ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 25 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, θα είμαστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι και πιο πρόθυμοι να κάνουμε νέες γνωριμίες και σχέσεις. Η Πέμπτη έρχεται με μια ιδιαίτερα τυχερή και ευνοϊκή όψη ανάμεσα στη Σελήνη στον Λέοντα και τον Δία στον Κριό. Αυτή είναι κυρίαρχη όψη της ημέρας, μολονότι αργά το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο και με την Αφροδίτη στον Λέοντα.

Βέβαια, ακόμη και μια τέτοια όψη χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ένα φλερτ που να οδηγήσει σε μια ωραία σχέση. Μπορεί να έχετε κάποιο νέο για μια εγκυμοσύνη ή αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά πιθανώς να έχουν κάποια επιτυχία που θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε υπερήφανοι γι’ αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της υγείας. Πάντα αυτή η συνάντηση Σελήνης – Δία προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας για τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Σελήνης – Δία σήμερα είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές. Ή ακόμη αν έχετε κάποιες οφειλές και θέλετε να επιτύχετε συμφέρουσες λύσεις και διακανονισμούς ίσως πρέπει να το προσπαθήσετε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Μπορεί να σας «βγει» κι ένα μικρό υπολογισμένο ρίσκο αρκεί να μη το παρακάνετε. Οι βραδινές ώρες που επηρεάζει η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης στο ζώδιο σας προσφέρονται για ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τομείς που μπορείτε να ωφεληθείτε είναι αυτός των επαγγελματικών και αυτός της υγείας σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, σωματικό και ψυχολογικό. Ενδεχομένως να συζητιέται το όνομα σας σε κάποιους επαγγελματικούς κύκλους και να σας έρθει μια θετική πρόταση. Από την άλλη μπορεί να βρίσκετε τον κατάλληλο θεραπευτή, γιατρό ή θεραπεία για να απαλλαχθείτε από κάποιο πρόβλημα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται η θετική όψη Σελήνης – Δία που φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό ή προσωπικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα με αυτή την ευεργετική όψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στο χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Από την άλλη αν είστε στο ψάξιμο για να βρείτε μια εργασία που να σας ικανοποιεί όχι μόνο μισθολογικά αλλά και να αξιοποιεί τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, τότε μπορεί να προκύψει μια πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Σελήνης- Δία μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά μπορεί να είναι αιτία χαράς τη σημερινή μέρα ή αυτή την περίοδο γενικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, ή ακόμη και μια αύξηση στη δουλειά σας. Πιθανώς να προκύψει μια ευκαιρία για μια δεύτερη δουλειά που θα αποφέρει χρήματα ή μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε κάποια ικανότητα ή ιδέα σας και να βγάλετε χρήματα. Φυσικά μπορεί να ωφεληθείτε από μια κληρονομιά, μια γονική παροχή, κάποια ρύθμιση ή διακανονισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία στον Κριό. Αυτή η όψη ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας. Φυσικά θα μπορούσε αυτή η όψη να φέρει κάποιο άτομο στην ζωή σας και σε προσωπικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση είναι μια βοηθητική όψη για να έχετε καλύτερη αποδοχή από το περιβάλλον σας, να γίνετε αποδέκτες προτάσεων ή να προβληθεί και η δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες του Αυγούστου καθώς έχουμε ένα πολύ θετικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον Λέοντα και τον Δία στον Κριό. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/08/2022 – 28/08/2022

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023