ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 24 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στο οποίο περνάει στις 11:07 θα σχηματίσει μόνο απαιτητικές όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο στη διάρκεια της μέρας. Σαφώς δεν είναι οι πιο ανάλαφρες μέρες από πλευράς διάθεσης λόγω της δύσκολης επικαιρότητας.

Η τάση μας θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. Και όπως καταλαβαίνετε με τέτοιες προδιαγραφές πιο εύκολα εξαπολύουμε «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σάς φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές ή ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Το εύκολο είναι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε σπάζοντας τη σχέση. Το δύσκολο, αλλά κι αυτό που μπορεί να διασώσει μια σχέση, είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο σαν ίσος προς ίσο και να αντιληφθείτε ότι μπορεί κι η άλλη πλευρά να έχει φοβίες, ελαττώματα όπως ακριβώς κι εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις σήμερα δημιουργώντας μια ποικιλομορφία ερεθισμάτων που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή και τις οικογενειακές σχέσεις. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος ή μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Σελήνης δείχνουν ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας είτε σας φορτώνουν με δικά τους ίσως προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο αποσυντονίζεστε πιθανώς εσείς από τις δικές σας δουλειές ή υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης παραπέμπουν στις σχέσεις σας προσωπικές ή και επαγγελματικές αλλά και στα οικονομικά δημιουργώντας μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη τους. Μπορεί να βλέπετε συμπεριφορές που σας ξενίζουν και να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε περίεργα σε σχέση με κάποια οικονομικά ζητήματα ή συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Κάποιες σχέσεις περνάνε κρας τεστ αντοχής, κάποιες άλλες πιθανώς κι από το παρελθόν έρχονται με απαιτήσεις στο παρόν και οι τάσεις φυγής δεν θα λείψουν…Βέβαια γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπου κι αν πάτε αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν οπότε καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που κανονικά πρέπει να την αφιερώσετε μόνο στον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες και την ψυχική σας ηρεμία. Εκεί όμως είναι που αρχίζουν οι παρεμβολές των άλλων είτε φίλων, είτε ατόμων από το οικογενειακό περιβάλλον είτε συνεργατών που θέλουν να σας μιλήσουν, να τους δώσετε προσοχή, να τους δώσετε ενέργεια, να αντιληφθείτε το «δράμα» τους.

ΖΥΓΟΣ

Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στο σύντροφο, τα παιδιά σας, έναν συνεργάτη από το να φτιάχνετε σενάρια κι ακόμη χειρότερα να τα μοιράζεστε και με τους άλλους κρατήστε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. Στις μέρες μας το πιο εύκολο είναι να ενοχοποιούμε τους άλλους μερικές φορές με εικασίες κι όχι απτές αποδείξεις. Μην πέσετε στην παγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στον χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της είτε στον χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας. Κάποιοι μπορεί βέβαια να κουβαλάτε και δουλειά στο σπίτι κι όσο κι αν αυτό σας δυσκολεύει προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί τελειώνετε γρήγορα με αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για σας τους ίδιους για να ξεκουραστείτε το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν τρόποι να διατηρείτε τα όρια σας χωρίς να φορτώνεστε την αρνητικότητα ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα σήμερα κι αύριο προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξωτερικές επιρροές και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας κι όλα αυτά που σας δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Φαίνεται ότι το ένστικτο σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα κι από τη λογική σας αυτές τις ημέρες. Έτσι καλύτερα να κάνετε τις επιλογές σας βασισμένοι στο ένστικτο και το συναίσθημα σας παρά μόνο στη λογική. Αν είστε μπερδεμένοι όμως ή αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε αν όντως είναι το ένστικτο ή οι φόβοι που μιλάνε μέσα σας τότε μην πάρετε καλύτερα σημαντικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα δεν δείχνουν τίποτε άλλο αγαπητοί μου Υδροχόοι από συνθήκες, εμπόδια που καλείστε είτε να προσαρμοστείτε είτε να υπερπηδήσετε. Μην χάνετε όμως την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Εσείς ξέρετε πολύ καλά πως να τα βγάζετε πέρα και με τα δύσκολα. Σήμερα πάντως η μέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο του Τοξότη στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας με «απαιτητικές» όψεις που σας κάνουν να έχετε την αίσθηση ότι δεν ελέγχετε πλήρως τη ζωή σας. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναπάρετε τον έλεγχο για τα καλά πίσω. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία για να γίνετε πιο παρατηρητικοί με τους άλλους, για να κάνετε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, να προετοιμαστείτε καλύτερα γι’ αυτά που δεν θα αργήσουν να έρθουν.