ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 24 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή μας στις σχέσεις, την κοινωνικότητα και την αισθητική. Η Παρασκευή είναι ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, ή να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους.

Παράλληλα μπορείτε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε θέματα επαγγελματικών. Τα συναισθήματα στις ερωτικές σχέσεις γίνονται πιο έντονα, ενώ δημιουργούνται ευκαιρίες σε οικονομικές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά ευχάριστη είναι για σας η Παρασκευή. Η Σελήνη από τον Ταύρο είναι η κατάλληλη επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και να χαλαρώσετε. Δείξτε προσοχή στις παρορμητικές αγορές. Η μέρα θα έχει και ερωτικό ενδιαφέρον για σας και εύκολα μπορεί να μαγνητίσετε τα βλέμματα γύρω σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας όλη την ημέρα και σας φέρνει έτσι στο επίκεντρο προκαλώντας παράλληλα και μία ανησυχία για τη θετική εξέλιξη των υποθέσεών σας. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να αποφασίσετε ή και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι. Το βράδυ αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει περισσότερη ένταση ή κάτι απρόβλεπτο που ίσως φέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο, σας δημιουργεί τάσεις φυγής. Δεν θα θέλετε να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τον οποιονδήποτε. Προτιμάτε να μη σας μιλάνε και πολλοί οι άλλοι και να παραμένετε απαρατήρητοι. Είναι πάντως ιδανική μέρα είτε για ένα ταξίδι ή για να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας προσθέτει ερωτική διάθεση στη μέρα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα γιορτάζει τη φιλία και θα θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους φίλους σας. Βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο με την παρέα σας και θα περάσετε όμορφα. Η Σελήνη αυτή δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους αλλά γενικότερα στις ομάδες. Η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής μέρα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και μια θετική έκβαση σε ένα επαγγελματικό ή και οικονομικό ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και φωτίζει τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Ίσως έχετε μία συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά ή να θυμάστε κάποιες δύσκολες στιγμές που περάσατε στο παρελθόν. Δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε όσα νιώθετε από τους άλλους. Ίσως υπάρχει και κάποια εξέλιξη με νέα από τον χώρο της δουλειάς που θα σας αναστατώσει.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον 9ο οίκο σας που σχετίζεται με τα ταξίδια βρίσκεται η Σελήνη την Παρασκευή. Ίσως κάποιοι σκεφτείτε μία απόδραση για το σαββατοκύριακο. Μπορεί παράλληλα να έρχεστε σε επαφή με ξένους ή άτομα που έρχονται από το εξωτερικό. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή σάς ρίχνει στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων. Αν όλα πάνε καλά στα προσωπικά σας αυτή είναι μία μέρα που μπορεί να ενισχύσει το δέσιμο με τον σύντροφό σας. Αν τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας. Προσέξτε τις παρορμητικές αγορές ειδικά αυτές που γίνονται για να φτιάξετε τα κέφια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας είναι η Παρασκευή με τη Σελήνη να δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους φίλους ή τον σύντροφό σας. Είναι ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο και να περάσετε όμορφα. Θα είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί να φαίνονται υπερβολικές. Τις βραδινές ώρες μπορεί να μάθετε ένα ξαφνικό νέο για μια σχέση ή συνεργασία.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς και στις συνεργασίες σας. Παρόλο που το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις, η σημερινή μέρα επιτρέπει οι δουλειές σας να γίνονται ανεμπόδιστα. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας που θέλει να παίξει και να γελάσει. Η μέρα σάς δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αν εργάζεστε, συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να μπορέσετε να κάνετε πλάνα για το βράδυ. Αν είστε γονείς μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά. Εσείς που δεν έχετε δικά σας παιδιά ίσως σήμερα περάσετε χρόνο παρέα με τα παιδιά συγγενών ή φίλων.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σάς απασχολούν σήμερα. Μπορεί να νοσταλγείτε κάποια άλλα καλοκαίρια και γενικά είστε πιο συναισθηματικοί στις αντιδράσεις σας. Είναι μία μέρα που θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τους αγαπημένους σας. Τις βραδινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο ή να μαθαίνετε κάποιο νέο το οποίο μπορεί να σας αναστατώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη δίνει μία πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή διάθεση στη μέρα σας. Σήμερα μπορεί να πιάνετε κουβέντα με αγνώστους στις εξωτερικές δουλειές που θα έχετε ή με τους φίλους στα τηλέφωνα. Αν εργάζεστε σήμερα το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αν σκέφτεστε να φύγετε για το γουηκέντ είναι μια εξαιρετική μέρα για κάτι τέτοιο. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 23/06/2022 έως τις 18/07/2022

Τα 6 πράγματα που θα μας δώσουν χαρά με το θερινό Ηλιοστάσιο και την εποχή του Καρκίνου από τις 21/06/2022