ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 25 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα κι επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας δημιουργώντας αστάθειες. Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης πραγματοποιείται στον Σκορπιό και οι όψεις της είναι μικτές.

Με λίγη προσοχή και με έμφαση στο να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων, να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει θα το αφήσουμε κι αυτό πίσω μας.

ΚΡΙΟΣ

Με την έκλειψη του Οκτωβρίου αναμοχλεύονται οι οικονομικές σας ανασφάλειες αλλά αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα, αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν μοχλός εξερεύνησης νέων προοπτικών και στην επαγγελματική σας ζωή. Η έκλειψη πάντως μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε και κάποιες «κακές» συνήθειες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τις επενδύσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται πολύ καθαρά ότι οι ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα έχουν αλλάξει ή αλλάζουν σε σχέση με των άλλων (του συντρόφου, των συνεργατών, των φίλων) κι αυτό φέρνει μια σχετική αναστάτωση. Κάποια από τα πιθανά σενάρια του διαστήματος αυτού είναι να θέλετε να φύγετε από μια μακροχρόνια συνεργασία γιατί δεν σας καλύπτει είτε δημιουργικά είτε οικονομικά, να θέλετε να προχωρήσετε μια σχέση ερωτική σε κάτι πιο ουσιαστικό ή επίσημο, να θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή ακόμη να ξεκινάτε τώρα κάτι καινούριο στην δουλειά ή την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Οκτώβριος από δω και κάτω είναι εξαιρετικός για να βάλετε ένα πρόγραμμα στη διατροφή και την άσκηση. Ακόμη και στη ρουτινιάρικη καθημερινότητα θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να ξεφεύγετε ή να κάνετε πιο ευχάριστα ό,τι άλλοτε σας δημιουργούσε βαρεμάρα ή δυσαρέσκεια. Η επιθυμία σας να αλλάξετε πράγματα γύρω σας στις σχέσεις, στο σπίτι, την δουλειά φαίνεται ότι βρίσκει πιο εύκολα από δω και κάτω ανταπόκριση και στήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας στο υπόλοιπο του μήνα και μπορείτε να ενισχύσετε τόσο μια μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο αλλά μπορεί να συμβεί να δείτε με διαφορετικό μάτι ένα φίλο-η και να ξεπεράσετε τα όρια της φιλικής και πλατωνικής σχέσης.

ΛΕΩΝ

Εσείς που έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεστε πιο πολύ από αυτή την έκλειψη που δείχνει την ανάγκη αλλαγής. Φυσικά μια αλλαγή δεν έχει πάντα αρνητική χροιά, αφού κάποιες-οι από σας ίσως ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας σε σχέση με ένα καινούριο χώρο ή την δημιουργία της δικής σας οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι πνευματικές ανησυχίες, η επιτυχία σε σπουδές και ό,τι σχετίζεται με την αφομοίωση της γνώσης είναι τα κύρια ενδιαφέροντα της έκλειψης και μπορούν να έχουν επιτυχία μέσα στο επόμενο διάστημα. Για να αποφύγετε όμως την απογοήτευση ή την μεγάλη κούραση προσπαθήστε να βρείτε συμμάχους.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε κάλλιστα με την επήρεια αυτής της έκλειψης να έχετε νέα σχετικά με κάποια χρήματα που περιμένατε από τη δουλειά σας. Αν είχατε ζητήσει αύξηση, αν περιμένατε να μάθετε τι θα πληρώνεστε από μια δεύτερη απασχόληση ή αν ακόμη φοβόσασταν για αλλαγές στην δουλειά με κόστος και στο πορτοφόλι σας, το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρετε που βαδίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να κάνετε αλλαγές σε σχέσεις, νέες γνωριμίες αλλά και μερικές αλλαγές στο τρόπο ή το χώρο της δουλειάς είναι τα πιθανά σενάρια αυτής της έκλειψης. Από την άλλη πάντα με μια έκλειψη που μας αφορά, όπως η συγκεκριμένη εσάς, πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς απέναντι στο σώμα μας, στη φυσική μας κατάσταση και υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε και πιο ευάλωτες-οι και πιο ευαίσθητες-οι σε ιώσεις, κρυολογήματα αλλά και σε κούραση κτλ. Οι εντάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή στεγνώνουν τον οργανισμό και ρίχνουν τις άμυνές του. Επειδή θα είναι δύσκολο να μην άγχεστε, φροντίστε τουλάχιστον να ενισχύετε τις ασπίδες προστασίας που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι μια αρνητική έκλειψη για το δικό σας ζώδιο ίσως όμως σας προβληματίζουν κάποια πράγματα. Θέματα που σχετίζονται με φίλους και συνεργάτες θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως υπάρχει κάποια ένταση ή ένα δικό τους θέμα μπορεί έμμεσα να σας ζορίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικά ή αρνητικά (ανάλογα με το ωροσκόπιο του καθενός) τα επαγγελματικά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας σχεδόν σε όλη την διάρκεια των επόμενων ημερών. Για κάποιους η Έκλειψη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και μια αλλαγή χωροταξική ακόμη και σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικοινωνία με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικές συναντήσεις, νέες ιδέες για συνεργασίες, εξελίξεις στον τομέα των σπουδών, νέα πλάνα είναι μέσα στα σενάρια της έκλειψης του Οκτωβρίου και μπορεί να καρποφορήσουν ακόμη και άμεσα καθώς από την Παρασκευή επιστρέφει στο ζώδιο σας ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας δίνοντας ώθηση στα σχέδια σας.