ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 23 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία εκτείνεται μπροστά μας δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια μέχρι τις 15/05. Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο όμορφη ως μέρα με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους που ευνοεί τις επαφές με τα αγαπημένα πρόσωπα, τις βόλτες, τις εκδρομές.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία εκτείνεται μπροστά μας. Στο διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομος στον Ταύρο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και την διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από τα μέσα Μαΐου. Πολύ ευχάριστη η σημερινή μέρα και με ευκαιρίες να βγείτε με φίλους, να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε νέα πρόσωπα και άτομα που συζητώντας μαζί τους θα φτιάξετε τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ζώδιο σας, ανάδρομος ο Ερμής αγαπητοί μου Ταύροι κι αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα γευτείτε πιο έντονα την επιρροή του. Οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 15/05, μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις»,  αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο (πεσμένη μπαταρία στο αυτοκίνητο είναι μια από τις συνήθεις ιστορίες του ανάδρομου Ερμή). Η σημερινή μέρα δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε έξω και να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που πρέπει να … φρενάρετε είναι τα έξοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ -ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο τον κυβερνήτη σας  Ερμή στον Ταύρο είναι γεγονός και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην καθημερινότητα σας για να ανταπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής σε αυτό το ζώδιο δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας ακόμη και για σας τα «έξω καρδιά» παιδιά του ζωδιακού. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα, να ασχοληθείτε με σπουδές. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν τον Μάιο κοντά στα γενέθλια σας. Η σημερινή μέρα με τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης στο ζώδιο σας είναι πολύ πιο ευχάριστες και μπορεί να έχουν κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπροστά μας απλώνεται το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 15/05, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε την σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν φιλικό ή επαγγελματικό. Η σημερινή μέρα είναι άνετη μέρα ενώ μπορεί να έχετε και πιο θετική ψυχολογία.

ΛΕΩΝ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο εκτείνεται μπροστά μας  αγαπητοί μου Λέοντες και φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους κτλ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Εξαιρετική η σημερινή μέρα και με ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή εκτείνεται μπροστά μας κι  όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας τις επόμενες ημέρες. Μην το βάζετε κάτω όμως και μην απογοητεύεστε γιατί είναι ένα πολύ προσωρινό συναίσθημα. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη είναι μια περίοδος που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευχάριστη ειδικά τις μεσημεριανές ώρες και πιθανώς να υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 15/05 κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Το μεσημέρι με τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης κανονίστε μια έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θα περάσετε υπέροχα. Θα έχετε πολύ καλύτερα κέφια και όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα γευτούμε την επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο εκτείνεται μπροστά μας και σε σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 15/05 που θα παραμείνει στον Ταύρο ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν, όμως, αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Θα δώσετε, λοιπόν, τον απαραίτητο χρόνο και από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Φυσικά θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς ειδικά από πρώην αυτή την περίοδο. Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Η σημερινή μέρα είναι σαφώς αρκετά ευχάριστη μέρα και με ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν τα κέφια.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομη πορεία του Ερμή εκτείνεται μπροστά μας και για σας αυτή η επιρροή αφορά στους τομείς της υγείας και της εργασίας. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στους Διδύμους θα επιτείνει την επιρροή του κι έτσι θα πρέπει να αρχίσετε να είστε πιο προσεκτικοί. Από την άλλη εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες σας, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Η σημερινή μέρα είναι πιο ευχάριστη με τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης τις μεσημεριανές ώρες που σας δίνει την ευκαιρία ευχάριστων επαφών με τους φίλους, τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν έχετε χρόνο βγείτε μια βόλτα γιατί θα περάσετε όμορφα.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα νιώσουμε πιο έντονα την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή εκτείνεται μπροστά μας. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση ο Μάιος ειδικά μετά τις 15/05 θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Το μεσημέρι της σημερινής μέρας είναι αρκετά άνετο ενώ μπορεί να μάθετε κάτι ευχάριστο που αφορά σε μια επαγγελματική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία απλώνεται μπροστά μας και εστιάζει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί, όταν τα πράγματα δεν γίνονται την στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στο χώρο σας μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για τον άλλο μήνα. Οι μεσημεριανές ώρες είναι πιο ευχάριστες Μια συζήτηση, μια πρόταση κάτι μπορεί να φωτίσει το τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή εκτείνεται μπροστά μας και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς ο Ταύρος κυβερνά στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 15/05 που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να χρειάζεται να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Εννοείται θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Μια συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας ή σε ένα συγγενικό σας σπίτι το μεσημέρι, θα σας φτιάξει τη διάθεση