ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν την τάση να κάνουν τοξικές σχέσεις

Pexels

Η αστρολογία μάς διδάσκει ότι κάθε ζώδιο έχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών που συνδέονται άμεσα με την προσωπικότητά του. Και όταν μιλάμε για σχέσεις, αυτά τα χαρακτηριστικά μπαίνουν στο παιχνίδι.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που πάντα φαίνεται να βρίσκονται πάντα μπλεγμένα σε τοξικές σχέσεις. Αυτά τα ζώδια είναι συνήθως εκείνα που δυσκολεύονται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να βάλουν πρώτα τις δικές τους ανάγκες. Αντίθετα, τείνουν να εστιάζουν σε αυτό που θέλει ο άλλος, ακόμα κι αν δεν είναι καλό για εκείνους.

Εάν είσαι περίεργη για το εάν εσύ (ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα) μπορεί να είσαι σε τοξική σχέση, διαβάστε παρακάτω.

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να βρεθούν σε τοξικές σχέσεις είναι:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συχνά πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, γεγονός που συχνά μπορεί να οδηγήσει σε μια τοξική ατμόσφαιρα.

Είναι επικριτικοί τελειομανείς που πρέπει πάντα να έχουν πράγματα όπως ακριβώς τα θέλουν. Είναι ο τύπος που θα τραβήξει από τα μαλλιά καταστάσεις και θα βρει κάθε μικρό πράγμα λάθος με τον σύντροφό του. Κάτι που τελικά οδηγεί σε πολλές συγκρούσεις.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι απελπιστικά ρομαντικοί που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να είναι τέλεια η σχέση τους.

Συχνά αγνοούν τα προειδοποιητικά σημάδια ότι τα πράγματα δεν είναι καλά και προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργούν πολύ μετά την ημερομηνία λήξης τους.

Είναι εξαιρετικά συμπονετικοί και στοργικοί, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ αφελείς και ευκολόπιστοι. Συχνά ερωτεύονται για να ερωτευτούν, χωρίς να βλέπουν όλες τις κόκκινες σημαίες.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι συναισθηματικά και διαισθητικά όντα, που συχνά αναλαμβάνουν τον ρόλο του φροντιστή στις σχέσεις τους.

Είναι εξαιρετικά δοτικοί, κάτι που είναι και καλό και κακό. Συχνά βάζουν τις ανάγκες του συντρόφου τους πάνω από τις δικές τους, κάτι που μπορεί τελικά να τους κάνει να νιώθουν δεδομένοι και ασήμαντοι.

Δυσκολεύονται επίσης να θέτουν όρια κι έτσι συχνά που μπορεί να τους εκμεταλλεύονται.