ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20-26/5/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20-26/5/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τα γενέθλια των Διδύμων ξεκινούν και φυσικά ξεκινά μια πιο ανάλαφρη σχετικά περίοδος που νιώθουμε την ανάγκη να κινηθούμε περισσότερο, να βγούμε έξω, να πληθύνουμε τις επαφές μας με τους άλλους, να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις, τις ιδέες μας. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και της κίνησης. Στις 22/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια ιδιαίτερα δυνατή όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι στους στόχους μας. Στις 23/05 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαΐου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, που μας καλεί να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας. Στις 23/05 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/06. Στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της.

Στις 25/05 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, προσθέτοντας ένταση αλλά και πάθος στις ερωτικές σχέσεις. Την Κυριακή 26/05 ο Δίας προχωρά στους Διδύμους για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο μέχρι τις 09/06/2025. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε «αδυναμία», καθώς κυβερνά το απέναντι ζώδιο του Τοξότη, με την έννοια ότι οι Δίδυμοι δεν του παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για να εκφράσει τις αρετές του. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας από αυτό το ζώδιο μας καλεί να σκεφτούμε το δικό μας μήνυμα προς τον κόσμο και να το διαδώσουμε με όποιον ευφάνταστο τρόπο μπορούμε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα έρχεται με θετικές προοπτικές για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, καθώς οι όψεις που σχηματίζονται θα είναι ευνοϊκές σε πολλούς τομείς. Ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους τη Δευτέρα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι σπουδών, γνώσης, πνευματικής δουλειάς αλλά και επικοινωνίας και μετακινήσεων. Στις 23/05 σχηματίζεται και η Πανσέληνος της εβδομάδας στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που ενεργοποιεί τον 9ο οίκο της περιπέτειας, των μακρινών ταξιδιών, των ανώτερων σπουδών, των μελλοντικών σας επαγγελματικών σχεδίων. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα κάτω και να φτιάξετε ένα πλάνο. Από τις 23/05 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους κι από κει και κάτω και μέχρι τις 17/06 η καθημερινότητα σας θα έχει μια πιο ευχάριστη διάσταση με ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους με φίλους, γνωριμίες. Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική αν υπογραφτεί εκείνη τη μέρα. Το άλλο σπουδαίο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 26/05 και μέχρι τις 09/06/2025. Σε αυτό το διάστημα ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός προς το ζώδιο σας στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, της ενασχόλησης με το διαδίκτυο, ενώ θα ενισχύσει την παρουσία σας στο χώρο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Ταύρος

Τη Δευτέρα ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα που αφορά το αξιακό σας σύστημα και φυσικά τα οικονομικά σας. Μείνετε εστιασμένοι και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά των οικονομικών και μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05 φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις και συμφωνίες, αλλά μπορεί να είναι και πολύ αποκαλυπτική για οικονομικά ζητήματα που αναφέρονται στο παρελθόν. Τα οικονομικά δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους στις 23/05 και θα παραμείνει μέχρι τις 17/06 στρέφοντας την προσοχή σας σε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Στις 25/05 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική πρόταση. Το πλέον σημαντικό που θα συμβεί μες την εβδομάδα είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 26/05 στον τομέα που αφορά τα θέματα των οικονομικών κυρίως. Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2025 σε αυτό το ζώδιο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για μια καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου είναι η πλέον σημαντική για το ζώδιο σας, όχι μόνο γιατί ξεκινούν τα γενέθλια σας στις 20/05 αλλά γιατί έχετε επισκέψεις από τους δυο ευεργέτες πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος: την Αφροδίτη και τον Δία. Βέβαια ο κυβερνήτης σας Ερμής μέχρι τις 03/06 θα βρίσκεται στα μετόπισθεν του ζωδίου σας δημιουργώντας περισσότερο παρασκήνιο ή μυστικές συζητήσεις και επαφές. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05 φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Στις 23/05 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος, θα περάσει στο ζώδιο σας δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας. Στις 25/05 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, φέρνοντας ευκαιρίες για πολύ δυνατές γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 26/05. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο μέχρι τις 09/06/25. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας θα φέρει μια νέα αρχή, ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που θα σας βοηθήσει να ταραχτούν τα λιμνάζοντα ύδατα και να κατακτήσετε νέους ορίζοντες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Στις 20/05, ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους και ξεκινά μια ιδιαίτερα εσωτερική αλλά και πολύ παρασκηνιακή περίοδος. Στις 23/05 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαΐου μέσα στον τομέα που αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία αλλά και τα θέματα της δουλειάς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά κι αυτή με τη σειρά της στους Διδύμους μέσα στον 12ο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας τα ζητήματα του έρωτα και τις σχέσεις μια τελείως ιδιωτική σας υπόθεση για το υπόλοιπο του μήνα και μέχρι τις 17/06. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 25/05 μπορεί να σημάνει μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Στις 26/05 ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους, μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται περισσότερο με το τέλος των καταστάσεων, την παρασκηνιακή δράση, την προετοιμασία για το καινούριο, αλλά και τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Από τώρα μέχρι τις 09/06/2025 θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από «τελειωμένες» σχέσεις και καταστάσεις.

Λέων

Στις 20/05 ο κυβερνήτης σας Ήλιος περνά στους Διδύμους, ένα φιλικό σας ζώδιο, μες τον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Δία από τον Ταύρο μεταξύ τους και με τον Ποσειδώνα στις 23/05 οδηγούν σε σκέψεις ή συζητήσεις για θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας και γενικώς την πορεία της καριέρας σας, αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Τοξότη μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους, παίρνοντας έτσι μια πολύ πιο βολική θέση για το ζώδιο σας που εξυπηρετεί καλύτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνει στήριξη και βοήθεια από φίλους κι ευνοεί και την προσωπική σας ζωή. Στις 25/05 σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Στις 26/05 ο Δίας προχωρά στους Διδύμους κι όλα αλλάζουν! Μέχρι τις 09/06/2025 επανέρχεται η κοινωνική σας διάθεση και θέτετε τους νέους σας στόχους. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Στις 20/05 ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους. Είναι η στιγμή να δείτε ρεαλιστικά τους στόχους που έχετε για το μέλλον των επαγγελματικών σας και να βάλετε τα δυνατά σας να πάει καλά ο τομέας αυτός. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Στις 23/05 η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα του ζωδίου του Ταύρου συμμετέχει μόνο σε αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία. Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας, είναι στις άμεσες προτεραιότητες σας και με τις πολύ θετικές αυτές όψεις θα μπορούσατε να επιτύχετε μια μακροπρόθεσμα θετική, επαγγελματική συμφωνία. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαΐου στον άξονα καριέρας-οικογένειας, φέρνοντας αλλαγές αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας. Από την άλλη μπορεί η Πανσέληνος αυτή να φέρει αναστάτωση σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Ο έρωτας και οι περιπέτειες δεν θα είναι ιδιαίτερη προτεραιότητα από τις 23/05 κι έπειτα και μέχρι τις 17/06, καθώς η Αφροδίτη παίρνει κι αυτή θέση στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας. Στις 26/05 για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια επισκέπτεται τον τομέα της καριέρας ο Δίας καθώς παίρνει θέση επίσης στους Διδύμους. Από τώρα μέχρι τον Ιούνιο του 2025 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σάς καλεί να βάλετε σε εφαρμογή τις μεγάλες σας φιλοδοξίες και τους επαγγελματικούς σας στόχους, να ψαχτείτε περισσότερο με δουλειές που μιλούν στη καρδιά σας κι όχι μόνο στο πορτοφόλι σας. Η καριέρα πάντως με αυτή τη θέση γίνεται προτεραιότητα και τα ευρήματα θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας. Δεν είναι ακόμη απίθανο να ασχοληθείτε με δυο διαφορετικά αντικείμενα εργασίας ή να δουλεύετε σε δυο ταυτόχρονα δουλειές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός 

Τη Δευτέρα καλωσορίστε τον Ήλιο που περνά σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αυτό των Διδύμων και ευνοεί πολύ περισσότερο θέματα επικοινωνίας, τις διαπραγματευτικές σας δεξιότητες, θέματα σπουδών και σας κάνει πιο ζωηρούς στις συζητήσεις. Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Ταύρο στις 23/05 με τον Δία και τον Ποσειδώνα, όπως και το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την ίδια μέρα, παραπέμπουν σε συζητήσεις περί των οικονομικών είτε της δουλειάς σας είτε της οικογένειας και του σπιτιού. Η Πανσέληνος του Μαΐου την ίδια μέρα λαμβάνει χώρα στον τρίτο Ηλιακό σας οίκο στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των μετακινήσεων. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες προτάσεις συνεργασίας που πρέπει να τις σκεφτείτε ρεαλιστικά. Στις 25/05 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σας σε μια ερωτική σχέση και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και να θέλετε να τα εκφράσετε. Στα καλά νέα της εβδομάδας, ο Δίας παίρνει θέση σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του αέρα στους Διδύμους και φέρνει την επεκτατική του διάθεση και αισιοδοξία στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ήλιου στις 20/05 στους Διδύμους θα δώσει έμφαση σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 23/05 και το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα την ίδια μέρα μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Στις 23/05 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη και μέσα στον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας γενικότερα στη ζωή. Από δω και κάτω αυτά που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Στις 25/05 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και είναι πραγματικά μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα. Στις 26/05 ο Δίας προχωρά σε ένα σημαντικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά αλλά και τις βαθύτερες σχέσεις σας. Ο Δίας συμβολίζει την ανάπτυξη, και για σας ο τομέας που θα ενεργοποιήσει μέχρι τις 09/06/2025 είναι αυτός των οικονομικών σας συνεργασιών, αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας στις ερωτικές σχέσεις, όπως επίσης και της σεξουαλικότητας σας. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Στις 20/05 ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους παίρνοντας θέση σε ένα κομβικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θέση που θα κρατήσει για ένα μήνα. Ιδιαίτερα ενεργή όμως είναι και η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, καθώς συναντά στις 23/05 τον Ποσειδώνα σε εξάγωνο και σε σύνοδο τον Δία. Την ίδια μέρα Δίας και Ποσειδώνας θα σχηματίσουν μεταξύ τους εξάγωνο. Με αυτές τις όψεις θα είστε σαφώς πιο ευνοημένοι σε θέματα εργασίας αλλά και υγείας. Στις 23/05 έρχεται η Πανσέληνος του Μαΐου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Μια Πανσέληνος που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου συμφωνίες, σχέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας. Στις 23/05 θέση παίρνει στους Διδύμους και η Αφροδίτη δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Στις 25/05 σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κάνει ιδιαίτερα έντονα και βαθιά τα συναισθήματα σας για τον σύντροφο σας ή για ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Στις 26/05 ο κυβερνήτης σας Δίας εισέρχεται στους Διδύμους σε ένα νευραλγικό τομέα του ωροσκοπίου σας, τον 7ο οίκο που αφορά τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες, τον γάμο και τις συμφωνίες. Από τις 26/05 μέχρι τις 09/06/2025 είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που μπορεί να βρείτε κάποια σημαντική σχέση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα 20/05 ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων μέσα στον τομέα υγείας-εργασίας. Αποτοξίνωση, υγιεινότερη διατροφή, άσκηση και ένας έλεγχος στην υγεία σας θα είναι πολύ βοηθητικά αυτή την περίοδο. Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα και τον Δία και η όψη Δία-Ποσειδώνα στις 23/05 σας βάζουν σε μια τροχιά σκέψεων και βαθύτερης ενασχόλησης με την ερωτική σας ζωή. Στις 23/05 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Τοξότη και σας καλεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε, να σκεφτείτε περισσότερο μόνοι σας τι θέλετε να κάνετε. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους δημιουργώντας καλύτερη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας και πνεύμα συνεννόησης και σύμπνοιας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 25/05 παραπέμπει σε μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία. Η πιο σημαντική επιρροή που ξεκινά από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 26/05 και εκτείνεται μέχρι τις 09/06/24 είναι η πορεία του Δία που ξεκινά στους Διδύμους. Για σας αυτή η επιρροή αφορά σε δυο βασικούς τομείς. Αυτόν της υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και της δουλειάς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Στις 20/05 ο Ήλιος προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους και θα διελαύνει μέσα στον τομέα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, των παιδιών, του έρωτα και της φήμης. Στις 23/05 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη μέσα στον τομέα των φίλων, συνεργατών και των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους ζωντανεύοντας τη διάθεση σας, αλλά και το κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Στις 25/05, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ευνοεί να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας αλλά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στο ταίρι σας. Στις 26/05 ο Δίας προχωρά στους Διδύμους, ένα ζώδιο απόλυτα φιλικό προς το δικό σας και μέσα σε ένα τομέα που αφορά τις ερωτικές σχέσεις, τα φλερτ, τη δημιουργία, την επιχειρηματικότητα, τη φήμη και τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω μπορεί και θα ευνοηθούν από την άφιξη του Δία στους Διδύμους μέχρι τις 09/06/2025. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα και στα οικονομικά και τα επαγγελματικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 20/05 μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτή η θέση αφορά περισσότερο την ψυχολογία σας, το παρελθόν, την οικογένεια, τις στενές συγγενικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05, επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο ωροσκόπιο σας, πυροδοτώντας αλλαγές χωροταξικές είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Την Πέμπτη περνά στους Διδύμους και η Αφροδίτη και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Η σχέση με τους οικείους και τους συγγενείς σας μπορεί να γίνουν πιο ζεστές. Στις 25/05, η Αφροδίτη συναντά σε μια αρμονική όψη τριγώνου τον Πλούτωνα καθιστώντας τη μέρα ιδανική για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε συμφωνίες ή σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Ο Δίας στις 26/05 προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2025. Φαίνεται ότι η προσοχή σας θα στραφεί στο πώς θα βελτιώσετε το σπίτι σας. Από την άλλη είναι μια περίοδος σύσφιξης σχέσεων με την οικογένεια, επέκτασης μέσω ενός απογόνου της δικής σας οικογένειας ή συμβίωσης.