ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/05

pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 25 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Mε τον Άρη να κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που λατρεύει αλλά και κυβερνά γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό, χρειάζεται τόσο τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια αισιόδοξη προοπτική και σας γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 5/7 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζώδιό σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τις 5/7 και θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Από σήμερα θα γίνετε πιο δραστήριοι, φιλόδοξοι, διεκδικητικοί αλλά και πιο βιαστικοί και παρορμητικοί.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο Άρης θα πάρει θέση στον Κριό και μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών αλλά και συνηθειών σας. Στόχος περισσότερη υγεία παντού ώστε τον Ιούλιο που θα περάσει στο ζώδιο σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα ο Άρης θα έχει μια πιο φιλική σχέση με το ζώδιό σας καθώς περνά στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας. Από τη νέα του θέση, σας καλεί να δουλέψετε όχι πιο σκληρά αλλά πιο έξυπνα και να μοιραστείτε τις ευθύνες και με άλλους στη ζωή σας ή να συνεργαστείτε περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της σημερινής μέρας καθώς Σελήνη και Άρης προχωρούν μαζί στο δυναμικό ζώδιο του Κριού. Όλη η ενέργεια και ο ενθουσιασμός από δω και κάτω στρέφεται στον τομέα της καριέρας καθώς εκεί δρομολογούνται περισσότερες εξελίξεις. Είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά σε επαγγελματικό επίπεδο, να σημειώσετε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και περισσότερες ευθύνες.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης μετακινείται στον φιλικό σας Κριό από σήμερα και μέχρι τις 5/7 θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδιά σας είτε αυτά αφορούν σπουδές, νέες επαγγελματικές ασχολίες και πλάνα είτε ακόμη και την ανάγκη σας να κινηθείτε λίγο περισσότερο έξω, να γνωρίσετε ή να συναναστραφείτε με νέο κόσμο. Από ‘δω και κάτω ξυπνά μέσα σας το μικρόβιο της περιπέτειας και του ταξιδιού.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης προχωρά στον Κριό στον τομέα των οικονομικών αλλά και της διαχείρισης των πιο βαθιών συναισθημάτων σας. Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εξαρτητικές σχέσεις αλλά και οι εμμονές.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης προχωρά στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και τον γάμο. Από ‘δω και κάτω και μέχρι τις 5/7 ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και τα θέματα της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Άρης περνά στον Κριό και βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, της υγείας,όσο και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε μέχρι 5/7 είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα γίνεται καλύτερη καθώς απομακρύνεται από τους Ιχθύς ο Άρης που ήταν από τον Απρίλιο σε αυτή τη θέση και σας πίεσε αρκετά σε πολλά επίπεδα. Κάποιοι μπορεί να είχατε αλλαγές σε επίπεδο δουλειάς, άλλοι πιθανώς είχατε προβλήματα στην οικογένεια ή και μεγαλύτερα άγχη. Όπως και να έχει μια αρκετά κουραστική και απαιτητική περίοδος φτάνει σήμερα στο τέλος της και ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό που του πάει και σας πάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη είναι από τις μέρες που ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε πιο έντονη προσπάθεια σε ό,τι κάνετε για να έχετε αποτέλεσμα με τη Σελήνη κόντρα στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Η είσοδος του Άρη στον Κριό δημιουργεί απαιτήσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανώς σας βάζει και σε σκέψεις για αλλαγές. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 5/7 θα είναι απαιτητικό και κουραστικό από την άλλη όμως παραγωγικό.

 

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπουδαίο νέο της ημέρας, είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο παρέμεινε από τα μέσα Απριλίου και η είσοδός του σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Κριό. Με κάποιο τρόπο θα θελήσετε να αναλάβετε έναν πιο ενεργό ρόλο και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Κάποιοι ίσως πλασάρετε πιο θετικά τον εαυτό σας στους άλλους. Μέχρι τις 5/7 που θα παραμείνει ο Άρης στον Κριό μπορεί να ταξιδέψετε και περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να απλοποιήσετε τα πράγματα στην καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πλάνα σας για να βολέψετε άλλους. Θα ψαχτείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές σας προοπτικές ενώ θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε την τσέπη σας με κάθε τρόπο ώστε να ανταποκριθείτε και στις αυξημένες ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022