ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, σχηματίζοντας τις πρωινές ώρες αντιθέσεις με την Αφροδίτη και τον Δία δημιουργώντας τάση για υπερβολές στις σχέσεις μας. Σήμερα το απόγευμα Αφροδίτη και Δίας θα συναντηθούν εξάλλου μεταξύ τους σε μια σύνοδο στην τελευταία μοίρα του Ταύρου. Στις 10:24 θα σχηματίσει την τελευταία της όψη το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Στις 11:24 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου.

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα μάς κάνει κάπως ανήσυχους, μπερδεμένους, αλλά και με μια τάση να ωραιοποιούμε τα πράγματα. Ευτυχώς την κατάσταση σώζει το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που γειώνει την κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Η Πανσέληνος δεν είναι δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για μακρινά ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια κάποια άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Η Σελήνη σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας θα σταθεροποιήσει κάπως το συναίσθημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως μια σχέση φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται. Οι αλλαγές μολονότι δεν σας τρομάζουν από την άλλη δημιουργούν αρχικά αστάθεια. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιό σας φέρνοντας ακόμη περισσότερη χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα πραγματοποιείται μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τη δουλειά, τα θέματα της υγείας, τις επαφές με τους συνεργάτες σας. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω. Μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στον τρόπο που δουλεύετε. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι μέχρι και τη μέρα της Πανσελήνου. Έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν, θα έχετε περισσότερο κέφι. Η Πανσέληνος αυτή προσφέρεται για φλερτ, για γνωριμίες αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από το πρωί κι έπειτα θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας απασχολήσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Οι σημερινές όψεις της Πανσελήνου, της Αφροδίτης και του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση ή ωραιοποιήσεις σε κάποιες σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρη και κάνει πιο εξωστρεφή την διάθεση σας, η Πανσέληνος φορτώνει το πρόγραμμα σας ιδιαίτερα και θα υπάρχει επικοινωνιακό αλαλούμ στη μέρα. Μέσα σε όλα μπορεί να μάθετε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα αποδειχτούν πολύ βοηθητικές. Μπορεί να υπάρχουν διαπραγματεύσεις, προτάσεις ή αποφάσεις για συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, αλλά μην πάει το μυαλό σας σε αρνητικά σενάρια. Θα μπορούσε να προκύψει και μια αύξηση ή μια σημαντική ανταμοιβή σε αυτή τη φάση γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Πιθανώς να έχετε και μια ωραία οικονομική πρόταση για συνεργασία την οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αφορά εσάς τους ίδιους, τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, τους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή σας. Μια Πανσέληνος στο ζώδιο μας είναι ένας μοχλός πίεσης για να κάνουμε αλλαγές στη συμπεριφορά και να πετάξουμε από τη ζωή μας μοτίβα σκέψης που δεν μας εξελίσσουν. Κάποιες φορές και σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθήστε να μην φορτώσετε με πολλές υποχρεώσεις το πρόγραμμα σας σήμερα. Μπερδέματα και ασυνεννοησία θα είναι πιο έντονα σήμερα το μεσημέρι και σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες ώρες για να κάνετε πολύ σοβαρές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας αλλάζει καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη κι ελαφραίνει κάπως την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση αλλά και με τους φίλους σας. Όμως τις απογευματινές ώρες που σχηματίζεται η Πανσέληνος, η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως πιο φορτισμένη γι’ αυτό προσέξτε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε.

Η Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να αναστατώσει λίγο την διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά, ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να αναστατώσει λίγο την διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά, ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.