ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει περισσότερο η Πανσέληνος των λουλουδιών

iStock

Η Πανσέληνος του Μαΐου, ή Πανσέληνος των λουλουδιών πραγματοποιείται στις 23/05/2024 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο. Η Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr δίνει τις προβλέψεις της σχετικά με τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτό το ανοιξιάτικο φεγγάρι.

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία, θα φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους και την πίστη να αντιμετωπίσουμε όσα εμπόδια και αν προκύψουν. Κι ενώ όπως πάντα κάθε Πανσέληνος επηρεάζει όλα τα ζώδια, 4 συγκεκριμένα φαίνεται πως θα ευνοηθούν περισσότερο. 

Δίδυμοι

Τα 4 που θα ευνοήσει περισσότερο η Πανσέληνος του Μαΐου Pexels

Μια Πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Τοξότη, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας. Φυσικά όλοι οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε, αλλά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια του φεγγαριού. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας πιέσει να κάνετε βήματα μπροστά. Ίσως κάποια παιγνίδια εξουσίας να δημιουργήσουν εντάσεις και σίγουρα θα θέλετε να έχετε την τελευταία λέξη. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατάματα αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαΐου: Παρθένος

Η Πανσέληνος στις 23/05 επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και εξ αντανακλάσεως τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι, να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας καλεί να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Μπορεί, από την άλλη, να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα ξαφνικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα αν ζείτε ή εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν αντέχετε άλλο θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε, άλλα όχι λειτουργώντας υπό το καθεστώς πίεσης. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα συσφίξετε τις σχέσεις σας και θα βρείτε την ηρεμία σας. Αν όμως ζείτε σε ένα περιβάλλον τοξικό θα δυσανασχετήσετε και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στις 23/05 γράφει το όνομα σας και σας φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Είναι μονόδρομος για εσάς να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό φεγγάρι για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Επίσης η Πανσέληνος θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαΐου: Ιχθύες

Η Πανσέληνος στις 23/05 επηρεάζει το Μεσουράνημα, και μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να αποφύγετε τους κινδύνους που κρύβει. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας δώσει πολλά στον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους, αφού θα είστε στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις και αναγνώριση. Θα μπορούσε να προκύψει μια προαγωγή, μια μετακίνηση ή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας. Με την Πανσέληνο μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή.  Υπάρχει όμως ένα «αγκάθι», το οποίο ακούει στο όνομα Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας και σχηματίζει όψη με την Πανσέληνο και κρύβει κάποιες παγίδες. Μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις. Πριν λοιπόν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν.