απριλίου καθώς θα έχετε την υποστήριξη κι από τον Άρη στους Ιχθύς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έντονους ρυθμούς, καθώς ολοκληρώνεται την Τετάρτη μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος κόντρα προς το ζώδιο σας. Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί υπερδιέγερση και θα νιώθετε λίγο να σας τραβούν οι υποχρεώσεις από τα μέτωπα καριέρας-οικογένειας. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 26/04 στον Κριό, δίνοντας σταδιακά άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, στα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στον άξονα επικοινωνίας-μετακινήσεων αγαπητοί μου Ιχθύες με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και η περιέργεια σας και η ανησυχία σας δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε λεπτό. Πιθανώς να χρειαστεί να είστε πιο υπομονετικοί και να δείχνετε κατανόηση, αλλά μπορεί να προκύψουν και διάφορα ευτράπελα στην επικοινωνία, στις επαφές αλλά και στις μετακινήσεις σας. Στη συνέχεια της εβδομάδας στις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία κι από κει και κάτω θα είναι πολύ πιο βοηθητικός απέναντι σας, τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς.