ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Δευτέρα είναι από κάθε άποψη η πιο θετική μέρα αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια συμφωνία ή να πάρουμε μια σημαντική απόφαση, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή.

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τα δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, μπορεί να βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Καλή μέρα για να συζητήσετε το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια διαπραγμάτευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση προκειμένου να το ολοκληρώσετε δείτε μήπως το αναβάλλετε για μια άλλη μέρα ή να το μοιράσετε σε κομμάτια και να ασχοληθείτε περισσότερες μέρες αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ακόμη νοιαστείτε λίγο περισσότερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι η μέρα σας για να κανονίσετε μια έξοδο για διασκέδαση, να δείτε φίλους, να φλερτάρετε, να οργανώσετε μια εκδρομή για το τριήμερο που έρχεται και γενικώς να χαλαρώσετε κάποιες ώρες μακριά από έγνοιες και προβληματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το θέμα είναι ότι ακόμη κι αν εξηγήσετε στους φίλους σας μια κατάσταση που σας προβληματίζει ενδεχομένως να μην κατανοούν τις κινήσεις σας αλλά από την άλλη δεν είναι βέβαιο ότι ξέρουν ακριβώς και τι μπορεί να σας ωθεί να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να ξέρετε εσείς τι θέλετε και ποιες αποφάσεις θα οδηγήσουν καλύτερα τα βήματα σας στο μέλλον ακόμη κι αν φαίνεται δυσνόητο στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μια πιο ψύχραιμη Σελήνη και μάλιστα σε ωραία όψη προς τον Κρόνο είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς. Αν νιώθετε ότι πήρατε απόσταση από κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να είναι στη ζωή σας είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ζυγό όμως μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν εργάζεστε μπορεί να θέλετε να «κρυφτείτε» πίσω από τη δουλειά προκειμένου να αποφύγετε τα πολλά πολλά με συναδέλφους. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κούραση ή ότι έχετε εξαντληθεί κάπως πνευματικά ή ψυχολογικά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι η λύση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων, αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Εκμεταλλευτείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πως θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται ότι μπορείτε πιο άνετα να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε.