ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 24 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο επιρρεπείς στο να απορροφήσουμε την ενέργεια των άλλων στο περιβάλλον που κινούμαστε. Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων σε όλη την διάρκεια της ημέρας κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς και πιο πρόθυμους να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε θετικά ή αρνητικά.

Τις βραδινές ώρες η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη και σχεδόν μαζί τα ξημερώματα της Τετάρτης θα προχωρήσουν στον Κριό. Επειδή τη σημερινή μέρα η κυκλοθυμία θα περισσεύει καλό είναι να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε εσωτερική ένταση και θυμό σχεδόν χωρίς να ξέρετε γιατί νιώθετε έτσι. Ευτυχώς είναι κάτι που δεν θα διαρκέσει πολύ αφού από αύριο που θα περάσουν Σελήνη και Άρης στο ζώδιο σας όλα θα γίνουν κάπως πιο ξεκάθαρα. Γι’ αυτό σήμερα μην πιέσετε τον εαυτό σας και φορτώσετε πολύ το πρόγραμμα σας. Όσο πιο χαλαροί είστε και μείνετε στις βασικές σας προτεραιότητες τόσο καλύτερα θα νιώθετε στη διάρκεια της ημέρας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα λόγω κάποιων περίεργων συμπεριφορών των άλλων ή μπορεί να μην ξέρετε ποιον πρέπει να υποστηρίξετε ανάμεσα στους συνεργάτες ή και τους φίλους σας αν υπάρχει πόλωση. Βέβαια το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναμιχθείτε σε δράματα άλλων αντιθέτως να αποτραβηχτείτε και να σκεφτείτε περισσότερο μόνοι σας μια κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για την δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και αντιδράστε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης Ποσειδώνα – Άρη στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ή να γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και να παίρνετε στάση άμυνας υπερασπιζόμενοι το δίκιο σας. Ακόμη μπορεί να γίνεστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης ίσως στο χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας.

ΛΕΩΝ

Είναι σημαντικό σήμερα να έχετε ξεκάθαρα όρια όσον αφορά το χώρο που μοιράζεστε με τους άλλους ή και τον χρόνο σας. Ενδεχομένως και χωρίς απαραίτητα να υπάρχει πρόθεση κάποιος να θεωρήσει δεδομένα κάποια πράγματα και να παραβιάσει έτσι τα όρια σας. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε με θυμό και επιθετικότητα απλώς να βάλετε πιο αυστηρά όρια. Αποφύγετε σήμερα να συζητήσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης ή σύγχυσης είτε στο χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αν κάτι σας ενοχλεί όμως σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Η σύνοδος Σελήνης –Ποσειδώνα- Άρη ακόμη σήμερα εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία με τους άλλους στη δουλειά για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο. Αν διαφωνείτε με κάτι εκθέστε με επιχειρήματα τις σκέψεις σας αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικές φορές αγαπητοί μου Σκορπιοί, μπορεί όντως να ξέρετε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του ή να συμπεριφερθεί καλύτερα στις σχέσεις του. Όμως αν οι άνθρωποι αυτοί, δεν σας ρωτούν την άποψη σας καλύτερα να μην επεμβαίνετε ακόμη κι αν είναι φίλοι σας. Άλλωστε αν βλέπετε κάτι στραβό κι η άλλη πλευρά δεν θέλει να το δει δεν θα κερδίσετε κάτι επισημαίνοντας το.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια απαιτητική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον σήμερα και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Και δεν θα βγει κάτι και κινδυνεύετε να φτάσετε σε ρήξεις, χωρίς σπουδαίο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στο χώρο εργασίας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (πχ στο δρόμο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Ένας άλλος τομέας που μπορεί να είναι αγκάθι σήμερα είναι τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα έξοδα σας ή μην κάνετε αγορές για να καλύψετε άλλες ανάγκες συναισθηματικές ας πούμε.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σε όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά η σύνοδος της τόσο με τον Ποσειδώνα όσο κα με τον Άρη μπορεί να σας βάλει σε πειρασμούς εξόδων. Αν τα αντέχει η τσέπη σας όλα καλά αλλά αν δεν τα αντέχει τότε προστατευτείτε από τη μανία να κάνετε περιττά ψώνια. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 3 Ιουνίου θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και αγορές που μπορεί να κάνετε τώρα να τις μετανιώσετε για οποιονδήποτε λόγο μετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Άρη σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και μερικές φορές χωρίς ίσως να το κατανοείτε, κάπως πιεστικούς με συνεργάτες ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας ή στο χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022